- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Videószerkesztés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_balazs
újonc
Sziasztok!
Kb 1 éve vettem egy Asus X550CC laptopot (i3, 4gb ram, GF720m stb), decemberben egyik percről a másikra tönkrement a merevlemez benne, garanciában kicserélték, visszaküldték win8-cal, amit élből letöröltem, és az addig is használt win7-et telepítettem. Kb 2 hét után a rendszer egy filmtől összeomlott, olyan szinten hogy az asztalt se hozta be. Win7 újratelepítés, és most 1 hét után egyik percről a másikra ismét összeomlott az egész rendszer. Van valakinek valami ötlete, mi lehet a baj? Én hardveres problémára gyanakszok, futtattam Memtestet, az hibát nem talált, HDD sentinel szerint a merevlemez jó,a többi egységet még nem tudtam tesztelni.
Előre is köszönöm az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videószerkesztés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saab, Volvo topik
- Jövedelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- Hobby rádiós topik
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MacBook PRO BLACK M4 16GB/512 GB Magyar billentyű, dobozában, gyakorlatilag új, gyári gar 2027-ig
- Macbook Air 13" M1 - 2022 gyártás, 16GB vagy 8GB RAM, nagyon jó akku - garancia (102)
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx