Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
válasz
elmoraan (r) #16997 üzenetére
linkelj már még mellé valamit, úgy az igazi
dee:most lesz 18. (én 20).
-
golyani
őstag
hát ő állítólag felfogta h mindketten hülyék voltunk mégis én vagyok a hunyó, meg hogy ő ezt átgondolta és h így érez. furcsa előtte két héttel nem így érzett. beismerte h nem biztos magában és hetente két hetente változik a hozzáállása. szóval tulajdonképpen ez egy jó ok volt a lánynak kb...
-
dee.
csendes tag
válasz
bandus #16970 üzenetére
"még sírt is
" talán szeret? Ha sírok egy pasi után, oka van. Mégpedig az, hogy rettenetesen szeretem. Egy hónapos pihit kért és előtte egy hónapos járás volt. Úgy olvastam, be is mutattad a szüleidnek ( "szerették/szeretik Barbit") valami ilyesmi...
Akkor ez elég komoly lehetett. Azt kéne megtudd, hogy érdemes lenne elmenni hozzá és megbeszélni vele ezt a dolgot. Ha a lány komolyan gondolja és szeret, akkor szerintem megéri, hogy elmenj hozzá és beszéljetek. Ha nem így látod, akkor meg ne foglalkozz vele és hátha ő keres meg. Nem tudom azt mondani, mint SBM Nincs nő, Nincs sírás, mert szereted és nincs melletted ezért van "sírás".Hiába mondják, hogy felejtsd el ( legszívesebben én is ezt mondanám), de nagyon nehéz lenne. Úgy vettem ki az írásaidból, hogy nagyon szereted. Csak te tudod eldönteni, hogy érdemes -e a szeretetedre vagy nem. -
dee.
csendes tag
válasz
orbano #16959 üzenetére
Szia!
Pontosabban: ( Tudom, hogy bűn, de ha sosem találtam volna "olyan" smseket, amiket találtam, akkor többé bele sem néztem volna a telefonjában. ) Először azért kukkantottam bele, mert 2hétig olyan érzésem volt, hogy valami nincs rendben és tuti, hogy van egy 3. személy. A legjobb alkalom erre az " elmegyek fürödni drágám, mindjárt jövök". Én fogtam a telefonját és bele olvastam... smsek egy lánytól. "Álmodj szépeket hercegem. puszi." Nincs testvére, az nem igazán lehet. Csak ezt az egy smst olvastam el, mivel olyan görcs lett a gyomromba, hogy nem bírtam tovább olvasni. Másnap kérdeztem rá. Szinte tudta, hogy elolvastam... Azt mondta nem jelent semmit, ezért nem törölte ki...oh, ugyan már...Na és ezek után már nem bírtam lekötni a kezem, hogy bele ne kutassak a dolgaiba. Msn beszélgetéseket is megnéztem (már bánom) és találtam érdekes dolgokat. Találkozni akart másokkal, igen , beismeri, hogy van barátnője, de meg akarja csalni. Megbeszéltük ezeket is. Állítólag nem fontos, rég volt, nagyon szeret. Rám sosem mondott egy rossz szót sem, hogy valami kevés neki, rengetegszer beszéltünk arról, hogy eleget adok -e neki. És a válasza az volt, hogy igen, elég neki amit én adok. Akkor miért keres másokat is? Azt sem mondhatja, hogy csúnya és megerősítést kér, mert nem csúnya...és erről én is felvilágosítottam párszor. Persze nem úgy, hogy drágám, olyan szívdöglesztő vagy
. Azért nem vagyok ilyen csöpögős. Nem hanyagolom el magam, ápolt vagyok, mindig figyelek arra, hogy érdekesnek és vonzónak találjon. Nem hagyom ellaposodni a kapcsolatunkat, mert tudom milyen az. Szóval igazán nem tudom hol a baj.
-
golyani
őstag
nah velem kb pontosan ez történt, csak annyi h kölcsönösen hülyék voltunk, mert védekezés nélkül estünk egymásnak
aztán 70%-ban én lettem hibáztatva. annyi, h mi már jártunk előtte 1 hónapig(szept.), meg még utána is nagyon erősen kerülgettük egymást. aztán rájött h ő neki én kellek. a baleset után meg távolság, stb. pedig aznap még normális is volt velem, másnapra nem tudom átértékelte az egészet. aztán karácsony előtt pénteken meg h vége.
ja igen, és én is elmentem vele dokihoz meg támogattam volna ha tudtam volna, ha magához engedett volna.
én ezen a héten még elmondtam neki h miket gondolok, érzek, megbeszéltük, barátok maradtunk. -
BITBOYS
addikt
válasz
bandus #16983 üzenetére
Nekem egyáltalán nem tűnsz bunkónak, legalább is a fórum oldaláról nézve, máshogy nem is ismerjük egymást. Egy biztos, ha egy nőnek fontos vagy akkor keresni fog. Ha úgy érzed megtettél mindent, hogy javíts a helyzeteden akkor az övé a következő lépés.
Remélem sikerrel jársz
-
válasz
BITBOYS #16978 üzenetére
na igen, ez is egy érv... meg kicsit abszurd is a dolog, egy hónap együttlét, egy hónap szünet..
talán tényleg rá kéne hagyni.. szerintem tisztában van vele, hogy - minden bunkóság, és taplóság - ellenére mennyire fontos nekem. szal majd megkeres, ha hajlandó megbocsájtani. ha meg nem, hát akkor bukta..de sztem ugyse bírom ki, és felhívom valamikor
-
Tim82
félisten
van egy férfi akit nagyon szeretek, és ő ois engem, bekövetkezik a baleset, és erre azt mondjam , hogy na bocsi legyél távol tőlem?
Itt a "nagyon szeretek" még nem egészen biztos, egy kapcsolat elején vagyunk és valóban, egy tizenhét éves lányról van szó. De ugye, nem életkor-függő igazából...
Bandus: oké
csak azért kérdeztem meg, mert ha mégsem úgy tettél, az egy logikus magyarázat az "egy hónapig nem kereslek"-re.
-
azt hiszem válaszolhatok igennel.. elmentem, megvettem, ottvoltam vele amig tudtam (ez hétvége volt, nekem vissza kellett mennem utána bp-re). amíg tudtam támogattam személyesen, hétközben is, amikor tudtunk beszéltünk telefonon.
Tildy: ebben is egyetértek veled... szerintem sem jól kezelte ezt az egészet, dehát evvan.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #16949 üzenetére
Ne haragudj de nagyonkislány a csaj.
Nekem is volt ilyen lecsúszós esetem,tabi, stb,ráadásul első alkalommal, mégse voltam olyan hülye,hogy emiatt az akkor még alig pár hetes kapcsolatomat szüneteltessem.
Ráadásul hosszú kapcsolat lett belőle.
Magánvélmeény: a csaj hülye volt és nagyon kislány.Ennyi. Palizzon más palimadarat.
(A párom maximálisan támogatott,pedig friss kapcsolat volt.)tim82: de most őszintén: Normális????? Nekem kétségeim vannak afelől.
Én elképzeltem egy szitut: van egy férfi akit nagyon szeretek, és ő ois engem, bekövetkezik a baleset, és erre azt mondjam , hogy na bocsi legyél távol tőlem? (pont amikor az embernek szüksége lenne a másik támogatására, mellette levésre) Ez nekem nonszensz...
A csaj maga saem tudja mit akar, ha szereti bandust, nem küldi el egy hónap pihenőre.... -
válasz
orbano #16968 üzenetére
bocsánatkérés done... ha nem is ilyen formában... de személyesen. viszont nagyon utál ezek után. még sírt is
de igazából szerintem jogosan küldtem el. nem msn-en kellett volna.. de valamiért a lehető legbunkóbb akartam lenni. csak utána nem kellett volna megemlíteni, hogy ő mégis folytatná.
-
orbano
félisten
válasz
bandus #16949 üzenetére
tehát kért egy hónap szünetet (ezt nem értem pontosan miért), aztán 1 hónap után te elküldted a bús francba, aztán ő elkezdte sajnáltatni magát és dobott, mert szemét voltál? valami sántít. szívszaggató bocsánatkérés rózsával a szájban, megtépázott ruhában, szakadó esőben, kanosszajárás után volt már?
-
pffffffffff, azt hajnalban még hogy pötyögtem én ide...
rettenetesen szégyellem magam, hogy lehettemm ekkora faszkalap.... elmeséltem.. itthon anyuék kb rám nézni se hajlandók.. szerették/szeretik Barbit
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Wolverine #16960 üzenetére
Most miért, én abszolút barátságos vagyok...
(Aki az ellenkezőjét állítja, azt meghámozom fakéssel és meghempergetem extra csípős cseresznyepaprika-őrleményben.)
Dee: valamikor régen az volt az aláírásom (illetve ennek egy rövidített verziója), hogy "Love’s never equal. And it’s always better to be the one who loves more. Always. The one who loves more gets more. More desire, more pain, more ecstasy.”
(Ha nem angolos vagy, akkor majd biztos lesznek kedves és barátságos topiklakók, akik lefordítják.
)
-
orbano
félisten
Szia!
Azt megkérdezhetem, hogy ezek a kis flörtjei a hapidnak mit jelentenek pontosan? Jól olvasom, hogy mellette meglehetősen el is hanyagol?
Ezektől függetlenül tudom javasolni, hogy azért te is flörtölj vele! Tedd magad kicsit izgalmassá, nem tesz feltétlenül túl jót egy kapcsolatnak, ha a nő teljesen odaadja magát.
Vitáitok vannak ezzel kapcsolatban amúgy? -
dee.
csendes tag
Mindenkinek köszönöm, aki írt nekem.
Igazából kicsit féltem, hogy leugattok, hogy menjek innen melegebb tájra a szív ügyeimmel, de nagyon köszönöm, hogy nem így lett.
Nem vagyok ennyire csöpögős, amilyen ma este voltam, csak néha rám jön...Mindenkinek jó8.
-
Csakénvagyok
őstag
Hát, igen. Csatlakoznék Tim82 fórumtárshoz, meglehet csak sikerélményre vágyik, s köze sincs a flörtnek a megcsaláshoz vagyunk evvel még egy páran igy . Amúgy Iscariahnak is igaza van szvsz , avval sa kis külömbséggel hogy, persze nem kell mindent kimutatni mert az elviheti a francba az egész dolgot tapasztalaból tudom úgyszintén , de azért nem muszáj a kemény gyereket adni, lehet akár a férjfi érzékenyebb mint a nő, ép hogy nem kell mindenért vérző szivel rohangálni.
Szerk: (#16954) ha tényleg szeret, fogalmad sincs hogy igen vagy nem, ha jeleket adsz hogy te még fojtatnád, de szarik rá, akkor felejtős a dolog jah persze nem te, csak elméletileg vetettem fel. -
dee.
csendes tag
válasz
bandus #16949 üzenetére
Nem volt szép, hogy lehordtad...
De az szép , hogy elmentél megbeszélni vele. Néha az én barátom, még a fáradságot sem veszi, hogy meglátogasson. Pedig nem mesze lakik tőlem.Én is csak azt tudom javasolni, hogy próbálj vele beszélni. Őszintén. Szereted? Akkor küzdj érte. Ez nem a gyengeség jele, ha kiadod az érzelmeid neki. Lány vagyok, tudom milyen érzés lenne, ha utána vissza kullogna a kis nózijával a srác, hogy bocsánat, szeretlek. De csak akkor tedd ezt, ha komoly a lány, ha tényleg szeret. Mert máskülönben hülyét csinálsz magadból.
-
Tim82
félisten
Szerintem Iscariah volt.
Miért töltöttétek külön a szilvesztert?
Ja igen, mindenki kis zöldfülűként kezdte.
TexT-Boy: Fehér Holló
még ritkább erre.
Egyébként jó éjt.
-
ha kicsit visszakerestek, kb két hónapot..léthatjétok mit fogtam meg, kb az isten(nő) lábát. igen, ezt még most elmondom az elején, h láttam a lányt nagydarab, audis emberrel is (máig nemértem, hgy igazából egy 35 éves ember mit akarhat egy 17 éves lánytól, de kb szánalom kategoria.). de mégis megkeresett. és belementem az egészbe. minden tökéletes volt. de tényleg... ennél szebbet el e lehet képzelni. annyira tetszett/teszik, ami csak a mesében van. csodálatos.igazábólsztem nem sikerült feldolgoznom, h valamit is akarht tölem komolyan. eljött az első szexuáls együttlét. nekem jó volt, úgyérzem neki is jó volt... viszont a gumi lecsuszott a végén (szánombánom, kövezzetek meg, de ez volt az első óvszeres együttlétem....).másnap prsze rögtön doki, tabletta... neki ez nehéz volt, szünetet kért. egy hónap szünet.... (ezelőtt egy hnapot jéártunk)... részéröl 0 kedves szó, megjegyzés, semmi... nekem közben egy barátom eleget rágta a szót a nők természetéről...
amint bejelentkezett, msnen...én:
kb: elget vártam rád (1 hónap), elmész a büdös picsába, nem vagyok ahjlandó egy másodpercet többet vagy 1 forintot rádpazarolni, szivass mást bmeg..és errer irta, h egy órája beszéltük meg telefonon, h hnap találkozunk holnap... és el akarta mondani, h sajnálja, és probáljuk meg ujbaól, elölröl...
errre én elmentem hozzá.. egy óráig szidott engem, meg a barátom, h hagytam magam befolyásolni általa.. és h ez legközelebb is így lenne...
konkluzio:
szar helyzet volt, és a hosszu szünet elbizonytalanitott.... szeretem, nagyonnagyon.... de már tudom h ugyis jön majd mésik... ennek ellenéresokmindere képeslennék miatta....de az adurva, h nem is azt sajnéloma legjobban , h ez végetért... hanem h ennyier paraszt voltam vele, mikor tényleg nemezt érdemelte volna... szégyen vagyolk basszamki:
és mégse jött be a 2006-os fogadalmam...
-
-
dee.
csendes tag
válasz
TexT-BoY #16945 üzenetére
Azt írta, hogy a barátnője nagyon féltékeny, mert azt hiszi mindenkivel flörtöl. Erre a srác a végén oda írta, hogy talán igaza is van
Asszem ezt te írtad régebben..( vissza-vissza olvasgattam). Nem vagyok igazán biztos benne, de hátha... Ez a lány, akivel töltötted a szilvesztert, ez az a lány, akiről a a fentieket írtad?
Mi külön töltöttük a szilvesztert. Ő a haverjainál én a barátnőimnél. Talán így volt jó. Ma találkoztunk, de egész hétfő estig nem fogunk. :
Köszönöm, hogy kis zöldfülű létemre, figyeltek rám.
-
na köv pisztan énis leirom félrészegen az egész sztorit...akit lrdekel olvassa
-
TexT-BoY
addikt
na már 2009, nekem maradt a régi uj
nem hagy szabadulni az érzés hogy szeretem
.
Tódozzuk fódozzuk, de hát ez legalább saját.
Tegnap csodálatos szilvesztert töltöttünk együtt, semmire nem cserélném.
Meghát, Februárba lesz lassan 1éve hogy tartéletem legszebb éve.
mégha néha hülye is vagyok.
-
Tim82
félisten
Pont ez az. A szerelem önmagában múló állapot. Éveken, évtizedeken át nem tart ki önmagában, annyi megfelelő hormont nem termelnek a szükséges mirigyeink.
Pont ezért ez a ""ne azzal, akivel együtt tudsz élni, hanem aki nélkül nem tudsz élni" szirup. Nem ösztönzi arra az embereket, hogy kitartsanak egy kapcsolatban, amelynek szükségszerűen vannak hullámhegyei és -völgyei.
szinte az összes kapcsolatomnál azt mondtam, hogy " Oh, Igen , Ő az. " és nem ő volt.
Tizenkilenc éves vagy, én meg huszonhat és annyit tudok biztosan a fene érett és bölcs fejemmel
, hogy majd a halálom előtti utolsó pillanatban el tudom majd dönteni, az életemben szereplő nők közül ki lesz az az "Ő".
Szóval, van időd Neked is eldönteni, életed pasijai közül ki lesz majd "Ő", hét évvel biztosan több, mint nekem, de a nők amúgy is tovább élnek.
Egyébként meg az jutott eszembe, hogy... (idézet jön, a forrást nem nevezem meg)
"Mint egy rohadt autóvásáron - adott két elérhetőnek tűnő modell - az egyik egy nagy, kiszámítható, barátságos egyterű - ideális családoknak, megbízható...
És adott egy sportkocsi. Tudod, hogy a gatyád rá fog menni és a vége úgyis az lesz, hogy el kell majd adnod, mert nem bírod majd tovább...
Az eszed tudja, hogy mi a leghelyesebb választás... De a szíved..."
Szóval most épp egy sportkocsi van Nálad.
Iscariah: számomra abból, hogy viszonzod férfi létedre a barátnőd érzelmeit, nem következik logikusan, hogy ez azt is jelenti, hogy fel kell adnod a "keménységedet".
-
dee.
csendes tag
válasz
Apollyon #16941 üzenetére
Néha túl naiv vagyok...
Kevesebbet kéne elvárnom. Azt én sem szeretem, ha szerep csere történik. A férfi legyen férfi. De ez nem azt jelenti, hogy ne legyen ember és ne mutasson ki érzelmeket. Majd még írok, hogy hogy alakul az életem.
Hétfőtől újra suli, lefoglalom magam. Nem járunk egy suliba, talán ha nem keresem olyan sokat, rájön, hogy mit is érez irántam. Mondjuk nem mintha olyan sokat lennénk együtt. No sms, hívás ritka, msn szintén ritka, találkozni meg egyéb családi okok miatt, nem sokat találkozunk. -
Apollyon
Korrektor
Erre a két gondolatra reagálnék:
-Talán az én hibám, hogy túl sokat adok.
-Szerintem ez marhaság. Legfeljebb nem annak az embernek adod, aki tényleg tudja értékelni.A legutóbbi kapcsolatom elején kb ugyanígy gondolkodott a hölgy, mint most dee. fórumtársunk.
Nos én vissza is adtam amit kaptam, és az lett vége hogy "szerepet cseréltünk", én lettem az érzékeny, ő meg a kemény jégkirálynő. (Vagy mi.)
Ez meg gáz, egy férfi legyen kemény, ne legyen már érzékeny. Mert ha így viselkedik a férfi is mint a nő, akkor bizony elveszik az egyensúly.
Attól meg hogy a másik nem úgy adja vissza ahogy "elvárják" tőle még nem azt jelenti hogy nem tudja értékelni.Én legalábbis azt vontam le, hogy mindig a nők oldalán kell többnek lennie az érzelmeknek.
-
-
dee.
csendes tag
Ezt kicsit megkönnyeztem.
"ne azzal, akivel együtt tudsz élni, hanem aki nélkül nem tudsz élni"-igen, ő pont az az ember, aki nélkül nem tudnék élni. Sokszor voltam szerelmes. Hamar esem szerelembe. És mindig ugyan olyan boldogságot és csodát érzem. Tisztában vagyok vele , hogy szinte az összes kapcsolatomnál azt mondtam, hogy " Oh, Igen , Ő az. " és nem ő volt. Az egyik kapcsolatom 2évig tartott. Az nap, amikor ünnepeltük a 2. évfordulót, megláttam és ugyan azzal a kitörő örömmel és boldogsággal az arcomon és a szívemben üdvözöltem, integettem, majdnem ugráltam ( ha nem az utcán lettünk volna), mintha a második randira mentem volna.
Nagyon oda adóan tudok szeretni valakit és mikor én azt látom, hogy milyen sokat adok neki, és ő kevesebbet, akkor már rögtön összeomlok. Pedig lehet, hogy nála ennyi a maximum. Vagy ezzel csak saját magamat nyugtatgatnám...? -
Tim82
félisten
Talán az a baj, hogy eddig minden sráctól visszakaptam a szeretetet, amit én adtam. Nála viszont elnyelődik és nem érzek belőle semmit.
Biztos? Nem csak most gondolod így? Csak azért, mert:
Ő is szeret. Azt mondja s én elhiszem, de mégis úgy gondolom, hogy nem túl hűséges. Mit gondoljak, mikor olyan helyes, csodaszép zöld szemekkel és fekete hajjal. Érzéki, kedves és megnevettet. De talán mások is így éreznek iránta...
Mintha most féltékeny lennél és azért kételkednél. Konkrétan miért? Láttad flörtölni és azért nem bízol meg benne?
*
Ha valaki tudatosan, "előre megfontolt szándékkal" flörtöl, az talán tényleg nem feltétlenül szerelmes. Ne is építs nagyon rá...
Ami egyébként az igazi szerelmet illeti, többféle felfogás létezik róla. A legelterjedtebb persze az "ne azzal, akivel együtt tudsz élni, hanem aki nélkül nem tudsz élni"-típusú bullsh... akarom mondani szirup.
Ha belegondolsz, hány és hány alkalommal érezheti egy ember az élete folyamán azt, hogy "húbakker, olyan szép nőt/férfit látok, beledöglök, ha nem dughatok vele!" (A vulgaritás szándékos, ugyanis ez áll a szirup mögött, csak kell a rózsaszínű cukormáz a társadalmi konvenciók miatt.) Szerintem igazából pont az a nehéz, együttélni valakivel, anélkül, hogy ne idegesítene halálra egy-egy szokása. Ha hosszú, együtt leélt évek után egy fárasztó, megerőltető nap végén még tudsz szívből mosolyogni a másikra, mert örülsz neki, hogy hozzá mész haza, na, az az igazi szerelem. És persze ki tudja... életemben egyetlen jó házasságot láttam, a nagyszüleimét, pedig biztosan tudom, hogy nagyapám nem volt szerelmes a nagyanyámba. Ellenben ezt leszámítva minden megvolt: a vonzalom, a szeretet, a barátság, képesség az együttműködésre. Csak épp az a fránya "romantikus érzés", az hiányzott, de az egy másik kor volt, nem is hiányzott igazából.
Harminchét évig voltak együtt, nagyanyám akkor hunyt el.
Talán az én hibám, hogy túl sokat adok.
Szerintem ez marhaság. Legfeljebb nem annak az embernek adod, aki tényleg tudja értékelni.
-
dee.
csendes tag
Talán az a baj, hogy eddig minden sráctól visszakaptam a szeretetet, amit én adtam. Nála viszont elnyelődik és nem érzek belőle semmit. Talán az én hibám, hogy túl sokat adok. Hiszek a boldogságban és az örök szerelemben. Volt egy srác .. a nevére már nem emlékszem. Azt írta, hogy a barátnője nagyon féltékeny, mert azt hiszi mindenkivel flörtöl. Erre a srác a végén oda írta, hogy talán igaza is van
. Ezek mellett van igazi szerelem?
-
Tim82
félisten
Nem egészen értem, hogy az, hogy flörtöl és az, hogy odaadóan szeret, miért zárja ki egymást.
Az emberek - ha egyáltalán tisztában vannak azzal, hogy ők most "flörtölnek" - azért teszik, mert egyrészt kell a pozitív visszajelzés, hogy ők szépek, kedvesek, okosak, vonzóak stb., másrészt pedig ez is a társas érintkezés egy játékos és élvezetes formája. Ez általában egy komolyabb tét nélküli pszichológiai játszma. (Egy neves lélekkurkász
, Eric Berne a "Gavallér" címszóval írta le ezt a játszmát.) Kevés esetben szól tényleg arról, hogy valaki kikacsintgat a kapcsolatából.
A barátod az eltelt egy év alatt a "flörtön" kívül adott komoly okot arra, hogy ne bízzál meg benne és abban, hogy tényleg Te kellesz neki?
-
Apollyon
Korrektor
Nem vagy túl érzékeny meg semmi probléma
Egyébként nem akarok senkiben sem csalódást kelteni, viszont én úgy gondolom és tapasztaltam hogy egy párkapcsolatban nincs olyan hogy "ugyanolyan" szerelmesek hanem az egyik fél jobban szereti a másikat mint a másik őt.
És sztem a Te esetedben is elképzelhetőleg így van de nem mondanám biztosra.Ilyenkor sokkal sebezhetőbb az ember mint egyébként. Mondjuk egy nő mutathat ki érzelmeket, de a férfi nem vagy csak nagyon keveset.
-
Kokkantas
senior tag
válasz
elmoraan (r) #16926 üzenetére
Nomeg rám se figyeljen, mert [link]
#16930 dee. : Miért kéne elnézést kérni, amiért "túl érzékeny" vagy?
-
dee.
csendes tag
elnézést, ha túl érzékeny vagyok... és túlzásba viszem a dolgokat.
-
dee.
csendes tag
válasz
Apollyon #16928 üzenetére
Igen, ez baromi bonyolult. Magam sem értem. Tegyük fel. Szeretem, elnézem, hogy mindenkivel flörtöl, tudom miket csinál, de szeretem. Tisztán látok és nem azt látom, hogy oda adóan szeret, úgy , ahogy én őt. Az ész és a szív...külön utakon járnak.
" Van, hogy vívódik a lélek, kell-e a mindent elemésztő szerelem. Mikor az ész azt mondja, nem jöttök ki egymással soha, s a szív vagy ostoba vagy oly lázas, hogy vak. Nem lehet észérvekkel hatni, csak kardunkba dőlni, s várni a végzetet. "
-
Apollyon
Korrektor
Akkor most kötözködnék!
Aszondják, hogy a szerelem vak. Ez ugyebár azt jelenti, hogy elnézünk/elengedünk magunk mellett olyan dolgokat amiket egyébként nem, vagy például "vakon" megbízunk a párunkban amit józan ésszel nem tennénk.
Na igen. Tehát aki tisztán lát át egy kapcsolatot, ill. fel van készülve bármi eshetőségre, az nem lehet szerelmes?
-
dee.
csendes tag
válasz
elmoraan (r) #16926 üzenetére
Lehet, hogy nem mindig kell rád figyelni, de pont telibe találtál...
Hogy lehet egy dolgot ennyire szeretni és utálni? (a szerelmet) -
dee.
csendes tag
válasz
elmoraan (r) #16924 üzenetére
Hát igen...
-
dee.
csendes tag
válasz
Apollyon #16916 üzenetére
Vagy ilyen lány, hogy mindenkinek teszi a szépet és mindenkivel szemezik, de lehet, hogy igenis unja a párját. Ha unja a párját, miért van még vele ( szilveszterkor is) . Én biztos megpróbáltam volna megismerni és utána leszűrni azt, hogy vajon melyik "fajta". Ha lesz még rá lehetőséged, mindenképp ejtsd meg ezt a beszélgetést vele. Szerintem sosem lehet tudni, mi - miért van...
-
dee.
csendes tag
válasz
DeadMeat #16921 üzenetére
Az elmúlt 4évben volt egy pár barátom. Nem az a fajta nő vagyok, aki bárki ágyába befekszik. Nem is ez a gond, hanem az, hogy túl sok az érzelem. Egyedül lennék vele? Csak olyan van, hogy a másikat félre ismerted, nem szeret annyira, mint te őt, hülyén választottál (ismét...).?
Lehet túl dramatizálom és csak én vagyok az, aki 2009 első napján ilyenekkel foglalkozik... -
-
-
dee.
csendes tag
Nemrég reggeltem. Fő célja az volt, hogy megosszam gondolataim és tapasztalataim másokkal.
Úgy érzem, itt leírhatok mindent, amit érzek és gondolok. A féltékenység... fúj. Borzalmas.
Viszont bennünk dől el. A másik a flört. Nincs nagy élet tapasztalatom, hiszen csak 19 vagyok, de imádtam flörtölni, gondolom, mint bárki más. Egy éve van komoly kapcsolatom valakivel. Azt hiszem szerelem. Szerelem, mert már nem flörtölök, szerelem, mert nem vágyom másra, szerelem, mert csak ő kell nekem. Ő is szeret. Azt mondja s én elhiszem, de mégis úgy gondolom, hogy nem túl hűséges. Mit gondoljak, mikor olyan helyes, csodaszép zöld szemekkel és fekete hajjal. Érzéki, kedves és megnevettet. De talán mások is így éreznek iránta...
Miért flörtöl minden lánnyal?
Ha gondolataitokat szeretnétek megosztani velem, kérlek írjátok le.
-
Apollyon
Korrektor
BÚÉK meg minden.
Egy pár vélemény kellene:
A tegnapi szilveszteri bulin egy nő volt (szűk, baráti légkör és hát most így hozta az élet), az is egy haverom haverjáé. Helyes lányka volt, párszor össze is néztünk annak ellenére hogy ott volt mellette a barátja
Miután kiment a barátja a szobából, annak a nője odaült mellém ezzel a dumával: "Te olyan ismerős vagy, nem láttalak már valahol?!"
Aztán kellemesen elbeszélgettünk de igazából nem foglalkoztam vele, valszeg észre is vette.
Mindegy, tipikus pasizós duma volt sztem, legalábbis abból indulok ki hogy már életem során 5-6-szor odaültek már mellém nők ugyanezzel a szöveggel – persze előtte még sosem láttuk egymást
– és össze is jött mind.
Kedves lányka volt de nem gondoltam volna hogy képes akár még csak flörtölni is – bár nem a barátja előtt...
Vajon az ilyen nők mindig ilyen könnyelműek maradnak? Vagy csak már unta a párját? -
3psilon
aktív tag
válasz
elmoraan (r) #16914 üzenetére
Hát remélem... remélem majd megjön az esze.
Csak hát még szűz és gondolom nem akarja hogy akárki letiporja. Talán valami még hiányzik neki. Hogy szerelmes legyen, ha még nem az? Az a baj, hogy fogalmam sincs, mit tehetek. Már azon kívül persze, hogy várokyetike szerintem vicces
Racecam ebben a fekete kalapban mondjuk nem épp mikulásra emlékeztet...
-
3psilon
aktív tag
Miért lettél fekete kalapos Racecammel együtt?
Barátnőmmel (is) buliztam, egyre reménytelenebbnek tűnik, hogy belátható időn belül végre történjen közöttünk valami, bele fogok őrülni
-
7
addikt
válasz
elmoraan (r) #16901 üzenetére
Mi az a gub?
-
Kokkantas
senior tag
muhaha 2009
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vallás
- Milyen processzort vegyek?
- EAFC 25
- Diablo II: Classic és Resurrected
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest