Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Vagy egy Dell Latitude E5440 laptopom. Egyszercsak nem akart elindulni. Jó sokáig csesztettem mire elindult, és még jó sokáig tartott rájönni, hogy milyen körülmények között indul el.
Arra jutottam, hogy csak akkor indul el, ha
- csak az alsó memóriafoglalatba teszek memóriát (mert amúgy 2x4GB volt benne)
- az előző indításkor egyáltalán nem volt benne memória, egyik foglalatban seTehát ha kiveszem mindkét memóriát, elindítom a gépet, nem csinál semmit se, sötét marad a képernyő, és úgy 5-10 másodperccel a bekapcsolás után magától ki is kapcsol. Nem csipog, semmi. Ezután ha beteszek 1 db memóriát az alsó foglalatba, és elindítom, akkor bekapcsol a monitor, bejön a DELL logó, majd kiírja, hogy az előző indításkor nem érzékelt memóriát, és felajánl valami opciókat, hogy F1-el folytatom, meg még pár másikat. F1-re így elindul a gép, rendesen működik, de újraindítani nem tudom.
Ahhoz, hogy megint elindítsam, megint ki kell vennem a bent lévő 1 db memóriát, elindítanom, majd miután így magától leállt, visszateni (csak az alsóba, a felső foglalatba szintén nem jó), és akkor ismét hibaüzenettel (hogy az előző indításkor nem volt bent memória) elindul. Sehogy máshogy nem indul el. Vagyis én másra nem jöttem rá.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx