-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
bakter24 #14324 üzenetére
Azért azt tudod jól hogy több féle képpen át lehet adni egy információt igaz? Olyan embereket kell állítani a boltokba akik pozitívan tudnak ilyesmit közölni. Én ebből élek például. Mondhatja azt hogy nincs majd kereslek unottan, anélkül hogy belenézne a gépbe, de mondhatja azt is hogy utána jár egy kicsit, és keres ha van több információja. Én ezt tenném. Én is kereskedelemmel foglalkozom és tényleg jobb az ügyfélélmény ha látszik hogy van effort. De a mai világban már nem várok el semmit.
-
ooooobi
senior tag
válasz
bakter24 #13010 üzenetére
Igen, teljesen át lehet állítani mindegyik gombot.
#13009 koncsik: Igen, elöször nekem is volt több acc, de most már csak egyre veszek mindent most hogy jön az online, ha netán több fiók alatt is lettek volna multis címek akkor lehet mindre meg kéne venni, azt meg nem akarom, de majd ha elinúl végre majd okosabbak leszünk, hogy is fog müködni a dolog.
-
válasz
bakter24 #12218 üzenetére
én is ilyen megvilágításban látom: azt írtam, hogy jók vagyunk, nem volt törlés.
Engem is érdekel ez a része a dolgoknak, örülök az info-knak, nekem a gbatemp-et bogarászni nincs idegrendszerem. Meg is vagyok lepve, hogy mennyire gyorsan bekövetkezett ez, a wii U emlékeim szerint erősen az életciklusa végén jutott erre a sorra. Elvileg ez még emelheti is az eladott gépek számát, de a játékeladást nem segíti. -
ooooobi
senior tag
válasz
bakter24 #11890 üzenetére
Teljesen egyetértek, vagy tetszik a koncepció és a hozzá jövö játékok vagy nem. Akinek tetszik az vegye meg és élvezze MOST. Olcsóbb sokkal úgyse lesz karácsonykor se, arra felesleges várni. Meg kit érdekel mi lesz 1-3-6 év múlva, ha nem jön semmi jó max eladja az ember használtan. Vevö úgyis lesz rá, de addig is élvezi, használja, szórakozik.
Nekem se volt sose konzolom, 34 vagyok, már megjelenéskor nézegettem végül október fele lett meg ajándékba. Kaphattam volna ps-t x-et is, de egy fix pontra akkor is most is le tudok ülni (PC+Steam link) szal plusz egy porfogó nem kellett. Nekem a handled jön be (Szerintem összesen nem volt 24 óránál többet dokkolva használva eddig, de lehet még sokat is mondtam. ), meg a sokak által lesajnált indie cimek.
#11893) djozsi: ez a negyed-félmillió hogy jön ki? konzol 100+egy nagyobb cím 15-20, ha nincs annyija valakinek akkor veszi használtan a játékot semmivel se roszabb mint a fóliázott, itt még karcos se lehet mint a többi konzolnál kijátsza megunja eladja vesz másik használtat. Indie cimek 6-20euro között is vannak ha érdekli, vagy akcio alatt, ok ez buko eladáskor.
Az mondjuk más ha valakinek már van másik konzolja, úgy valszeg én se vennék vagy eladnám a francba elötte ha a switch jobban érdekel. -
djozsi
senior tag
válasz
Szerintem te gondolod ezt túl, ez egy fórum, beszélgetnek, vitáznak rajta az emberek, ennyi.
Ahogy én látom ez az egész akció-reakció, valaki beírja, hogy a Switch rossz, a Nintendo halott, nincs rá third party, nincs rá jó játék, másodlagos konzolnak duzzogva talán, satöbbi, ami aztán elindít egy beszélgetést, amiben megjelenik a másik oldal véleménye is. A magam esetét felhozva például egyszerűen annyi volt, hogy valaki beírta, hogy nincs rá egyáltalán jó játék és gondoltam ránézek, mit mond erről a metacritic és egyszerűen csak megosztottam az ottani számokat, nem volt mögötte semmilyen különös gondolat vagy szándék.
Az, hogy miért tudja egy ember túlpörögni ezt a témát szerintem pofon egyszerű. Láthatóan neked nem volt nagy ügy kitolni tippre negyed-félmillió forintot 1 év alatt "kíváncsiságból". Nos, a magyar átlagnak viszont nagyon is az. A legtöbb magyar embernek egy ilyen árú szórakoztató eszköz nagy kiadás, hosszú megfontolás eredménye, amely megfontolás vagy annak eredményének egy részét néha fórumokon is nyomon lehet követni.
-
válasz
"De ezekből az okfejtésekből, hogy mire mennyi, meg mért nem annyi, meg mért nem akkor, nekem nagyon hiányzik, hogy mire akar az illető kilyukadni. Most ezek magyarázatok önmagának, hogy miért vette vagy épp nem veszi meg a Switchet? Vagy megnyugtató, hogy jó befektetés hosszútávra, mert mik jönnek rá?"
Igen, szerintem ez mind lehet mögötte vagy csak l'art pour l'art el akarta mondani valahol...- mindenesetre egy hozzászólás sem haszontalan, aki bizonytalan, annak talán segítenek az akár ellentétes hozzászólások is...
Amiben talán kicsit más ez a topik (és ez a negatív véleménnyel bírókat zavarhatja, sőt bosszanthatja), hogy több olyan kolléga van itt, aki elnézően viseltetik a Nintendo (időnkénti?) csetlései-bótlásai iránt a régi szép emlékek vagy jelenleg is létező pozitív elfogultság, esetleg mindkettő miatt): "Ezt már megint nem hiszem el..." - de mégis várjuk a következő direct-et...
Vagy lehet, hogy már egyszerűen "Nintendo, ilyennek szeretlek"
-
djozsi
senior tag
-
Madwe
nagyúr
válasz
bakter24 #8721 üzenetére
Szerintem hitelt felvenni nem szükséges termékre (értsd kb csak lakás) felelőtlenség, akkor is ha fix törlesztős áruhitel. Mert az egy dolog h az it termékek ár idővel csökken (switchnél ez nem lesz így valszeg mondjuk még egy darabig
) s mire meglenne a kp olcsóbban jönne ki az ember, de mi van ha beüt a krach? hirtelen kell fontosabb dologra a hitel (pl műtét, akármi) vagy kirúgják az embert. Baromi jó lehet munkakeresőként még egy felvett szórakoztatóipari termék törlesztőit is fizetgetni
Ettől függetlenül nincs azzal baj, h más másképp vélekedik s bevállalja, de azért nem baj ha néha előkerül ez a téma, fontos a tudatos vásárlás témaköre -
válasz
bakter24 #8624 üzenetére
Nem hiszem hogy annyira értenék a gyerekekhez de valahogy elmagyaráztam neki hogy az a lényeg hogy körbemenjen a pályán, és az sem baj ha leesik mert a felhős figura segít neki és visdzarakja a pályára. Na és onnantól nem zavarta mi történik a pályán és a saját tempójában elkezdett belejönni és tökre elvolt vele.
-
boost
veterán
válasz
bakter24 #7383 üzenetére
Köszi, de egyelőre nem aktuális. Én is a gyerkőccel toltam végig (ma végeztünk), és szeretne még benne barangolni. Kb a játék végére értette meg, hogy ez egy felfeldezősebb játék. Nincs több bossfight, hanem gyüjteni lehet az érméket, holdakat. Kiváncsi leszek, hogy meddig fogja így érdekelni.
-
válasz
bakter24 #7011 üzenetére
USA only a tokos bundle, ha jól emlékszem (értsd Switch piros Joy-Con-okkal és az Odyssey-vel)
Vagy csak játék+tok ill. játék+JoyCon-ok-ra gondolsz? Ilyenekről nem tudok sajnos... de egy tok félre van rakva nekem is a 3-as esküvős amiibo-k és a játék mellé. Amolyan self-made bundle -
KOHO
senior tag
válasz
bakter24 #5898 üzenetére
Én sem értem ezt a hozzáállást az EA részéről, mert a Fifa is egyfajta rétegjáték, aki szereti a focis játékokat az megveszi, aki meg nem az nem, szerintem jóval kevesebb fog fogyni belőle mint egyéb más húzócímekből. Ettől függetlenül a Switches Fifa szerintem baromi jól néz ki a gameplay videók alapján, szerintem simán vállalható a grafika.
-
ayo
veterán
válasz
bakter24 #5339 üzenetére
hát igen, szerintem mindenkit az zavar a legjobban. Nem is értem, hogy Dragon Quest Heroes-nál miért nem vették le a grafikát, inkább menjen jól, mint hogy laggoljon. Én épp Summer Sale-en vettem meg inkább arra, egy fokkal olcsóbb volt
"Nintendo saját OS-én biztos tudnának még extra FPS-eket kifacsarni optimalizálással."
A Zeldánal nem sikerült tutira, mondjuk más hasonló nagy szabású játékot szerencsére nem csinálnak, egy Mario Kart, Mario, Yoshi stb-t meg egy Wii-Wii U is lazán el tud futtatni, szóval gond egy száll sem, inkább ha vmi komoly thirdparty jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED (újszerű, ajándék kontroller)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év
- PS4 Playstation 4 lemezes játékok eladóak
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest