Új hozzászólás Aktív témák

• Kam1kaze

aktív tag

Sziasztok!

Családban van egy Samsung NP350E5X-S01HU laptop, 5 éve, akkor lett rá telepítve Windows 7 Pro, ami a mai napig rajta van. Körülbelül 3 év után sokszor elment a WiFi és általában csak a router újraindítás oldotta meg. Majd fél év elteltével megadta magát az akkumulátor, ezért azt kivettük belőle és hálózatról ment 1 éven keresztül (ez idő alatt nem volt gond a WiFi-vel), miután tavaly vettem bele egy új akkumulátort. Csak 1 napra raktam bele, hogy kipróbáljam, mert ajándékba lett véve, utána ki is vettem, majd másnap, amikor be lett kapcsolva (már akku nélkül), megint nem volt WiFi. Szokásos router újraindítás, megint minden jó volt 1 hónapig, amíg ismét bele nem került az akku. Pár hónapra kivettük belőle, majd vissza és mindig ugyan az a jelenség.

Energiagazdálkodásnál átállítottam még 4 hónapja, hogy akkuról működtetve se legyen energiamegtakarítás (Vezeték nélküli csatoló beállításai - Energiatakarékos mód - Működés telepről: Legnagyobb teljesítmény), de semmi se változott.

Legutóbb, pár napja is egy napon belül jelentkezett, ahogy bekerült az akku és még a telefonokról is elment a WiFi, akkor néztem, hogy lefagyott a router. Nem minden alkalommal, de többször volt, hogy ilyenkor mindenhol elment a WiFi, vagy mint legutóbb is, hogy kifektette a routert.

Újra lesz majd rakva a Windows, de csak pár hónap múlva, nem tudom az megoldja-e.

Mi lehet a gond? Számomra érthetetlen, hogy csak akkor jön elő, amikor az akku benne van és főleg az fura, hogy legutóbb a routert is kifektette. Utóbbinál nem értem az összefüggést.

Új hozzászólás Aktív témák