- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen monitort vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Eddig még nem foglalkoztam alaplap javítással (egy USB port átforrasztást leszámítva, ami elsőre jól sikerült), de most látható hibával rendelkező gép került a kezeim közé, kipukkant kondikkal. Rendeltem bele azonos paraméterűeket annyi különbséggel, hogy az újak low ESR-esek. Átforrasztottam mindet, de ugyanúgy se kép, se hang. Töltő bedugásra nem világít egy LED sem (pedig az akku töltésnek mindenképp kéne, másik gépben ugyanazzal az akkuval és töltővel világít).
Mi lehet a gond? Mit és hogy ellenőrizzek? A kondik polaritása biztos jó, odafigyeltem. Annyit nem ér a dolog, hogy szakemberre bízzam. Hobbi/tanulás céljából akarom megjavítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx