Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Az szép belemagyarázás hogy a nintendo is elismerte hogy nem tud tenni ellene, ezzel nem azt ismerte el, hogy a warez, nem warez, lári-fári.
Ha én készítek egy szoftvert annak megadjuk a hivatalos fogyasztói árát, és azt te bármilyen formában úgy használod, élvezed, hogy nekem mint szellemi tulajdonosnak nem fizettél, az warez. Ez a bíróságon is így állna meg. Maga az emulátor program, nem warez, csak épp amit futtatsz benne, az a warez. -
Szabi®
veterán
Az jó, gondolom nem a hardverapron. Eddig én sem panaszkodhatok, bár a testvérem által vásárolt csodálatos Hogwarts szerintem ránk rohad a nyomtatott borító miatt, de a franc ott eszi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#60598 TrishtanAG Igen, ha megvásároltad a végfelhasználói szerződéssel a saját licenszed, akkor működik így. Emulálhatsz, csak előtte meg kell venni. Merthogy az emulátor a programot nem adja. Ergo nincs végfelhasználói licenszed sem. Nem tudsz biztonsági mentést csinálni valamiről, amit nem vettél meg. Nem készíthetsz biztonsági mentést valamiről, ami nincs, ami nem képzi a te saját használati engedélyed.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Szabi®
üzenetére
Bevallom jó régen tanultam szerzői jogot, de akkor még létezett benne a saját célra történő biztonsági mentés fogalma, és nem hiszem, hogy ez megváltozott volna (az, hogy a Switch játékok esetében ezt bonyoltabb kivitelezni - de kivitelezhető -, mintsem letölteni ugyanazt a pontos verziót az adott játékból, az már megint egy másik kérdés).
Az emuláció maga pedig nem illegális semelyik platform esetében sem, amíg nem modosul a futtatott kód, vagy használ egy emulátor védett technológiákat (pl. Ps1-2 esetében mindenféle biost volt illegális töltögetni, nem az emulátort). És ezt a Nintendo is elismerte
, ás ha már jogilag nem tudnak mit tenni ellene, voltak róla tervek, hogy összeállnak a Denuvóval egy másolásvédelem erejéig, bár abból nem tudom, hogy lett-e valami. -
a2d2
addikt
(És tboy93)
Köszi, ha sikerült életet lehelnem a töltésbe akkor veszek egy nagyobb és gyorsabb kártyát.@Szabi®: a 40-50e Ft-ot nem kamu/átverős Marketplace hirdetésnél nézted? Én a legolcsóbban 65-ért láttam Switch-et. Ha tényleg 40-50 között is mennek akkor már nem is volt olyan jó üzlet ez a haldokló példány, főleg hogy egész hétvégémet rászántam kb

-
Szabi®
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igen.
Meg a csak fájlcserélő" . Az oké, és ki fizetett a szoftverért ? A"utorrent utorrent ?
Jók ezek a "régi" pc-s szerecsenmosdatások.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként mindenki azt csinál, amit akar, a magánéletében. Bár nálam már eleve a Zelda Botw system seller cím volt, és annyit ezek a játékok bármikor megérnek. Nem gondolnám hogy az a 40-50 ezer forint egy használt v1-ért bárkit is agyonvágna. és natívba fut, mindenféle gányolás nélkül. -
Szabi®
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Miért ? Van egy olyan egység a számítógépedre csatlakoztatva, amibe a gyári játékot belehelyezed és azzal játszol ? Mert ha nincs, akkor az.
Nagyon nem vagy képben a játékok szellemi tulajdonjogi törvényével.
még akkor is necces jogi értelemben, ha a játékot megvásárlás után használod olyan platfromon, amire ki sem adták.
-
válasz
TrishtanAG
üzenetére
(lsd. Téma tudnivalók) -
pzstm
titán
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Szabi®
üzenetére
Emuláció nem warez, tekintve egyik emulátor sem tartalmaz az N-től lopott kódot vagy bármi ilyesmit. A Yuzura sem azért szálltak rá, mert lehetséges vele elindítani a switches játékokat (nem ok nélkül próbálkoztak DRM-mel), hanem, mert pénzért engedtek hozzáférést a ToTK-hoz a megjelenése előtt egy héttel.
Arról beszélni, hogy melyik játékot, meg különféle kulcsokat honnan lehet letölteni, na az már warez.
-
a2d2
addikt
Ha már rátaláltam a csoportra, még egy harmadik téma:
Miután hétvégén sikeresen behülyítettem a gyerkőcöket ezzel a félig működőképes Switch-el, gondoltam beregelek az eShopba és körbenézek van-e valami demo vagy olcsó játék és azt kell mondjam hogy pozitívan csalódtam!
Igaz pont valami heti vásár utolsó napjának utolsó estélyére érkeztem meg de tele volt -90%-os címekkel, úgyhogy 1-2 euroért egész tisztességes játékokat dobáltak. Legtöbb olcsóbb volt mint a Steamen akcióban!
Meg behúztam kettő komolyabbat amibe bele lehet tenni rengeteg órát: Monster Hunter Rise -75% 10 euro és Ark: Survival Evolved de a 2022-es újradolgozott Switch kiadás, 12,5 euro. Utóbbiba beleraktak PC-n rengeteg időt, nagy kedvenc otthon. Na a lényeg hogy ha nem exkluzív címeket néz az ember akkor egész olcsón meg lehet úszni egy ilyen vásárlást amivel rengeteg ideig elleszünk.
És itt jön a kérdés: a tárhely pik-pakk betelt tegnap, van otthon valahol egy régebbi (de a Switch megjelenés utáni
) 64GB-os SD kártya, majd megnézem milyen osztályú, de amúgy mi az ajánlott? Vagy inkább úgy kérdezem mi az a sebesség amit a Switch még kezelni tud? Mert szerintem a 64GB is nagyon kevés lesz (PC-s ARK méretéből kiindulva kiegészítőkkel. Itt persze jóval kisebbek a textúrák meg a játékok is, de azért kellene gy 128-as szerintem). -
-
a2d2
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Nem tudtam hogy az emuláció itt szabad téma-e, de akkor beszállok:
Használ itt valaki emulációhoz Joycon kontrollereket? Na mert én is az emuláció miatt kezdtem el összevásárolni Joyconokat, de sajnos eddig lyukra futottam.
Eddig sima xbox kontrollereket használtunk, teljesen stabilan kapcsolódik akár 3-4 darab is az Intel kártyákhoz 8260 (BT 4.3) és 9260 (BT 5+) van otthon. Ezek ugye class1-es BT eszközök, ráadásul elvezettem a gép mögül egy külön külső antennát is, a lényeg hogy eddig atomstabilak voltak.
De ugye az xbox kontrollerekben nincs mozgásérzékelő, meg a gombkiosztás is fel van cserélve.
Ezért gondoltam hogy nem olyan nagy beruházás, veszek két pár utángyártott Joycont és meg van oldva a probléma.
Viszont komplett estéket elszórakoztam de semmilyen módszerrel nem voltam képes stabil kapcsolatot fenntartani a PC és a joyconok között.
Próbáltam először a natív Citron-os támogatást (ez egyébként baromi jó Yuzu klón én ezt használom most), aztán a különböző alternatív megoldásokat: betterjoy, dswindows, a megfelelő kiegészítő driverekkel, stb. Sehogy nem volt jó.
Általában pár percen belül megszakad a kapcsolat és elveszik pár mp-re az irányítás.
Windows eseménynapló csak annyit ír hogy hatókörön kívül került vagy megszakadt a kapcsolat az eszközzel.
Na de gondoltam ha mégis tele van a youtube hogy márpedig ennek mennyire működnie kell, ráadásul a Steam is natívan támogatja ezeket a vezérlőket akkor ennek bizony tényleg működnie kell, és biztosan a fake joyconok a hibásak.
De sajnos nem így van, mert van otthon most 3 eredeti joycon pár is és ezek ugyanúgy eldobálják a kapcsolatot pár percenként mindkét intel kártyával!
Fontos hogy dual joyconként beállítva jön elő egyből a hiba, teszteltem 4db önálló joyconként is őket és úgy egész stabilak maradtak, de azért úgy is volt jelvesztés párszor.
Most ott tartok több órányi youtube videók alatti kommentolvasgatással előfordulhat hogy ez régen valóban ment, és talán windows update tette tönkre a dolgot (realtek chipseteknél mindenképpen), és hogy elvileg pl a broadcom-os 4.0-ás Asus BT400-al mennie kell most is. Én mindenesetre rendeltem hétvégén egyet, pár nap múlva fogok tudni ezzel kapcsolatban visszajelezni hogy megoldotta-e a problémát.
Akinél szuperül muzsikál a dolog megírná hogy pontosan milyen BT eszközzel használja a Joyconokat?
Köszönöm! -
a2d2
addikt
Sziasztok!
Van itt valaki esetleg aki modolta a switch-et külső töltésvezérlővel?
Nagy vonalakban a háttértörténet: az eredeti joyconok miatt vettem egy olyan switchet aminek ki volt szakadva az USB Type-C portja (szakszerűtlen javítási probálkozás eredményeként a 24-ből 8 forrasztási pont is ment a kukába, ráadásul pont a port alatti sorban). Hétvégén megpróbáltam ezt úgy megforrasztani hogy az alsó sort leszigetelem és csak a felső 12 pint kötöm be, de sajnos nem veszi így a töltést (gondolom nem működik így a PD handshake és nem indul be a töltés). Így ez a konzol vagy alaplap cserés lenne vagy mehetne alkatrésznek (többi része működik).
Viszont a gyerekek közben teljesen lázba jöttek, ezért mégiscsak fel kellene élesztenem a tölthetőséget. Arra gondoltam mi lenne ha teljesen kivezetném az akksitól a + - kábeleket és egy, a hátlapra ragasztott külső kis Type-C töltésvezérlővel tölteném. Volt otthon egy TP4056-os kis lapocska, próbaképp ezt forrasztottam rá, de valamiért pár mp után ez elfüstölt nekem tegnap. Viszont ma reggel rápróbáltam a külső lipo akksitöltőmmel és az meg szépen indította a töltést. Kicsit utánaolvastam ennek a TP4056-osnak és azt írják hogy nagyon megbízhatatlanok (ez konkrétan ilyen 50Ft-os tétel) és rohadtul melegednek és nem én voltam az első akinél elfüstölt ilyen.
Tudom hogy nagyon speciális eset az enyém, de ha esetleg valaki megoldotta külső töltésvezérlővel a töltést akkor milyen vezérlőt használt hozzá?
Köszönöm! -
TrishtanAG
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Emulációhoz annyira nem kell már erős gép. Ami fullHD-ban normálisan elviszi a legtöbb mai PC-s játékot, az a Yuzu aktuális forkját is simán fogja, akár 4K-ban is (pl. miután mindenki máshoz hasonlóan orrba-szájba húszor végigvitem már a Mario a Kart 8-at, belenéztem a minap 4K 60 FPS-el emulálva az OLED TV-men, és bazki, mint egy jobb Ps4-es játék, úgy néz ki).
A kérdés inkább az, hogy a játékok esetében szerintem az csak egy darabig megy az embernél, hogy megveszed őket kártyán és utána vagy lemásolod némi guglizás után vagy letöltöd hajszálpontosan ugyanabban a verzióban, hogy a legalitás talaján maradj. Sokaknál egy idő után a vásárlás nélküli letöltés történik csak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Farkassacred
őstag
A Totk-ban miért van az, hogy majdnem az összes barlangban világos van nálam? A játék elején még vaksötét volt és csak utána vettem észre, hogy már nem kell világítani ezekben.. Lehet, hogy a
mélység zavart be? -
-
l.skywalker
titán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Mi egy éve vettünk. Én nem szeretek használtat venni, így egy új OLED volt. Amiket vettem mellé:
- kijelzővédő fólia
- hordozó tok
- memóriakártyaA többiben nem feltétlen releváns a véleményem, mert ezen a platformon igyekszem megfontoltan vásárolni és egyébként jobban szeretem a digitális, mint a fizikai kiadásokat.
ps.: én most vettem PS5-t

-
F-ECT$
titán
Van egy PS5-öm, de az egyik lányom (9 éves) rágja a fülem, hogy vegyünk egy Switchet is. Az én virtuális backlogomon is van pár játék, amit ki szeretnék próbálni (Zelda, Mario vonal főleg), szóval akár még hajlanék is rá.
A kérdés, hogy mi legyen:
-Vegyek most valami jó árú használt V2-t? Ha ez a verzió nyerne, akkor csak az alap gépet vegyem, vagy olyat, amihez minél több kiegészítő van? Mik azok a tartozékok, amiket "mindenképp" érdemes beszerezni a gép mellé?
-Várjam meg a Switch 2-t, és akkor vegyek jó áron Switch (1) V2-t valamelyik boltban?
-Várjam meg a Switch 2-t, és vegyem azt? (Efelé az hajtana, hogy eléggé irritál a 30 vagy kevesebb fps, és azt gondolom, hogy az új gépen a régi játékok remélhetőleg mennek majd 60 fps-sel is.)
-Építsek PC-t és emulátorozzak? (Ez mondjuk kevéssé valószínű, mert ha jól gondolom, akkor elég durva gép kellene hozzá.)Játékok terén nem tudom, hogy mennyire pörög a használt piac itthon, szívesen veszek és adok lemezeket PS-en is, de ha hónapokig kell árulni valamit, azt nem komálnám. Épp ezért felmerült az "okosított" gép vétele is (nem tudom, hogy ez mennyire tiltott itt, a HA-n nyíltan árulnak ilyeneket).
Vagy esetleg van valakinek kedve ezek a dilemmákról dumálni egy kávé mellett 15-20 percet az Örs vagy a Népliget közelében valamelyik nap? (Ez nem szexhirdetés
) -
TrishtanAG
senior tag
-
morfondőr
addikt
válasz
Szabi®
üzenetére
Ez egy 2015-ös WiiU játék Switch portja lesz, március 20-án jelenik majd meg. Az összes Xenoblade open world, de a számozott részeknek van egy terjedelmes sztorija, amit követni kell, mellette mászkálhatsz, felfedezhetsz, csinálhatsz mellékküldiket. Ez az X nem tudom pontosan milyen.
Közben kijött egy story trailer is:
How it all began... – Xenoblade Chronicles X: Definitive Edition (Nintendo Switch) -
morfondőr
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Nekem is hasonlóan nagy kedvencem a 3 rész, ehhez még nem volt szerencsém, de annyit tudok róla, hogy teljesen más világban játszódik és nem kapcsolódik a "trilógiához". Van akinek ez a kedvence, van aki úgy nyilatkozott hogy ez a leggyengébb. Nem gondolnám, hogy rossz lesz tekintettel a többi részre, de talán az egyetlen dolog, ami biztos zavarni fog, hogy kuka a főhős, mivel saját karaktert kell csinálni, nem készen kapjuk. Én már bejelentéskor előrendeltem!
-
gboszi
senior tag
-
Szabi®
veterán
válasz
Okologicky
üzenetére
Nem, az egyik legrosszabb rész. Szép, látványos, de nem szórakoztató.
-
gboszi
senior tag
Na nekem annyi változás hogy ez az extra csop mégse kell, szoval csatlakoznék egy sima családhoz. Illetve szivesen csinàlok ha legalább négyen vagyunk indulásnal
-
Okologicky
kezdő
A New Super Mario Bros U Deluxe minden karakterével megadott időn belül kell teljesíteni az adott pályát? Nem lehet "csak úgy" elszöszölni vele?
-
válasz
morfondőr
üzenetére
Nekem az indulás utáni 7 ember felvétele, majd 1 ember kilépése után már lekorlátozódott a család... Tegnap elszántam magam, írtam végre a supportnak, hogy ha fel szeretnék venni valakit, akkor hibát kapok, legyenek mán olyan kedvesek, és oldják fel a bant. A válasz:
we could escalate your request to our dedicated department. In order to look into this for you, would you please provide us with the following details: - The email address of the person you want to add to the family group. Upon receipt we will investigate this further.
Tehát nem lesz feloldás, de szívesen kivizsgálják a dolgot. Szóval ha valaki meg akarja magát bélyegezni egy zárolt, kézivezérlésű családi csoport tagsággal, itt a lehetőség, jelentkezhet nálam a nintis acc-os emailjével...
-
horkovy34
tag
válasz
gboszi
üzenetére
Én is csatlakoznék egy családhoz ha lehetséges és elmondják hogy mi is ennek a menete.
Volt tagságom de csak sima úgy 3 évig de meguntam és lemondtam. Viszont egy ilyen bővített csomagos buliba beszállnék újra. Ilyen családba való tartozásnak van egyébként valami hátránya?! Megjött a Tears of the Kingdom...... Csak a nyitányt lestem meg és besz@ behugy....
Elsőnek a Botw fog lemenni úgy 5-6 hónap alatt. 
-
Lenyomtam az Oxenfree-t. Egy könnyed 4 órás kaland, amolyan séta szimulátor, nehéz is egy játékként hivatkozni rá, mert kevés benne a "játszás", amolyan interaktív történet inkább. Erős Stranger Things és 3 Body Problem vibe-ok jöttek át nekem, tetszik a misztikusság, kellemes zene van alatta. Annak aki vevő az ilyesmire én simán tudom ajánlani, akcióban 1 eur volt az ára. A 2. rész pedig 2 eur, azt is megvettem, de még nem játszottam vele.
-
gboszi
senior tag
Online + expansion családi csomag valakinél? Nem akarok emiatt sharesub-ra menni jo lenne itt. A táblázat szerint betelt mind.
-
válasz
Szabi®
üzenetére
Dobozos játékokért 40-60 gold pontokat szoktak adni (árfüggő), ha vettél dobozos játékot, azokat beváltottad manuálisan?
Platinum pontokat meg különböző "task"-okért adnak,:lépj be a NSO felületre switchen, indíts el multi képes játékot(ingyenesek itt nem számítanak), vagy valami retro játékkal játsszál. Szerintem 150 pontot hetente össze lehet szedni, de ilyen feladatok többségéhez kell az online előfizetés.Mondjuk a gold pontok helyett akciózhatnának többet, nagyobbat.
-
Szabi®
veterán
Az komoly akkor. Pedig ez nem egy előnyös üzleti stratégia game selling szempontból.
#60545 cactuar Kenyjék a hajukra . . . Nekem 2-300 ezer forint store vásárlás értékben is csak 30 gold pontom van, és 150 platinum pontom, úgy hogy ezeket nem vásároltam le soha . . .Engem nem zavar hogy ez a hektikus kiforratlan rendszer megszűnik.
-
cactuar
senior tag
-
gboszi
senior tag
Sziasztok holnap lesz csak switchem, viszont uk storebol gyereknek be akartam húzni a lego harrypottert ami máig akcios
Jol értem hogy konzol nélkül ez nem fog menni? Bocsi de xbox van nálunk
-
Kis Zelda
-
Rony949
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Jó kis darab tényleg, én most nagyon élem. Bátran tudom ajánlani mindenkinek, aki kicsit is fogékony az ilyesfajta játékokra.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
később egyszerűsödik az építkezés
-
Rony949
őstag
Napokban jelent meg a Guns of Fury, ami gyakorlatilag egy metroidvania játék, Metal Slug/Contra köntösben. Azt kell mondjam, kifejezetten szórakoztató, IMÁDOM ezt a pixel grafikát, a bossoknak nagyon menő dizájnjuk van, a zene nagyon állat, öröm szétlőni és szétrobbantani a pályát.
Cseresznye a torta tetején, hogy most a megjelenés hetében csak 13 euro.
Guns of Fury - Official Release Date Trailer -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
állandó építkezés ? mire gondolsz, a Zonai cuccokra?
-
Rigormortiis
veterán
Komolyan, szavak alig vannak a totk-ra. Most repülgetek fel a havas hegy körül a madár csávóval, ez még kb a játék eleje, de hihetetlen mennyi kreativitás és tartalom van benne. Mondjuk gáz, hogy Keszeg nem teleportál hozzánk. Viszont nekem sok tekintetben sok a játék, főleg ez az állandó építkezés. Lehet, visszanézek botw-ba.
-
mahoni
tag
na sehogy nem sikerült előcsalni a mentett állásokat.
Viszont sikerült a magyarírást letölteni és elkezdtem előről
2025 re meg is vagyok
Így azért újra teljesen már értelmet nyer számomra a játék, hogy mindent szót értek a sztoriból
-
penge111
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen azokat is nagyon kedvelem, Rogue Legacy 2 is "végigvittem".
-
Szabi®
veterán
válasz
penge111
üzenetére
Pedig a Bayonetta 3 helyenként nagyon csúnya. Elképesztően low poly. Ezeknek a pályáknak az egész összetétele kezdve a felbontástól a bevilágításig nincs ps3-as szint sem. Vagy annak bizonyos átlaga, de semmiképp nem 2020-as szint.
Ennyit tesz, hogy beáldozták a minőséget a 60fps-re. Az Astral Chain szebb/összetettebb. -
morfondőr
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Kicsit fényezem az Arceust: ránézésre sosem értettem miért jók a Pokemon játékok, semmi értelmét nem láttam. Aztán csak bele kezdtem az Arceus-ba és úgy beszippantott, hogy sokszor alig bírtam letenni. A megjelenés kritikán aluli, de ha ezen túl tudja magát tenni valaki, akkor nagyon szórakoztató játék! Nem lett a kedvencem, de egyébként mindenképp megér egy próbát. Közben meglett a Scarlet is, hát az még inkább pocsék technikailag, de hátha a Switch 2-n jobb lesz, azt már megvárom vele.
-
penge111
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
Én a mai napig pislogok, hogy egy ilyen hardver hogy tud kipréselni magából ilyen grafikát mint a Metroid Prime-ban láthattunk. De sok döbbenetesen szép cím van, Luigi's Mansion 3, Super Mario Wonder, Xenoblade 3, Zeldák, Kirby stb. DE multiplatformcímek is: Alien Isolation, Doom Eternal, Nier, Person 5 Royal, Orik, Hellblade stb.
-
penge111
addikt
Megvolt mindegyik
Már csak ezek maradtak: Pikmin 4, The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, Mario + Rabbids Sparks of Hope, Donkey Kong Country Returns HD, Mario & Luigi: Brothership, Bayonetta 2.Bayonetta 3-hoz szerintem gyenge a gép, a Pokemonok sosem érdekeltek, az Arcanust akartam még kipróbálni, de itt se fényezi senki. Ezeken kívül közel két év alatt minden meg volt. Aggódni nem aggódom, mert sok multiplatform címet is switchen fogok végigvinni. Jrpg fanoknak a switch amúgy is mennyország...
Most épp a Capitan Toad pörög, nagyon bejön, méltatlanul keveset említett cím. Kicsit hasonlít a telefonos Monument Valleyra.
-
penge111
addikt
Rohamosan fogynak a Nintendo exclusiv címek, amihez még mem volt szerencsém
A Monster Hunter szeriából érdemes bármelyik résszel próbálkoznom, ha PS-en nem jött be a Wild? -
penge111
addikt
válasz
Okologicky
üzenetére
Teljesen egyet értek azzal amit mondasz, az a jó, hogy több mint egy év telt el mióta a 3-mal játszottam. Így teljesen jó volt egynek.
-
Okologicky
kezdő
válasz
penge111
üzenetére
Én elkövettem azt a hibát,hogy a 3 után rögtön nekiálltam a 2 HDnek. Ha valaki egyikkel sem játszott szerintem a 2HDval kezdje. Ezen nekem elcseszett az életkijelzése a szellemeknek,egyszerűbbek a megoldások,könnyebbek a bossok. Kivéve nekem a három ribanc nővért. A 3 nehezebb,szebb,kreatívabb. SZERINTEM
-
penge111
addikt
Most értem kb 12 óra után a Luigi's Mansion 2 HD végére. Teljesen jó volt ez a rész is, nyilván nem ér fel a 3. részhez. Mondjuk szerintem az irányítás egy fokkal jobb volt, mint a harmadik részben. A bossfightok jók voltak, egy kettő azért volt nehéz, mert az irányítás az még továbbra sem tökéletes számomra. De ettől függetlenül élvezetes kis cím volt, humorral, bájjal, kreativítással

Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, ás ha már jogilag nem tudnak mit tenni ellene, voltak róla tervek, hogy összeállnak a Denuvóval egy másolásvédelem erejéig, bár abból nem tudom, hogy lett-e valami.

Meg a

Volt tagságom de csak sima úgy 3 évig de meguntam és lemondtam. Viszont egy ilyen bővített csomagos buliba beszállnék újra. Ilyen családba való tartozásnak van egyébként valami hátránya?! Megjött a Tears of the Kingdom...... Csak a nyitányt lestem meg és besz@ behugy....

Ennyit tesz, hogy beáldozták a minőséget a 60fps-re. Az Astral Chain szebb/összetettebb.
koncsik
Sirandrish