- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- HDMI topic
- Apple asztali gépek
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychowboy
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, ugyanis egyedül nem tudtam megoldani a fennálló problémát, egyáltalán érdemes-e tovább próbálkoznom?
Egy "Acer AS5734 15.6 inch Intel Pentium Dual Core T4500, 3GB RAM, 320GB HDD" számítógépről lenne szó, három éves, szóval a korábbiakhoz képest, igen jól megszolgálta ezt az időt, első alkalommal jelentkezik komoly probléma nála. A hiba lényegében az, hogy amikor wifire felcsatlakozik nem sokkal utána (átlagosan 5 perc) kék halál és szevasz. Az elmúlt hónapokban már tapsztaltam hasonlót, de ritkán, egy hete azonban már teljességében használhatattlan.
Újraraktam az rendszert és frissítettem a drivereket, de továbbra is jelentekezik a probléma.
Valakinek volna ütlete, hogy mit lehetne még megpróbálni, vagy nemes egyszerűen keresztet vethetek rá?Előre is nagyon köszönöm az észrevételeiteket, segítségeteket!
A kék halálról itt egy fotó, számomra ez kínai, mit jelent a hibaüzenet?
http://kepfeltoltes.hu/view/140605/DSC_0028_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Európa lett az AI-alapú kibertámadások játszótere
- Apple Watch
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Macbook Pro M2 Max 32GB ram 1TB
- ÚJ DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest