- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
Gábor 123 #16099 üzenetére
Pár hete volt egy lapos nálam...hibajelenség videonézés közben kikapcsolt....aztán semmire se reagált, töltést se vette fel.....
Legelőször ha van multimétered vagy ismidnek esetleg, akkor nézzétek meg hogy a táp leadja e a ráírt értéket ez olyan 19-20V körül lesz...ha nem megvan a hiba, ha leadja akkor mehettek szépen tovább..
A legegyszerűbb szépen szétszedni, van rajta pár mérési pont ami jelölve is van legtöbbnél itt is rámértek mindegyikre
Én konkrétan minden ponton megmértem és megkapta a kraftot...néztem memóriát is illetve a sata csatikat is minden okés volt...kapott egy uj pasztázást, kitakarítást, összeraktam és már ment is
Egyébként egyik leggyakoribb hiba a töltőcsatinál szokott jelentkezni, vagy a forrasztás szokta megadni magát de volt olyan is hogy a kis panel volt megrepedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook White 13" unibody
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest