Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kik89
újonc
Üdvözletem!
2010-ben vásárolt, sokáig kifogástalanul működő Lenovo Z560-as laptopom kicsi terheléstől is elég hamar lelövi magát. Mostanában csak böngészésre használom, de azt sem bírja sokáig, amikor filmet próbáltam nézni, a film felénél kikapcsolt. Én is tisztítottam, illetve elvittem szervizbe, ahol tisztították, pasztázták, 2500-ért. Az AIDA64 tanúsága szerint a gép 40-50 fok közt üzemel, ha semmi különöset nem csinálok, mint pl. most, amikor ezt a hozzászólást írom, és nem is igazán melegszik, inkább hirtelen ugrik meg a fogyasztás és vele a hőfokok, ha megnyitok egy új weboldalt, programot, stb. Egy idő után hangosabb a gép és alul középen lehet érezni némi melegedést, de aligha ez a probléma oka. Az áramellátásra gyanakszom még, mivel régóta (legalább 2 éve) akku nélkül, töltőről használom a gépet, és ha valami forró, az a töltő adaptere. Ami biztos, hogy a kikapcsolás a terhelés mértékével van összefüggésben, a hűtés pedig jól működik, és a szellőzésről is gondoskodom.
A fentiek alapján hol lehet a hiba, mivel próbálkozzam, és mennyit kell költenem, ha még egy 1-2 évig szeretném használni? Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest