Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HiMedia lejátszók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
edipqe
senior tag
válasz
orbano #12057 üzenetére
az emberek többsége egy féle orgazmusra való reagálást tanúl meg mint testi reakció (nem összekeverendő az orgazmussal magával, mert abból sok félét elsajátíthatsz).
Ha olyannal van dolgod aki fulladós, és jól csinálod a dolgodat, akkor bizony Vele elég gyakran fogsz érdekes perceket átélni, amikor vagy túléli, vagy nem.
+ van az amikor annyira röhög h nem kap levegőt! Olyan is volt már.
Áhh engem miért nem veszélyeztet senki?
-
edipqe
senior tag
válasz
frame>24 #12036 üzenetére
márpedig képes károsítani, ha nagyon magas szintre viszed.
többféle orgazmust lehet átélni, van akinél az orgazmus pl egy fulladásszerü állapottal egyszerre áll be. az élvezettől befeszülnek az izmok vonaglik, és a teste élvez, de emiatt eszébe se jut levegőt venni, de ha eszébe is jutna nem vsz hogy tudna, ha ez sokáig, tart akkor máris nem annyira jó az agynak. + az oxigén szegény állapot is dob az átérzett dolgokon, jobban kábul az agy. A másik version például az oxigénben tuldősított agyi állapot. AMikor nagyon mély mégis gyors a levegővétel, de nem 1-2 percig! Magas pulzusszám, stb a magas oxigén - orgazmu olyan mint egy drog. És nem hiszem h örülnek neki az agysejtek. Bár kétségtelen hogy élvevzik
és ez csak 1 példa volt.
sajna én még ilyet nem kaptam, mindíg csak adok
pedig megkockáztatnám én a károsodást, csak hát én nem ismerem magam elég jól, és nincs kivel kitanunom magam igazán jól.
Tildy: tavaly láttam 1 db fehér hollót a nyugatinál azóta ezt a kifejezést nem használom
-
edipqe
senior tag
válasz
orbano #12033 üzenetére
jaaaaaah téééééényleg volt már ilyen nem is 1 szer, az exem nagyon érzéken. Ha nagyon jó volt neki akkor az agya védelmi mechanizmusa bekapcsol h a neuronok ne károsodjanak, szval vagy elkezd röhögni mint egy hiéna (aranyos hiéna) és nem tudja abbahagyni percekig, vagy elkezd sírni.
Ez ugyan olyan mint mikor a kisgyerekek elkezdenek rosszalkodni az iskolában, az is védelmi mechanizmus mert a jó sex ugyan ugy képes károsítani az agyat mint a fokozott unalom.
De mostmár visszaveszek az okostojás kapcsolomon, mert még a végén megutáltok h kocka vagyok.
-
edipqe
senior tag
válasz
elmoraan (r) #11987 üzenetére
kicsit erős, de jó.
-
edipqe
senior tag
válasz
Integra #11955 üzenetére
kémiafüggő a dolog. ezt én is emgtanúltam, ilyen kapcsolatok léteznek ahogy én látom:
1, kémia->szerelem->megismered kémia még mindíg van mert az örökké megmarad, de msotmár a lelkét is szereted meg mindenét
2, kémia nincs, de tetszik-> megismered, megszereted, kémia továbbra sincs és nem is lesz.
3, kémia nincs, nem tetszik annyira, de ahogy megismered a lelkét a személyiségét idővel megszereted-> 1üt vagytok de nincs kémia, és a lelkét szeretedkb ezek vannak. Egyszer volt részem az 1esben nagyon rövid ideig.........hát az a nem semmi érzés.
-
edipqe
senior tag
válasz
orbano #11951 üzenetére
nem vetetm cseszegetésnek, szeretem ha vki öszinte!
tettem ezidáig, de ebben a félévben nem volt rá időm:
munka+szakdolgozat angolul írva+napi szinten 3 órát utaztam munkába+párkapcsolatezért nem volt ár időm. Ez mind február óta jött fel. De szakdoga leadva, és minden cél teljesítve, mondjuk szakítottam, szval az nem sikerült
-
edipqe
senior tag
ezt most vettem, nem tudtam ott hagyni....totál felesleges
[link]
-
edipqe
senior tag
áááááááááááááá nem hiszem el! elkérték az intersparban az ID-met, mert vettem 1 üveg sört.
24 vagyok!
csak azért mert nem ingeben, meg mérnök melóuhában vagyok, hanem polóban meg hawaii gagyóban ezért máris 18 nak se néznek
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11809 üzenetére
egy meleg pasi minimum 2 pasi veszteség, mert lehet h a 2 es csomagba becsábítnak még többet is.
-
edipqe
senior tag
ha ti nem kéritek, akkor én fogom a topic átnevezését erre-> nők, nőügyek, és önismeret.
okés a téma, csak akkor legyen ennek megfelelő a topcit címe.
-
edipqe
senior tag
megveti reggelete az ágyat holott könvet irtak rola, h ez hülyeség, és nem is egészséges az atkák miatt.
csak virágmintás toalett papírral hajlandó dolgozni.
ha már van 1 tányér a mosogatóban akkor ideges, mert rendetlenségben érzi magát.
a ruháit ahelyett, h kirakná szennyesbe, vagy elrakná mondán még jó vmire, fogja és a szoba egy kijelölt sarkába halomra rakja.
csak zajra tud elaludni.
nyáron nyavajog a meleg miatt, de a pizsomát azt le nem venné
ne maradjon a gép este benyomva, de legyen lent minden friss movie
a lehető leglogikamentesebb élőlény a világon.
kb ennyi hírtelen
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11745 üzenetére
a szellemtestetek tehát kapcsolatfelvételér könyörög, igyatok sok kumiszt és mehet a móka!
-
edipqe
senior tag
válasz
fordfairlane #11716 üzenetére
huha kilogk a sorbol! kovezzetek meg, de én ulve folyoszámlán utalok, mert igy nem frocsog mindenfelé. Igaz nem jó gyomoszolni a dolgokat a csészébe amikor leulok, de ez van.
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11651 üzenetére
én nem kurvázom le azokat a nőket akik élnek fegyvereikkel, és\vagy kiélik vágyaikat (akkor sem ha azt alsogatya csere sebességgel teszik)!
Ez nem igaz! Sőt én még irigykedek is néha, mert van vmi vonzó abban h éjjeli lepke életmódot élnek.
És különben is nem kurva hanem prostituált, mert a kurvában van vmi negatív zönge.
A kurva is csak dolgozik!Biztos vannak olyan tahó agyrozzant férfiak akik lekurvázzák az ilyen nőket (szálka-gerenda a szemben style), de azok nálam nem számítanak emberszabásunak
-
edipqe
senior tag
ahogy közeledik a nap amikor szétköltözünk (aug vége) egyre nehezebb, egyre jobban érezzük, hogy mennyi mindent vesztünk. Nehéz..de ez van.
-
edipqe
senior tag
inditványozom ha a topic cime változzon erre:
Nők, nőügyek, és önismeret.
-
edipqe
senior tag
válasz
fordfairlane #11382 üzenetére
megmondjam a véleményem, mint notorius és szinte már beteges mindent megmondok, oszintén ember hogy mit gondolok errol?
Az emberek rohadtul ruhellik hallani az igazságot! Cukokormázas hazugságokat akarnak. Mert a valóság kemény nekik!
-
edipqe
senior tag
válasz
fordfairlane #11377 üzenetére
viszont mennyivel gyorsabb mint a megutáltatós!
-
edipqe
senior tag
válasz
elmoraan (r) #11361 üzenetére
aranyos ez is.
CS.Orsolya: a pszichomokusi tudás és nem nehezíti meg a kapcsolataidat?
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11356 üzenetére
igen a vörö nekem is jobban tetszik.
nem frcsa pont ez a jó mert máshogy láttok mindent ami körülvesz titeket.
elmoraan: nekem nem nyitja meg.
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11351 üzenetére
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11348 üzenetére
nem csunya, de az a széles penge a combján nagyon gagyi. Ki használ ilyet
-
edipqe
senior tag
válasz
elmoraan (r) #11344 üzenetére
pontosan, köszönöm nem találtam sehol se.
nah a faxkalap kisugárzással a lion vagy, míg a mélyben a paraszt mögött egy róka lakozik, aki az utolsó pillanatig figyel, tanul, lapul, majd okosan cselekszik.
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11341 üzenetére
óóóóóóóh Szun Ce és Machiavelli is kedves nekem.:
"it is much safer to be feared than loved"
vagy a róka-farkas-oroszlán mondása is jó."Nem tudom, miért jó Neked, hogy egy "törtető, érzéketlen f@sznak" állítsd be magad, de szíved joga ezt tenned!" Mert ez a biztonságos és a megfelelő.
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11339 üzenetére
érdekes ehet pszichomokusnak lenni, én is gondolkodtam rajta, de féltem hogy a bevételek és lehetőségek kevesek lesznek a céljaim eléréséhez, pedig nagyon érdekelt.
Lehjet, hogy majd eljön a pillanatom amikor lélektanu könyvekbe ásom magam. De jelenleg célravezetőbb, és hatékonyabb ha a személyiségem hibáit előnyömmé teszem. Ha azokat megoldanám, gyengévé válnék mint azok az emberek akiket bármikor kijátszok. Most biztos gonosznak tünöm, nem vagyok az, csak nálam a határok máshol vannak mint az átlag embernél. A legkevésbé sem áll gazdasági érdekeimben hogy a problémáimat megoldva mély érelmekre képes emberi lényt csináljak magamból.
Amit leírtam az a valóság erősen sarkított képe, hogy érzékeltesse a szituációt.
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11337 üzenetére
látom pszichomókusi (szolj ha zavar ez a megnevezés, csak én ezt szeretem) mivoltodnál fogva próbálod a multamban, családban tanult tapasztalt dolgokban keresni viselkedésem és gondolkodásom mozgatórugóit. Hozzám intézett korábbi kérdéseidből is néha néha ez jön elő.
Ez csak azoknáűl nüködik akik ragaszkodnak hozzá, hogy az a családod akiknek a génállománya közel áll a tiédhez. Én ebben nem hiszek, és sosem hittem. A személyiségemet nem jellemzik (vagy cselekedeteimet) a génálomány szerinti családban tanult, kvázi örökölt minták.
oh és mások itélkezése nem érdekelt soha, és nem is fog, kivéve ha nem tartozik azon kevesek közé akik véleménye számít, vagy be nem bizonyította, hogy gondolkodása, IQ-ja miatt adok a véleméynére.
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11335 üzenetére
Phillips, NCR, GE, GE water, Alcoa, Tetra-pak, Hewitt associates, a jelenlegit nem írhatom le, 1 kivételével mindíg mérnökös munkák voltak. Az az 1 meg HR-es. Néha elsodor az ár engem is
-
edipqe
senior tag
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11324 üzenetére
lehetséges, de ha érintett vagyok akkor nem az Apum miatt hanem magam miatt, mert tudom h én sem leszek hajlandó az igényeimet leadni a felhozatal szintjére amikor megöregszem.....feltéve h ugy öregszem meg ahogy az meg van írva.
Rákérdezhetsz Anyumra, nem egy best buy
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11320 üzenetére
nők öregednek férfiak érnek......te nem ezt látod? HA szétnézek az utcán az idősebb nők Magyarországon jó eséllyel eléggé megrozzannak. Azt tapasztaltam az évek alatt, hogy a férfiaknak jobbak az esélyeik normálisan megöregedni, mint a nőknek.
A másság jöhet. Az idős hölgyekkel sincs bajom, nem mondtam h bár minden nő normálisan öregedne meg. Akinek tetszenek azoknak tetszenek, nincs vele bajom. DE ne mondja senki egy férfire h pszichomókushoz kéne mennie a kapuzárásával, csak azért mert nem hajlandó az igényeit a felhozatalhoz igazítani.
sztem azok ítélkeznek elhamarkodottan akik azt mondják h ha egy idősebb pasi normális nőt nem talál a korához illően és emiatt fiatalabbat keres az "beteg".
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11318 üzenetére
de most miért? a gondolatmenet egy kerek egész, és sztem jó. A lélektannak mi köze a férfiak igényeihez? Én nem arról beszélek ha vki 45-évesen dobja asszonykát és keresi a fiatal pipiket, az kapuzárás, de ha vki szabad férfi ilyen idősen, akkor tök 8 milyen koruval jön össze, és akkor már inkább egy olyannal akad össze aki még jó néhány évig "dekoratív" lesz.
szándékosan sarkítom le ennyire. -
edipqe
senior tag
válasz
elmoraan (r) #11316 üzenetére
sztem az ilyesmi nem kapuzárás hanem csak egyszerü igény.
Gondolatmenet:
a férfiak nem öregszenek csak érnek->igényeik (szépség, fiatalság, stb) amit a nők felé támasztanak nem változnak a korral-> mivel Mo.-n a nők nagy része nem öregszik rendesen mint nyugati társaik (az okok most más kérdés) ezért ahogy a férfi öregszik azok a nők akik tetszenek neki hozzá képest egyre fiatalabbak közül kerülnek ki. Nem biztos h jól fogalmaztam, szval a lényeg h az 50 évesnek ugyan ugy a 20-30 közötti jön be mint a 28 éves férfinek.
Sztem ezért az h vki 45 évesen 20-30 közötti nővel szeretne lenni természetes egy olyan országban ahol a nők ha megöregednek olyanok amilyenek. nyugatabbra más az emberek élete, és bizony a nők is máshogy öregszenek meg. Emiatt jobb országokban én sem tartom természetesnek az ilyesmit. De mi még nem vagyunk ott....elmoraan (r): röviden tömren, és szemléletesen: legyen minden melegnek gyereke, ha érdemes rá, az hogy vki biszex az teljesen természetes, az hogy egy barátommal (ellenkező nemből) néha lefekszem teljesen rendben van, nem zavar ha fekete vagy indiai a szomszédom, stb ilyenek. pl most voltam a melegtuntetésen. pl
-
edipqe
senior tag
ha megnézed a kisgyerekeket, akkor a fiuk reális dolgokat tudnak mondani már 5-6 évesen.
Ha játszás közben egy kifiut megkérdezel ilyesmit fog mondani:tuzoltó akarok lenni, pilóta, vadászni akarok, naagy autót akarok, ami hangosan brümmög stb
teljesen reális.kislányok 5-6 évesen?
Hát szeretnék egy pónilovat, aminek aranysárga szőre van, szeretnék egy várat, ahol majd a hercegem megmenthet. szeretnék csodaszép lenni, mittom én földigérő hajat. stbépp tegnap tudtam meg h apumnak a barátnője az én exemmel 1idős
Büszke vagyok az öregre
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11272 üzenetére
Amúgy, egy igazi ért. fogy.-on senki nem nevetne, ha szorult belé emberség.
pedig elég sokan teszik sajnos.
-
edipqe
senior tag
a pillantas.hu-t ismeri itt vki?
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11262 üzenetére
vannak hibáim és az őszinteség az 1ik.
nem bánnám ha kevesebb lenne belőle. Nem szeretik az emberek az igazságot, és a cukormázmentes valóságot hallani.Tudom, h majd függő leszek, és a hétköznapi dolgokat még annyira se fogom értékelni mint most, és a végén elfogy minden ami érdekes, és értelmet adhat a mindennapoknak, de annyi dolog van a világon, h kitart 1 életig
remélem.a magyar pedig mint mondtam károkat szenvedett anno. És eszem ágában sincs kijavítani azokat. Hamarabb tanulok meg még 1 nyelvet mint a magyart rendesen.
-
edipqe
senior tag
válasz
fordfairlane #11256 üzenetére
nem kell ehhez lengén öltöznie, elég ha tetszik
-
-
edipqe
senior tag
válasz
elmoraan (r) #11250 üzenetére
tu étudier francais? roi!
én szeretem ha értelmesen használják. ha sokat lehet sporolni a rov-el. és 1értelmü a végeredmény én nagyon támogatom.
hogy miért hizi mindenkiazt h mindenki perfekt angol? mert másképpen nem kapsz munkát ami értelmes és jól fizet, kivéve ha nagyon mély speckó tudásod van.
-
edipqe
senior tag
válasz
elmoraan (r) #11244 üzenetére
its abs. normal, trust me
Ha érted miért zavar, ha 6ékony?
A MMORPG-s topicokhoz meg értelmező szótár kell. Az a sok acronym....
összevagyok én kapva köszönöm szépen, csak kicsit nehéz elgondolkodni azon, h ha ragaszkodok a csak szerelmbol akarok vkivel lennihez, és ahhoz h passzoljon hozzám, nagyon inséges idők következnek.
-
edipqe
senior tag
válasz
elmoraan (r) #11242 üzenetére
peh.
1idoben tanultam meg az angolt-magyart-németet, és emiatt keverve használom +a magyar nem megy annyira mint az angol.ráadásul olyanokkal dolgozom a munkahelyemen akik beszélnek több nyelvet szval mi gyakran ugy beszélunk, hogy ha van egy szó ami pl angolban 4 hang de magyarban "fél mondat" akkor cserélgetjuk a szavakat, egy mondatban néha 2 nél több nyelv is lehet, csak arra kell figyelni, h a kommunikációs társ tudja azokat, ennyi.
-
edipqe
senior tag
válasz
elmoraan (r) #11236 üzenetére
tudom, hogy nem easy lista, de én se vagyok az.
megtanultam h minden ami nem szerelem fölösleges idot pazarolni.
ami meg szerelem az akkor lehet tartós ha az igények koltsonosen kb fedik 1 mást.Ha ez easy lenne akkor nem lenne annyi boldogtalan ember. NEm mondtam h jók az odds-ok.
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11234 üzenetére
igen ures vagyok belul, nagyon méllyen, de éreztem magam már tele is 1 szer, amiko szerelmes voltam vkibe. És nem csak az volt ami az esetek tobbségében az embereknél.
igen elonyos parti vagyok.
A zsák a foltját mondásban az a baj h a zsák akármit csinál a foltja csak a foltja marad, a zsák hiába érezteti, és mondja a foltnak h ugyan olyan fontos vagy jó mint a zsák, a folt idővel BIZTOS h kevésnek érzi majd magát, amit természetesen a zsákra vetit majd ki.
tehát én a zsák a foltját eltorolném, és azt mondanám, hogy megtalálta mint j lábas cipo a b lábas cipot. A kulcs abban van h ne érezze magát senki kevesebbnek, vagy ha igen akkor az ne legyen hatalmas, és legyen képes felnoni hozzá.és nem azért szeretném, hogy legyen olyan személyisége amilyet leírtam, hogy azzal töltögessem magam. Én mással töltögetem magam.
Az a terv h halálom napjáig lészen sex, méghozzá jó, hogy az sikerül-e más kérdés, ded ha nem ez a terv akkor biztos h nem sikerül, ha ez a terv akkor van rá chance. ÉS csak akkor. sztem....
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11232 üzenetére
ha nem igy lenne nem akarnám ezeket egy noben, mert nem tudnám megtartani. ÉS elkezdene unatkozni mellettem. Ebbol a kapcsolatombol ezt nagyon megtanultam, az exem ezeket nem tuta megadni, nem mindet, Ezért alárendeltnek érezte magát, pedig mindent megtettem h ne így legyen.
oh a felsoroltakbol 1et nem tudok: nem vagyok az az ember aki energiáival feltölti a környezetét. na bumm.
-
edipqe
senior tag
válasz
Integra #11229 üzenetére
ha olyan a nő h egy életen át képe lekötni az energiáimat, figyelmemet, érdeklődésemet, sexuális és más téren is akkor csak akkor veszek be harmadikat ha Ő akarja. Nekem már volt 2 vel, érdekes, de ha választhatnék hogy fülig szerelmesen (viszonzottan) sex 1 vkivel, vagy only sex 2 vkivel dobnám a 2 csajos versiont.
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11211 üzenetére
nekem most a fekete long egyenes haju nők jönnek be.
de akkkor lássuk h mire vágyom:
fekete long haj, kb 60-65 kg, nálam csak kicsivel alacsonyabb (nem szeretek hajolgatni).
Elegánsan, stilusosan, sexisen oltozve. Elképesztően jó humorral, überliberális is legyen, szeressen gyereket, de nyugati (30 fölött) stilusban, imádja, értse, szeresse, tisztelje az állatokat.
Tudjon kegyetlen, számító, gonosz lenni ha szükség van rá.
Legyen törtető karrierista. Ne tudjon főzni.
Ne szeresse a versenytáncot nézni.
Ne tudjon tul jol táncolni ,de akarjon megtanulni (és akkor nem érzem magam lámának amikor tanuljuk).
Sexuális téren legyen nagyon nyitott és tapasztalt. Ritkán tud nő ugy kielégíteni hogy azt meg is jegyezzem, nehéz eset vagyok, és maximalista. Adni sztem nagyon easy, de kapni nehéz, mert ahhoz jól kell ismerned magad, a nőket meg nem nehéz "kitanulni".
Tudjon minimum 2-3 nyelvet a magyar mellé, és legyen jó nyelvérzéke.
Tudjon sírni a Forest Gumpon, vagy az utolsó samurai-on.
legyen erős keze, csuklója, ez sok minden miatt jó, pl.: gyenge kezekkel nem tud masszírozni.Legyen olyan kisugárzása, hogy minden ember a közelében vidám legyen, töltsön fel minden teret energiával. Ilyen ember kevés van.
Tudjon úszni.
Szeresse az ismeretlent, legyen kiváncsi, igazi felfedező, kérdőjelezzen meg mindent ami csak körbeveszi, hogy ezáltal folyamatosan új dolgokkal lepje el a világot. Folyamatosan alkosson, és legyen kreatív, találékony.
Sose rettenjen vissza semmitől, legyen akkora önbizalma, és hite önmagában mint nekem.
Ne ismerjen lehetetlent.Legyen arányos a teste, ne lógjon nagyon a melle, ne legyen csíkos se (gyerekek után már belefér).
Akarjon aktív sexuális életet élni 70 fölött is!
NE akarjon nyugdíjba menni! SOHA! LEgyen örökké aktív és fiatal, amíg a természet másképpen nem dönt helyette.A tudása szerteágazó legyen! Ne legyen szakbarbár, ne csak 1-2 dologban legyen okos, képzett. Az unalmas.
Jah és még valami, méretében a kis pici husa az az én méreteimhez igazodjon
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11216 üzenetére
há nem tom, egy buta nőn ne legyen sok fognivaló. A butáktól pont azt várják el, hogy ne értelmiségi kinézete legyen.
Az a tapasztalatom h aki buta az (nagyobb eséllyel) néz ki jól, és az ésszel növekedésével csökken a nő sexuális vonzereje (vizuális téren).
Aki okos az ritkán néz ki jól. És fordítva. Kivétel van csak ritka, kevés, és már mind foglalt, vagy szimplán nem foglalt csak rád se néz, mert (pont az adottságai miatt okos+szép) olyan magasak a standardjai, hogy kevés vagy (vagyok).Egyébként meg az észhez nem feltétlenul párosul pajzsokat szétcsapkodni tudó humorérzék. Mostani exem nagyon okos volt. DE a humora az már az első percben 1értelmu volt, hogy nem sok van, és az is "érdekes".
-
edipqe
senior tag
válasz
fordfairlane #11192 üzenetére
internetes dolgok sztem érdekes téma, és nem tukrozi az ottani világ a valósat.
Kölcsönös szimpátia lehet sztem az első 1-3 max 4 dik óráig utána már a szikra jön, ha nem jön akkor barátok lesztek, és onnan meg már leves. de ez az én tapasztalatom, lehet csak én tapasztaltam ezt.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest