- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
Sziasztok!
Családban van egy Samsung NP350E5X-S01HU laptop, 5 éve, akkor lett rá telepítve Windows 7 Pro, ami a mai napig rajta van. Körülbelül 3 év után sokszor elment a WiFi és általában csak a router újraindítás oldotta meg. Majd fél év elteltével megadta magát az akkumulátor, ezért azt kivettük belőle és hálózatról ment 1 éven keresztül (ez idő alatt nem volt gond a WiFi-vel), miután tavaly vettem bele egy új akkumulátort. Csak 1 napra raktam bele, hogy kipróbáljam, mert ajándékba lett véve, utána ki is vettem, majd másnap, amikor be lett kapcsolva (már akku nélkül), megint nem volt WiFi. Szokásos router újraindítás, megint minden jó volt 1 hónapig, amíg ismét bele nem került az akku. Pár hónapra kivettük belőle, majd vissza és mindig ugyan az a jelenség.
Energiagazdálkodásnál átállítottam még 4 hónapja, hogy akkuról működtetve se legyen energiamegtakarítás (Vezeték nélküli csatoló beállításai - Energiatakarékos mód - Működés telepről: Legnagyobb teljesítmény), de semmi se változott.
Legutóbb, pár napja is egy napon belül jelentkezett, ahogy bekerült az akku és még a telefonokról is elment a WiFi, akkor néztem, hogy lefagyott a router. Nem minden alkalommal, de többször volt, hogy ilyenkor mindenhol elment a WiFi, vagy mint legutóbb is, hogy kifektette a routert.
Újra lesz majd rakva a Windows, de csak pár hónap múlva, nem tudom az megoldja-e.
Mi lehet a gond? Számomra érthetetlen, hogy csak akkor jön elő, amikor az akku benne van és főleg az fura, hogy legutóbb a routert is kifektette. Utóbbinál nem értem az összefüggést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest