Hirdetés
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most aztán jól kicsesztél velük, amúgy meg ez a "vàltogatàs" kb 1 percet vesz igénybe, aki nem a pénze ellensége, nos annak azért elég jó opció 🤔
RangerFox-Nekem mondjuk Amex kártyám van azt mindenhol elfogadják, de sokszor feltöltő kártyával szoktam az USA-n vásárolni, ami marad pénz ugyan úgy működik mint a Ps5 esetében, tehát a következő vásárláskor feltudod használni, ha ez lett volna a kérdés...
Plusz én nem igazán szoktam váltogatni a régiót/profilt, egyszerűen a Nintendo oldalán az USA van beállítva, mert az a legjobb és legolcsóbb, arra kell figyelni itt is, hogy olyan helységet kell megadni címnek ahol nincs tax/adó, például Nevada Las Vegas
Szóval itt máshogy van mint a Ps5-nél, itt nem kell váltogatni a profilok között mivel egy profil van, hogy a normális saját profilod alól tudj játszani, itt csak a régió változik a profil marad, tehát ilyen szempontból felhasználó barátabb 😁
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sirandrish