Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxy27
tag
Hali!
Nagyon szakik figyelem!!
Noti javítással foglalkozom...van most nálam egy Acer Aspire, amit szervízbe vittek, de szokás szerint alaplaphibát állapítottak meg és cseréje 80000Ft
A srác elküldte nekem, mert mondtam, hogy ez egy típushiba könnyen javítható... (nem megy az USB, billentyű, egér) De a gép már be sem kapcsolt. Szétszedtem és láss csodát: szépen belekókányoltak
. Az együgyű szervíz megpróbálta kicserélni a EME KB910 IC-t persze sikeresen összekócolta a lábakat + egy ped le is szakadt... (87-es láb)
Nem találok .pdf-et ehhez az IC-hez...de valszeg azért van, hogy az egyik mátrix nem megy: Z,U,J,N.B billentyűk... Ez persze csak akkor derült ki mikor már megcsináltam az eredeti hibáját
A kérdésem: tudja valaki, hogy külső USB-s billentyűvel hajlandó lenne-e menni? Azaz a külső bill. is a billentyűvezérlőröl megy? Lehet, hogy egyértelmű, de mégsem tudom a választ 100%-ban és nincs most otthon USB bill. amivel ki tudnám próbálni...
Végül is hétvégére már lesz, csak kíváncsi lennék addig is!
Köszi,
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Milyen routert?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. Az együgyű szervíz megpróbálta kicserélni a EME KB910 IC-t persze sikeresen összekócolta a lábakat + egy ped le is szakadt... (87-es láb)

Pyttawrx