Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sayshell

újonc

Hello!

Az én laptopom egy Fujitsu Siemens Amilo típusú gép, 2005-ben kaptam, azóta használom (WinXP home, SP2-vel, nagyobb nem megy rá, mert valami nem elég már neki a gépben). Az akkumulátora már rég meghalt, azóta sincs benne másik, hálózatról megy. De van valami, amit nem tudok megmagyarázni vele kapcsolatban, ami nem túl gyakori (a kérdésem lényege):
    Néha (2 év alatt 3-szor fordult elő, legutóbb pont ma, ezért gondoltam, utánakérdezek) bekapcsolás után a ventillátor folyamatos, hangos működése mellett <alapból felzúg, majd lekapcsol bekapcsoláskor, és 5-10 perc használat után indul újra, mikor a proci egy bizonyos hőmérsékletet elér> a Windows töltőképernyőjénél (ahol a kockák rohannak a WinXP felirat alatt) megáll. Mármint, a kockák rohannak, a ventillátor "ordít", de nem lép tovább, mindegy mennyit vár az ember. Ehhez jön, hogy a kikapcsoló gomb bármilyen hosszan tartó nyomvatartására sem kapcsol ki, csak ha lekapcsolom a hálózatról. Következő indításnál már minden megy megint rendesen, semmi problémát nem jelez, hogy miért nem szabályosan került a gép leállításra (áramszünet után néha megjegyzi ezt indításkor)...

Van valakinek ötlete mi lehet ez? És mennyire nagy gond?

Új hozzászólás Aktív témák