Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
lorcsi
veterán
válasz
(Kolombusz) #16499 üzenetére
Te don huan te !
sok szerelmi ármány ellenére én még mindig azon röhögök ahogy vágány lenyomott neked egy sallert -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Csakénvagyok #16498 üzenetére
Hát tegnap ittam elég sokat. És akkor gondnak tűnt.
Tottika: ilyen vagyok. És szeretem a kihívásokat.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
(Kolombusz) #16496 üzenetére
Csak én nem látom hol itt a gond?
-
Tottika
tag
válasz
(Kolombusz) #16496 üzenetére
Cseppet egoistának tünsz.Ha jobb lennél,mint a 3éve tartó kapcsolata már rég veled lenne szerintem.Paraszt-paraszt közt is van különbség,talán érdemes lenne keresned egy 3. lányt
Bocs a belevauértJa,még egy mondat Orbanonak: nem értem miért kellene egy 20éves lánynak családalapításon gondolkodnia és miért balfasz a pasija mert huszonakárhány évesen nem akar még gyereket.Lehet ilyen-olyan csúcs nő,de én azt mondom 20évesen még éljenek és simán ráérnek még családot alapítani.Ha a nőnek meg az kell keressen mást.
-
(Kolombusz)
veterán
Nabazze, remélem nem csináltam hülyeséget, kár lenne feltenni egy 7 éve tartó barátságot egy ilyen kis faszságra...
A barátom nemrég lábalt ki egy több éve tartó kapcsolatból, ahol bizony csúnyán felültette a csaj. Mondjuk magának is köszönheti, de ez most lényegtelen. Végre talált magának egy aranyos, rendes csajt, a baráti körünk úgy látja, hogy simán menne köztük a kapcsolat, csak ez az idióta barátom nem nyomul egy kicsit sem. Járnak egy csomó helyre, mozi, sétálni, beülni, szinte minden nap, de ez az idióta nem nyomul. Hát bazze, ha nekem így tetszene egy lány és ilyen helyzetben lennék, már hatvanszor összejöttem volna vele.
Na mind1, én szeretném, ha összejönnének. Szimpatikus a csaj, megérdemelne már egy ilyet a barátom, de én nem akarok semmit, a barátok nője tabu, meg amúgyis más életem van Debrecenben, mással foglalkozom, más lány érdekel.
Ma voltunk iszogatni, dumálni, ilyen karácsony előtti kis össznépi összejövetelen, én tök jól eldumáltam a csajjal, nevettünk sokat, stb. Lehet én vagyok a paranoiás, de volt néha olyan érzésem, hogy mintha féltékeny lenne rám a barátom. Szóba került, hogy megyünk szombat este is, még a lány mondta, hogy persze jöjjünk. Viszont kint, miután feltette a buszra a barátom, már nem volt ennyire lelkes, sőt, nem nagyon akar jönni este.
Beszéltem közben a csajjal, szóba került hogy én nem jelölök be senkit iwiwen, meg ilyen közösségi oldalakon, ha valaki akar valamit, jelöljön be. Aztán csak bejelöltem most, hogy hazajöttem, hogy lássa, hogy szimpatikus nekem. Meg is írtam neki, hogy néha lehet kivételt tenni... És hogy beszélje rá a barátom, hogy jöjjenek este, de erről az üzenetről egy szót se, nem kell ő mindenről tudjon. Jól érzem magam velük, semmi kedvem itthon tanulni egy szombat este vizsgákra.
Áh bakker, hülyeség volt írni neki, félek, hogy mégis elmondja a srácnak, azt, hogy ilyet írtam, aztán majd magyarázkodhatom egy félreértés miatt.
Közben fűzöm a debreceni hölgyeményt, több kevesebb sikerrel, élvezem az apró daygameket, meg flörtöléseket, amiket nap mint nap játszunk, de úgy érzem, fél, vagy nem akar kilépni a számára biztosat nyújtó 3 éves (táv)kapcsolatából. Pedig egy ilyen lánynak nem egy bunkó paraszt autószerelő való. Inkább egy bunkó paraszt én.
-
fokukac
nagyúr
Na, feldobom kicsit a topicot.
Itt vinnyogok a röhögéstől csendesen...
Ilyen nincs, és mégis van.
[Nesztek, egy kis kultúra!] -
Viszlát
addikt
válasz
Csakénvagyok #16486 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy szándékosan gondolsz negatív tartalmat a mondandóm mögé. Kérlek mutasd meg, hogy hol éltettem a nyugatias kultúrát? Hol írtam bármi olyat, hogy azt tartom pozitívnak? Ha figyeltél volna a mostani téma kialakulásától fogva, akkor szerintem elég egyértelmű, hogy konkrétan hányok a "modern", nyugatias nőtípustól... Légyszíves mielőtt nekiugrasz valakinek, legalább annyit tegyél meg, hogy figyelmesen olvasol.
tildy: nem-nem, az úgy helyes ahogy írtam.
-
fokukac
nagyúr
Gyerekek, egy kis igényességet vigyetek már a társalgásba...!
Az, hogy erdélyi, kis betű, mint ahogy a pesti is.
-
Csakénvagyok
őstag
Akkor kössünk békét
-
tildy
nagyúr
válasz
Nyugi. Nem kell rögtön minden mögött a rosszat sejteni.
Ez csak annyi, mint amikor azt mondják, hogy a vidéki lányok általában hamarabb férjhez mennek. Ez nem lenézés, hanem megállapítás. Ennyi. -
fordfairlane
veterán
válasz
Túl sokat idegeskedsz, ez nem lenézés, hanem eltérő életmódból fakadó jellegzetességek. Xanax segít.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Viszlát #16481 üzenetére
Tedd hozzá Aradot, Csikszeredát, viszont Temesvár és Brassó szép.
[P][/P]Nah jó, tudom nem ez a lényeg hanem az hogy akarva/akaratlanul a Pesti/Magyarországi lenézi az Erdélyit, mik azok hogy ottani lányok...felveszik az itteni ritmust. Hogy mivan, más a ritmusotok?...Máskép gondolkodtok??...Mióta vagytok okosabbak???... Felháboritó!!!
Nah jó nem veszekszem tovább, csak irtó idegesitő hogy tömegesen érzitek feljebbvalónak/másnak magatok.
(#16487).Nah, nem egészen eről van szó, épp azért mondtam hogy Erdélyben is vannak nagyvárosok meg eldugott faluk, épp úgy mint Magzarországon. Az a gond hogy egy kalap alá veszitek Erdélyt (ami tegyük hozzá MagyarO méretü) ez elmaradott vidékeitekkel, azok a közhelyek hogy Erdély visszamaradott , az itteniek meg kevésbé nyugatiasak. Nem sorolom, egyszóval mások mint ti. Szóseróla, ugyanolyanok. -
tildy
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #16479 üzenetére
nem hinném, hogy Viszlát lenézte volna az Erdélyieket, ámbátor valamennyire abban talán igaza lehet, hogy arrafelé másképp gondolkodnak a fiatal lányok, netalán életük nagy céljaként már igen korán az anyaságot és a párkapcsolatot látják.
Viszlát : dehogy csapok le rá.... Kisebb gondom is nagyobb ennél, (hogy így ilyen kötözködést játszak) , és még az sem segít, hogy más területeken boldog vagyok...Dragonfx : kérdezd meg őket 10 év múlva, várom az eredményt
-
Viszlát
addikt
válasz
Csakénvagyok #16479 üzenetére
Elnézést ha úgy jött ki mintha lenézném, erről szó sincs. Sőt. Kolozsváron nem, csak Nagyvárad és környéke plusz Székelyudvarhely.
Viszont negatív tapasztalat, hogy az ottani lányok idekerülve rövidebb/hosszabb idő alatt, de teljesen felveszik az itteni ritmust.
Még mielőtt tildy lecsap, természetesen ismerek kivételt.
-
dragonfx
veterán
válasz
Boxer001 #16469 üzenetére
helyes ezek szerint jólesett.....
Viszlát>>nem annyi vagyok már hányszor mondjam, van 1 ismerösőm aki 20 éves 3 éves kislánya van és boldog.....szintén egy másik 23 4 éves van neki és boldog...szóval nem biztos elhitetésen múlik csak megfelelő emberen...mind2 oldalról aki alkalmas rá.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Viszlát #16472 üzenetére
Nahna, nem kell Erdélyt lenézni. Hogy itt visszamaradotabban gondolkodnak. Én inkább a felvágós Pestieket nézem le (szándékosan általánasitok). Pár világtól eldugott falut leszámitva itt nyugatiasabbak, sőt a nyagvárosok még fejlettebek is mint számos délalföldi város, ide értve még szegedett is. (Jártál az utóbbi időben Kolozsváron?)
-
Jenő
aktív tag
Lehet bízni abban a mondásban, hogy örömlányból lesz a legjobb feleség?
Vagy k*rvából nem lesz szalonna? (30 fölötti életkor) -
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #16462 üzenetére
Én is találkoztam
ÉS ez tényleg tildysre sikeredett
szal ja, egy 28-29 éves már nem akar össze vissza keresgélni, meg picsacicát játszani , meg hasonlók jobb esetben, hanem már stabil alapokat akar. Persze lehet azután, hogy egy sokéves kapcsolat után "kiélte" magátSzal jobb esetben, és szvsz.
Dragonnak meg abban igaza van, hogy ez egy fiatalabb srácnak ijesztő lehet
Ott van egy tök fiatal srác még, aki szinte még nem is élt, erre jön egy nő, aki bár kapható mindenre , pl. bulikra is, de határozott elképzelése van arról, hogyan, hova merre tovább. Miközben akár a másik még nem is élt.
Viszont - és ez ebben nagyon jó- talán pont a korábbi csalódásai maitt már tudja mit akar, akár szexben, akár egyéb téren, éppen ezért kimaradnak az olyan hisztis dolgok, hogy jajj ezt ne, vagy jajj, más megyünk plázázni barátnőcikkel, vagy hasonlók...
Nade ez szebben megfogalmazva ott van az említett cikkben.Én meg ezzel úgy vagyok : vagy megszokik, vagy megszökik
-
orbano
félisten
-
Viszlát
addikt
válasz
orbano #16471 üzenetére
Ez kissé tildysre sikeredett, de azért reagálok.
Persze, vannak ilyenek, sőt, a kevésbé nyugatias részein az országnak, vagy akár Erdélyben találni olyat aki már a tinédzser kortól ezt tervezgeti. Mindenesetre én azért leülnék velük és átbeszélném a körülményeket, mert azért ilyenkor legtöbbször kiderül, hogy nem lát másban perspektívát és jobb híján akarja ezt. Vagy csak álmodozik, de nincs tisztában az ezzel járó következményekkel, áldozatokkal, csak elképzeli, hogy milyen jó lenne ha lenne egy csacsogó kisbabám... Hozzáteszem: sajnos, hogy többnyire ez a helyzet.
-
dragonfx
veterán
én nem parázok valszeg még talizni fogok vele...de 28as nő már gyerek, lakás, kocsi, család ilyenekben gondlkodik...karrierje is kiérett...xarul érezném magam mellette....persze kivételek vannak...meg még hozzácsapódhat ehhez lehet sznob picsa ribanc is...armani, gucci, dolce...kis yorki, rózsaszín playboy ruhában, tele fuxxal, sminkkel...jujj hányingerem van tőlük
...bármi jól néznek is ki, és lehet mögöttük más van, 1 pipánál többre nem kéne egyik se...mondjuk ilyenekkel enm is foglalkozok, meg ez a 27es se ilyen...de ki tudja....
Nekem nő kell leginkább olyan 22-23 lenen jó....aki tud bulizni szal tud 16 is lenni, de tud 25 is lenni ha kell fejben....vagyis olyan mint énpl:a pénteken megismert csaj imádja a bmw-ket...
... a másik imád pecázni.... a 3.nak szintén kedvence cascada....de xart se ér ha a többi tuajdonságjegye undormány....nem tud tőrődni egy pasival...megszerzeni tudja de megtartani nem....ilyen az félnő.....nem kell....
-
dragonfx
veterán
Jajj ne feltűnt egy 27 éves nőa színen nem nem akarom sok az már nekem....
...az hogy a személyimben mi van semmit nem tesz én 20 vagyok
-
Leeza
tag
14 év nagyon sok, ezzel nem vitatkozom... Én ennek kb. a felét töltöttem az exemmel, az sem volt azért kevés. Sablonok vannak, de nem szabad ugyanúgy reagálnod, akkor viszed ugyanazokat a hibákat magaddal. Ha előjönnek problémák, ott kell megállni és önvizsgálatot tartani. Együtt kell változnod az újjal, persze nem alapvető dolgokra gondolok, de mindenki formálódik egy kapcsolatban, persze csak, ha hagyja magát és akarja.
Ha nem hasonmás, nagyon pozitív, de ne is keresd benne a régit, főleg ne hasonlítgasd, belőle indulj ki, ne a régi dolgokból, vitákból vonj le következtetéseket, abból csak baj lehet... Engem is egy kalap alá vett egy ideig a jelenlegi kedvesem az elődömmel, miközben tűz és víz vagyunk (én a tűz
), nem keveset harcoltam ellene, de mára túllendültünk rajta. Én hajlandó voltam, bár néha már untam ez ellen menni, ne ess ebbe a hibába sosem, mert lehet, hogy a Te alanyod nem ilyen türelmes...
-
-
Senki9876
tag
válasz
orbano #16421 üzenetére
A pontos napot hogy mikor szakítottam az exemmel azt csak azért tudom mert a sakítás után pár órával reggeltem a PH! ra
. Attól még mélyen bennem van az a nap
Exem előtt jó sok "kapcsolatom" volt már, de semelyik sem tartott 2 hónapnál tovább (max heti 2 találkozó, de azt élveztük) és ha végelett, egy válrándítással elintéztem. De ez most más volt.
Mielőtt még összejöttünk volna már jóbarátok voltunk jó egy ideje, ezen felül miután összejöttünk ez mégmagassabb szintre emelkedett (társak, legjobb barátok).
és persze az sem elhanyagolható, hogy az eddigi összes partneremen túltett az ágyban, vagy aholA lényeg hogy próbáltam már csajozni kisebb nagyobb sikerrel, de mikor célegyenesbe voltam mindíg meghátráltam, mert belém csapott a villám hogy ezzel én megcsalom. Ilyen esetek után persze már semmi sem olyan. A legjobb bulikban a semmiből csap belém a villám hogy jajj nem lehet az exem melletem. Ezek az alkalmak nagyon is hangulat törők.
-
Leeza
tag
válasz
orbano #16430 üzenetére
Mondjuk ha jól belegondolok, nem is vagyok igazán kompetens...
Életem 2 legfontosabb kapcsolata között (az egyik még most is tart
) 2 hónap se telt el, attól függetlenül, hogy akkor ez nem is tudatosult, csak mentem előre és alakult minden. Mire a régiből kiszálltam, már túl is voltam rajta, én közben szenvedtem sokat, nem tudtam lépni, csak nagy nehezen, de addigra ez már csak megkönnyebbülés volt.
Szinte rögtön jött az új, és egyáltalán nem bántam meg, egész más világ, sokkal-sokkal jobb... Persze akkor még én is kissé korainak éreztem, de inkább nem is foglalkoztam vele, mi lesz, lehet belőle, csak egyszerűen jól esett, hagytam magam szeretni és ez a legjobb dolog a világon.
-
3psilon
aktív tag
válasz
Senki9876 #16418 üzenetére
Eljárok bulizni, szinte minden hétvégén koncerten vagyok. Naponta több kilométert futok. Heti 2x paintball edzésen veszek részt. Naponta több órát töltök gitározással. Olvasok :2nap/1 könyv stb. És még dolgozok is mellette.
...és ebben a pillanatban jöttem rá, lusta dög vagyok...
-
Leeza
tag
Idő kell, persze, míg átgondolod, és jó esetben tanulsz belőle. Én tanultam, igyekszem a mostanit sokkal jobban csinálni, kicsit ésszel is, még ha közben lángolok is!
Nem felejteni kell, hanem a helyére tenni, jól kezelni. Ha belép egy új a képbe, hidd el, rá leszel kiváncsi, nem fogod az exed nevén szólítani, hacsak nem egy hasonmást kerestél!
Mindenki más, teljesen új dolgokat fog hozni-mutatni Neked, ha nyitott vagy rá.
Csakénvagyok: Szvsz, sirasd meg és lépj tovább, ehhez pedig kell valaki segítsége!
-
zso73
veterán
válasz
Csakénvagyok #16425 üzenetére
Hogy tudsz felejteni,ha a hozzá fűződő érzések a fejedben vannak? Az újat a régi nevén szólítod, mert még a neve is a nyelved hegyén van............ Neki sértő, és nem tudod magad sem adni a másiknak. Esetleg ezért lép ő is tovább, mert neki egy teljes ember kell, nem egy fél. Mert a szíved másik fele még foglalt, vagy az egész............. Az én véleményem az, hogy bizony meg kell siratni a régit, és a "felejtés" után belefogni az újba. Addig meg marad szépen idő átértékelni az elrontott dolgokat.
Én tudom, mert megéltem sokáig azért mondom. De mindenkinek a szíve joga dönteni a mikéntről. Én nem akarlak átformálni, csak amolyan gondolat ébresztőnek szántam a szösszenetemet.
-
Kokkantas
senior tag
válasz
orbano #16421 üzenetére
"nézz rá Kokkantásra, ne juss arra a sorsra
"
Küldöm a lovat. Részletekben ugyan, de küldöm. A lakcímedet még nem tudom, de kiderítem...
"meg voltam győződve róla, hogy még mindig ő az igazi és nem is akartam ez ellen semmit se tenni"
Én nem vagyok meggyőződve arról, hogy az exem az igazi, sőt tudom, hogy nem az.#16423 Csakénvagyok: vagy a WoW.
(egy hete nem WoW-oztam, aztóha hülyébb vagyok, mint szoktam lenni, és az exem is pont akkor talált rám, amikor elhatároztam, h pár hónapig no WoW. bleh. szerencse, h lezártam azt már.)
-
zso73
veterán
válasz
Csakénvagyok #16423 üzenetére
Az sem jó, ha kapcsolatból kapcsolatba mész. Met esetleg viheted az előzőből a sérelmeket, és rossz beidegződéseket. És akkor az új is tönkre fog menni...........
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Senki9876 #16415 üzenetére
Egy hét hijján négy hónapja most már napokban nem számolom ki hány napja szakitottam az exemmel. De úgy hogy én akartam mindenáron. Még alig két hete hogy egy utolsó emailben megmondtam neki az hogy újra eggyütt legyünk, az 1edül csak rajta múlik amióta szakitottunk ő semmiképpen nem áll szóba velem. Még mindig szinte naponta gondlok ráéletem legnagyobb szerelme volt . És igy azt mondom neked a legjobb gyógyir egy új kapcsolat. Már a gondolattól is hogy egy más lánnyel kell hogy találkozzak napokig nem gondolok rá, pedig nem jött azóta senki sem össze. Más kiút nincs csak egy új szerelem.
-
orbano
félisten
válasz
Senki9876 #16420 üzenetére
ha nem mondja el, felteszem rádunt simán és kész. az hogy kitalál valami okot, és akár még maga is igaznak hiszi, az lényegtelen. folyamatában "rontottad el", vagy romlott el, tök mindegy. erre még rásegíthetett egy másik pasi, aki elcsavarta fejét. nagyon nincs mit ezen agyalni, de tényleg.
egyébként javaslom csinálj még több új dolgot, amit ki szerettél volna próbálni, ismerkedj új emberekkel. jó úton haladsz szerintem, nézz rá Kokkantásra, ne juss arra a sorsra
De már eleve jó az a hozzáállás, ami látszik az írásodból. Előbb utóbb el fog múlni, találkozol 1-2 csajjal aki megint megmozgat benned valamit... én 107 nap után még a sarokban pityeregtem esténként (mondjuk szakítás után 30 nappal már csajoztam, de sajnos sikertelenül, ez vissza is vetett rendesen). Sőt, 1007 nap után is, de én még akkor sem jutottam arra a szintre, mint te most. meg voltam győződve róla, hogy még mindig ő az igazi és nem is akartam ez ellen semmit se tenni -
Senki9876
tag
van egy rossz tulajdonságom hogy túlsokat gondolkozok. Az a lényeg hogy az exem nemkomentálta a szakítás okát. Lehet hogy ez az az ok amiárt nem tudom lezárni. Már annyiszor megkérdeztem hogy miért, de mindíg kitérő választ kaptam. Kéne az a nyamvatt shock terápia.
mod: más lehetőség: lehet hogy direkt kínzom magam. Biztos tudatalatt élvezem. Lehet hogy mazoista lennék?
-
Leeza
tag
válasz
Senki9876 #16418 üzenetére
De gondolom azt is tudod, hogy ezen csak Te tudsz segíteni. És abban biztos vagyok, hogy a napi több óra gitározás alatt végig ő jár a fejedben, ez nem jó figyelemelterelésnek... Kellene valaki, aki megérint, szvsz itt csak ez jöhet be, ennyi idő után már tuti nem korai (egyébként sem
), ismerkedj, beszélgess, mindenféle cél nélkül. Bármennyire is úgy érzed, hogy más nem érdekel, ez beválik.
-
Senki9876
tag
na igen ezzel tisztába vagyok és tudom is. Ezért röhögök magamon naphosszat hogy milyen hülye vagyok
. Az a propbléma hogy a volt állásom
mondjuk úgy probléma megoldás volt. Ha a főnökeim kitaláltak bármilyen baromságot, nekem meg kellet oldanom. Na most ehez az kell hogy magam leüljek hosszadalmasan gondoljam átt nagyon jó voltam a munkámba. Na most ez hülyén fog hangzani, de mintha valami elveszett volna belőlem. Nem hogy a munkámat nemtudom azóta elvégezni, de már a legegyszerőbb problémákat se tudom megoldani.
Eljárok bulizni, szinte minden hétvégén koncerten vagyok. Naponta több kilométert futok. Heti 2x paintball edzésen veszek részt. Naponta több órát töltök gitározással. Olvasok :2nap/1 könyv stb. És még dolgozok is mellette.
Mind hiába!
-
Leeza
tag
válasz
Senki9876 #16415 üzenetére
107 napjaa??? Appáám... De ki számolja... Az pedig nem kevés idő, éppen ideje lenne szépen továbblépni. Kibicnek semmi sem drága, tudom jól, de erőt kell venned magadon és előre nézni! Nem kell törölni az emlékezetedből, valamiért fontos volt, tessék eltenni, ahova való, de kár már ezzel ennyit foglalkozni, felesleges idő...
Hajrá csajozni, haverozni, bulizni-inni, bármit, ami jól esik és kikapcsol!
Új elfoglaltságok, sport, új hozzáállás. -
Senki9876
tag
Na valaki segíthetne
Tudtok nekem ajánlani valami jó shock terápiát vagy valami emlékezet törlőt?
Már az agyamra megy hogy még mindíg az exem jár a fejembe.
ha igaz az a mondás hogy a szerelem öl butítt és nyomorba dönt, akkor nálam 3-ból 2
Pedig már 107 napja elhagyottBármilyen lehetőséget szivessen veszek
-
orbano
félisten
válasz
elmoraan (r) #16408 üzenetére
lehet nem csak az endorfint érezte szétfolyni
-
Esmein
nagyúr
válasz
3psilon #16407 üzenetére
amin keresztül panaszkodik, ha error van
fordfairlane: csak azért került megemlítésre a dolog, mert eddig ez a legnagyobb szabású tányérröptetés. Kb annyiból állt a dolog, hogy "szerintem az a bmw egy tök szép autó... - szerintem meg nem. - de igen -de nem. -jó". Ennyire semennyit nem veszekszünk... tudod gyűjtjük az erőt az első igazira
szerk.: ja és nem vagyok papucs -
3psilon
aktív tag
Igen? Jó tudni
Csak mert egyszer régen voltam "szerelmes" egy lányba... de az nagyon durva volt.
Tudod az egész nap arról szólt h mikor láthatom (a suliban persze mert odamenni nem nagyon mertem hozzá), ahogy rágondoltam éreztem az endorfint szétterjedni...
Meg minden gondolatom ő volt. És közben tudtam h annyira nem lenne jó összejönni vele. Aztán elhívtam találkozni (először egy lányt életemben!
), persze ő aznap lemondta mondom ennyi. Utána nem is msneztem vele annyit.
Hú most jut eszembe!!!!!Pár hónappal később mindig hallottam a barátnőjétől h felőlem érdeklődik a csaj meg mindig látni szeretett volna meg hívott is... szal akkor meg ő zúgott belém! Én persze elküldtem h ááá.
Tééényleg!
De vicces. Már akkor is ugyanúgy működtek a nők. Csak akkor még nem láttam a rendszert az irracionalitásbanDe ezt én ilyen ifjúkori izének tartom. Mindenkinek van ilyen. A barátnőm is mesélte, hogy nagyon szerelmes volt 1 évig egy srácba (először pont azért küldött el még régesrég mert "még nem dolgozta fel teljesen"... anyám...
)
-
Esmein
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #16403 üzenetére
nekem élénk a fantáziám, vagy az első képen látható egy nőstény példány stdin-je ?
meg nem is szeretem a szőkéket ...
-
dragonfx
veterán
Sárcok ez az "O"-tech2 -es csomag??
nem tudjátok e36ra mennyiért lehet ilyet rendelni?
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest