Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Úgy látszik a Pro kontrollerem bal analógja elkezdett driftelni, játszom épp a Luigi Mansion 3-at és többször csinálta ma, hogy amikor elengedem a kart, akkor megy tovább az egyik irányba
-
válasz
Szabi®
üzenetére
Igen... Amúgy világéletemben figyeltem a Switch hirdetéseket.
Amúgy igaz amit írtál de ennek ellenére most karácsonykor annyira le lett pusztítva a piac amúgy amire évek óta nem láttam példát.
Most unalmamban mondom beszerzek egy lite gépet. Aha a francokat. Néhány hónapja 40-ért is alig lehetett eladni most meg van Hardveraprón 3-4 db 55-60 ezer körül. Ráadásul nem a legjobb állapotban. Bár nem veszi őket senki csak állnak egy helyben... -
Szabi®
veterán
Az durva . . . És valljuk be, egyre kevesebb az emberek pénze, egyre jobban fékeztek be olyan piacok, amik eddig pörögtek. (facebook csoportokba is csak akkor van kapás, ha nagyon nyomott áron ad valaki valamit)
Látok most is olyan hirdetéseket, amik jó áron vannak árulva, cserébe nem veszi senki, csak "nézegeti". A magyar piac nagyon instabil lett, és árérzékeny, ez köszönhető a fizetőeszközünk értéktelenségének, adókulcsnak, legalapvetőbb élelmiszerek túlárazottságának . . . -
morfondőr
addikt
válasz
moklys1
üzenetére
1. Ajánlott, mert egy műanyag fólia van rajta gyárilag, amit nem ajánlatos eltávolítani, mert az a szilánkosra törést akadályozza meg. Viszont mivel műanyag, ezért könnyen karcolódik.
2. Amelyik tetszik. Vannak grip-ek és az azokhoz tartozó tokok, amikbe egyben belefér a grippel.
3. Használt játéknál a borító állapota, ami kérdéses lehet, a kártyát nehéz tönkre tenni, de biztos hogy nem lehetetlen. Az online vásárlásnál természetesen a szokásos átverésekre érdemes figyelni.+1 a gyári pro kontrollerre, annál nincs kompromisszum!
-
moklys1
aktív tag
Esetleg van tapasztalatotok, hogy milyen kontrollert érdemes switch mellé venni? (hogy kényelmes legyen játszani amikor tv-hez van csatlakoztatva és vagy ha ketten játszanánk néha. Érdemes -e megvenni az eredeti szerintem drága pro kontrollert?
-
Ugye a játék ugyanúgy angol nyelvű és begyűrűzött a Nintendohoz is, hogy "angol borítós legyen".
Igazából engem a német borítós az személy szerint zavar
Illetve ha az ember tovább akarja értékesíteni nem kapkodnak érte egyből ugyanezen okokból. De amúgy ebben az esetben eskü ha kibontom és csak a kazettát adom el 12-ért azt simán elvitték volna pillanatok alatt

-
horkovy34
tag
válasz
Rony949
üzenetére
Most ezt komolyan tőlem kérdezed?!
Hisz pár éve tőled vásároltam meg a Super Mario Maker 2-t 11 vagy 12 ezer forintért ha jól emlékszek! Úgy rémlik te sem a bolti ár alatt 1-2 ezer petákkal adtad olcsóbban a HASZNÁLT játékod, tekintve hogy ez már akkor is 20 környékén volt a boltokban. 
-
Igazából a multi egy fokkal jobb mint a Német borítós. Az elején ugyanúgy rendes Pegis jelzés van nem az a csúnya USK-s.
A hátulján meg a feliratok Német, Francia és Spanyol. Az említett darab hátulja:
Szabi®
Igazából megjelenés napján megvettem digitálisan és csak beszámolásból került hozzám. Tényleg hihetetlen volt a tavaly Januári hónap...14.000-ről indultam, 1 hétig semmi, utána 12-ért szintén 1 hétig semmi
-
l.skywalker
titán
Disney TRON: Catalyst Coming To Nintendo Switch [link]
-
Szabi®
veterán
Biztos hogy nem adnám el ennyiért. Enni nem kér, és hidd el, lesz még a piac "másképp", amikor kétszer ennyiért is vennék. A kulcs idő,idő, idő.
Azt nem szabad csinálni, hogy úgy áraz be valamit, hogy megnézed mennyi a legalacsonyabb ár, mert az egyszerűen nem reprezentatív. Ha valakinek kenyérre kell, az még 8-ért is fogja adni, de kérdem én, én miért adjam annyiért ? A piac sokszereplős, viszont ilyen deal-ek 1-1 ha van.
A nintendo mint olyan, ráadásul különösen nem árérzékeny, már ami a használt piacot illeti. Egy Oled Switch 110 használtan (botlban) 130 meg újonnan . . .
-
-
morfondőr
addikt
20. napon járok a Pikmin 4-ben! Ez a játék ismét egy elképesztően pozitív csalódás! Nagyon szórakoztató, mellette nagyon aranyos. Egyelőre nem túl nehéz, de már látszik hogy lesz benne bőven kihívás. Aki szereti a stratégiai játékokat, annak szvsz kötelező darab!
-
moklys1
aktív tag
Sziasztok. Pár napja én is vásároltam egy Nintendo Switch Oled készüléket. Rengeteg a kérdés még bennem. Aki tapasztalattal rendelkezik esetleg ellátna 1-2 jótanáccsal? (az én kérdéseimen kívül is szívesen fogadok tanácsokat)
Ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem:
1. Kell a rá + üvegfólia, ha igen akkor melyiket válasszam;
2. Milyen tokot válasszak hozzá (itt is nagy a kínálat)
3. Szeretnék venni egy használt dobozos játékot, azt láttam így olcsóbb. Biztonságos így vagy esetleg vannak hátulütői?
Ezt a játékot venném meg, hatalmas legendákat hallottam róla…
https://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Zelda__Breath_of_The_Wild_151313414.htm
Előre is köszönöm. -
peternac
tag
érdemes több helyen körbenézni és figyelni: fb marketplace és csoportok, hwapró, játékaim.hu, vinted (esetleg vatera)
és ha ráér, akkor türelem
nekem karácsony előtt sikerült vinted-en szállítással mindennel együtt 17,5ezerért egy bontatlan, fóliás TOTK-ot leütni, ráadásul lengyelből jött, nem is itthonról
igaz még nem bontottam ki azóta, lehet hogy csak egy googly eye van benne
-
horkovy34
tag
Amúgy kövezzetek meg ha nincs igazam de szerintem néhány embernek elment az esze!
Nézegetem az aprót hátha van olyan játék amit megkívánok, erre ilyeneket látok hogy Zelda Tears of The Kingdome 19500 forint meg Super Smash Bros 20000 forint......
Persze ilyen ár mellett még van arca odaírni a hírdetésbe hogy posta van a vevő terhére!
Oké hogy infláció, meg háború, meg fidesz meg Trump meg mit tudom én de azért na........
Akkor már megrendelem egy hivatalos boltból azt kész. Persze lehet én vagyok a hülye!

-
pzstm
titán
Konzol adatai alapjan 155 ora tomeny elvezet volt ez
mielott ujra elovennem Botw-t, szerintem a Luigi’s Mansion 3-ranis ranezek
es lehet Telda ujraelovetel majd mar csak Switch2-n lesz
-
pzstm
titán
150-160 oranges utan nekimentem utolso kuldetesnek a Zelda: Totk-ban…….wooooow. Teljesen hatasa alatt vagyok. Iszonyu durva volt, dobbenetesen zsenialis, csak szuperlativuszokban tudok beszelni rola. Az egesz jatekrol es kulon a vegso kuldetesrol is. (Erdemes lesz a Botw-be visszaneznem az nem ment le teljesen ugyanis es 30 ora utan ott valami miatt felbemaradt
)viszont lement a stablista es kidobott a menube…..nincs lehetosegem tovabb barangolni es caak ugy ellenni a vilagban? Utolso mentest akarja folytatni
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Picit pehet de emiatt epp nem fajt, hogy 32-vel van tobb mint Botw-ben. Rairu aldas teljesen okes, mert kis “fejtoro” volt a shrine aktivalasahoz altalaban(illetve van egy ahol azert lett kis meglepetes 🙈🤣)
-
Farkassacred
őstag
Csak szerintem lettek a Shrine puzzle-ok a Totk-ban sokkal könnyebbek
Meg eleve a Rauru féle áldást is túltolták egy picit.
De úgy egyébként egy szavam sincsen, mert minden másra meg hihetetlenül odafigyeltek a készítők. -
pzstm
titán
nah nyilván én bénáztam....volt egy Shrine ami aktiválva lett de nem lett megcsinálva valamiért....meg is van az extraküldi is
(rázoomolva pici sárga pötty volt benne) -
peternac
tag
ha az armort keresed, akkor azért el kell menni a Temple of Time-ba
az utolsó, 152. teljesített shrine után ad is egy side quest-et és mutatja a helyét
https://www.ign.com/wikis/the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdom/The%20Shrine%20Explorer
https://www.ign.com/wikis/the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdom/Ancient_Hero%E2%80%99s_Aspect -
penge111
addikt
-
peternac
tag
én ennek a segítségével tisztáztam a shrine-okat: https://www.zeldadungeon.net/tears-of-the-kingdom-interactive-map
szvsz a legjobb interaktív totk térkép, mert nem kötelező regelni, nincs pipa limit ill. bekapcsolható, hogy ami pipa, azt ne is jelenítse meg -
pzstm
titán
Volt valakinek esetleg problémája Zelda Totk-ben a Shrine-ok számával?
gondolok arra hogy több leírás alapján is úgy látom hogy mind megvan de mégis csak 151-et mutat a számláló. és persze a 152-ért járó jutalmat sem kapom igy meeg.....próbálok egyesével több leírás alapján is végigmenni de nem értem
-
mark!
őstag
végignyomtam most az összes personát, lassan a SMT 3 végére érek, de nagyon kiégtem, szóval az SMT 5 kicsit későbbre tolódik.
xenoblade trilógia mennyire lenne fura a persona után, illetve nagyon bőség zavara van jrpg téren, szóval action packed, story driven ajánlásokat nagyon megköszönnék
-
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
+1 a másodikra. Játékmenet és kezelés tekintetében vannak furcsaságai, de a sztori és még inkább a karakterek zseniálisak!
-
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Itt van a harmadik rész a polcon (a második az itteni beszélgetések és review-ok alapján nemgyerebe), szimplán nem kapott még teret a többi játék mellett.
-
morfondőr
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Reméltem, hogy nem csak egy trailer lesz, hanem overview is arról, hogy mit változtattak, vagy adtak hozzá. A Nintendo oldalán 1-32 fős online van feltűntetve:

Mondjuk engem legkevésbé sem érdekel az online, de ha ilyen világépítős cucc lesz, amibe be lehet szállni a saját tempómban, akkor teszek vele egy próbát. -
-
Rigormortiis
veterán
-
Brothership is ment a végig nem játszott Nintendo játékok közé sajnos. Eddig a lista: The Origami King (unalmas harc), The Thousand Year Door (irreálisan nehéz főboss), Brothership (15 óra körül már meguntam), Pokemon Arceus (nagyon tetszett, aztán unalmas lett).
-
3L1T3
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát nagyon másra nem tud, elfogsz, harcolsz, bugyuta story.
-
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy még mindig ugyanarra épülnek a Pokémon játékok mint sok sok éve?
-
-
Rony949
őstag
Idei év első két Switch-játék beszerzése:
(Remélem ez a Pokémon jobban bejön mint a Let's Go, az hatalmas csalódás volt számomra, nem is bírtam 3-4 óránál többet, 10 éven aluliaknak ajánlom csak.A Dragon Quest 11-ről meg nagyon sok jót hallottam, szóval kíváncsi leszek. DQ3 remake is tervben van.)
-
válasz
morfondőr
üzenetére
Ha megnézed a korábbi gen váltásokat, a Nintendo a saját játékaival mindig kíméletlenül ott hagyta az előző generációját és mindig csak az újra koncentrált, mert azzal adta el az új konzolt.
Persze, lehet most másként lesz, hisz sosem volt, hogy ennyire közeli legyen hardver szempontjából a két egymást követő gép. Remélhetőleg most már tényleg hamarosan kiderül. -
morfondőr
addikt
A 150 millió switch 1-et nem fogják parlagon hagyni, ha el akarják adni a játékokat. Szerintem 3-4 évig biztos jönnek majd mindkét konzolra a játékok, persze azok amiket el is fog bírni a switch 1. De ha bele gondolunk a Nintendo-nak számos olyan játéka van, meg lesz is, aminél nem igazán lehet hw limitációról beszélni.
Én úgy emlékszem a PS5-öt is úgy jelentették be, hogy majd arra jönnek az új játékok, mert nem akarják a fejlesztők korlátozni magukat a gyenge hw miatt. Aztán sok év után még mindig PS4-re is érkeztek a legújabb címek, mert alig volt eladott PS5.ldave: arra én is kíváncsi leszek, hogy a cross-gen címeket hogyan gondolják majd? Lesz-e két kiadás, vagy egy kártyával játszható lesz a minkét konzolon is? Örülnék egy felhasználóbarát megoldásnak, de tippre az lesz, mint a Sonynál, hogy az új konzolra drágább, a régire kicsit olcsóbb.
-
-
válasz
tboy93
üzenetére
A Prime 4 biztos jön Switchre, hisz arra van bejelentve. Szerintem olyan lesz, mint a BotW volt, WiiU-ra és Switch-re is megjelent egyszerre. Ami előremutató lenne, ha csak egyszer kéne megvenni, szóval az Xbox-féle irány, egy vásárlás megadja a mostani és majd a Switch 2 változatot is
-
-
Egy kis reklám
New Game Blitz - 2025 -
pzstm
titán
Tenyleg az uj Metroid, amit mar bemutattak multkor
-
morfondőr
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Pont ezen gondolkodtam, és szvsz egy 3D Marioval fognak nyitni, mert abból a legutolsó a Switch megjelenésekor volt. A Wii portolt Mario 3D World-öt ne számítsuk ide. A MK8-at nemrég pimpelték föl, így szerintem 1-2 év múlva fog jönni az új. Zeldára nem számítanék idén, max újrakiadásra (Wind Waker, Twilight) ami mindkét konzolon megjelenik. Még a Metroid lehet nyitócím vagy legalábbis konzolmegjelenés körüli. És természetesen a startra várnék jópár Switch 1 játék felújítást az új konzolra és pár ütősebb 3rd party címet is. De biztos, hogy nem egyszerre fognak ránk önteni mindent, mert az az érdekük, hogy szépen sorban csöpögtessék a dolgokat, mert akkor minden hónapban lesz mit venni.
De ha már ennyire elhúzták az új konzol megjelenését, biztos hogy lesz valami hatalmas durranás, mint annak idején a BotW, vagy a Mario Odyssey. -
pzstm
titán
válasz
markknight
üzenetére
idéntify többnek is "kell" érkeznie szerintem. 40éves évforduló van mégiscsak
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
markknight
üzenetére
Hát azokkal már el lehetne kezdeni a mókát

-
Lehetne ez a Switch 2 nyitócím. Bár annak szerintem bármilyen Pokémon gyenge. Zelda Totk vonalon nemhiszem, hogy jönne újabb Zelda. Mario-t is kaptunk mostanában.
Még a Mario Maker 3-ra gondoltam de az nem elég "Popular". Legalábbis nem annyira mint például egy Mario Wonder.Szóval lehet egy nagyon komoly Pokémont kapunk első Nintendo-s címként Switch 2-re

A megjelenési dátum reális a korábbi Nintendo-s konzol megjelenésekkel ha a hónapot nézzük
Persze nincs ott a címben, hogy Switch 2, de a borító se így fog kinézni megnyugtatok mindenkit

Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Illetve ha az ember tovább akarja értékesíteni nem kapkodnak érte egyből ugyanezen okokból.

(végül nem vették meg Hardveraprón, konzolboltban beszámolták 15-ért szóval Happy End lett a vége mondhatjuk
)

(Remélem ez a Pokémon jobban bejön mint a Let's Go, az hatalmas csalódás volt számomra, nem is bírtam 3-4 óránál többet, 10 éven aluliaknak ajánlom csak.
Még jó, hogy anno nem rendeltem elő pedig gondolkoztam rajta.

koncsik