Hirdetés
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
elté
csendes tag
Sziasztok!
2016. december 29.-én vásárolt Dell Vostro 15 3568 laptop (Core i3-7100U, 4GB DDR4, 128GB Sandisk X400 ssd és csak IGP) produkál egy furcsa dolgot. Vásárláskor Ubuntu volt rajta, ezt lecseréltük windows 10-re.
Az elején Ubuntuval csak néha-néha remegett egyet a kép. Windows 10-el pedig látszólag random időközönként, de annál idegesítőbben és aggasztóbban becsíkozódik a képe.
Van amikor napokig nem történik ilyen, aztán van amikor bekapcsolás után szinte egyből. Most például egy ideje nem történt ilyen, de ma megint előjött a hiba. 95%ban ugyanazok a programok futnak rajta mindig. Chrome, office, acrobat, vlc.
Hdmi-n vga-n még nem néztük meg a problémát, mivel teljesen véletlenszerűen jön elő és nem tart túl sokáig.
A legutóbbi ilyen esetnél ment ez azonnali restart, aminek nem igazán volt hatása, tovább csinálta a dolgot.
Aztán kikapcs, pár perc pihenő és utána megszűnt.Windows 10-et először telepítettem és először használjuk tartósan.
Nem igazán tudom, hogy szoftveres vagy hardveres lehet a probléma.
A dell féle gyári driver van fent mindenből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zyxel NAS326
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Horgász topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx