Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Gaming notebook topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen monitort vegyek?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Okologicky
üzenetére
Sziasztok!
Megjött az aliról rendelt Aolion J20 és brutálisan jó. Feltettem a switchre, és mintha másik eszköz lenne. Úgy volt, hogy még karokat cserélek a gyári joy-con okon amik driftelnek, de hát a J20 után visszatettem a switchre és nem is értem, hogy eddig hogy tudtam azzal szerencsétlenkedni. Már rendeltem is inkább egy J20 Pro-t, árban annyira nem vészes, és mivel a gyári tokba ezzel már nem fér be egy új tokkal együtt rendeltem szettben. Ez annyival ergonómikusabb a nagy lapát kezeimnek, hogy végre megint van kedvem játszani!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Okologicky
üzenetére
Változó, legtöbb esetben a megjelenés napján az alzaboxban van, de előfordul, hogy csúsznak pár napot.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Okologicky
üzenetére
Nekem a megrendelés napján jött a Galaxy 1-2 és a megrendelői ajándék is benne volt.
-
Norb79
addikt
válasz
Okologicky
üzenetére
Galaxy1-2t egy haverral mindketten onnan rendeltük elő.
Neki csak az előrendelői ajándékok jöttek meg a megjelenés napjára, a futár elfelejtette berakni a játékot is az alzaboxba, visszakapta a pénzt.
Nekem megjött az előrendelői ajándék és a játék is, de kezüket tördelték, hogy jajj, nem aznapra, csak másnapra és ezért kárpótlásul aktiválták az alza akármi előfizetést egy hónapra.Szóval a legutóbbi két tapasztalat nálam, hogy az egyik késett egy napot, a másik meg se jött, mert elbénázták.

-
a2d2
addikt
válasz
Okologicky
üzenetére
Ja értem.
Ez a J20 pro 35 dollárért nagyon jónak tűnik.
Ebben akkor minden benne van. -
a2d2
addikt
válasz
Okologicky
üzenetére
Nekem most esett le hogy ebben a kontrollerben nincs HD rumble! Fura volt Odyssey alatt mikor a homokban kellett kutakodni aztán utánanéztem.
Ja és amiibo támogatás sincs benne! Gondoltam jó ha tudjátok. -
cSuwwi
senior tag
válasz
Okologicky
üzenetére
Még 2 rugó kedvezmény van rá, a kommentek alapján eredeti. A hivatalos oldalon 100 usd (35e) ahhoz képes a 14e több mint baráti. Vettem egyet, majd írok ha megjött. A nyxi kontollerek kifejezetten jók, van/volt hyperion-om, most egy hyperion pro-m, lesz ez is.
-
válasz
Okologicky
üzenetére
& penge111

-
csaba951
veterán
válasz
Okologicky
üzenetére
Van olyan fórumtárs aki a Echoes of Wisdom végigjátszása után vette elő a Link's Awakening-et, mert hasonló a kinézete. Nos, inkább csalódás volt neki. Nem tolja az arcodba, hogy mit és hol kellene csinálnod.
Echoes of Wisdom-ot viszont ajánlom. Tökéletes belépő teljesen kezdőknek is a Zeda univerzumba. Szinte lehetetlen benne elakadni. A többi játékhoz képest rövid (nem +100 óra). Legtöbbször több megoldása is van egy probléma megoldásának. Időnként váratlan következménye van a képességeid használatának. Teljesen megéri az árát.
-
braseel
tag
válasz
Okologicky
üzenetére
Nem rég kezdtem el az Echoes of wisdom-t, és visszahozta a régi Nintendo feelinget, amit amúgy 30 éve a Link's awakening, majd a Link to the past okozott. Nyilván az időmúlás ténye következtében egy összetettebb játékról van szó, mint egy Gameboy játék átirata esetében.
-
válasz
Okologicky
üzenetére
Az echoes of wisdom modernebb, konnyebb.
-
a2d2
addikt
válasz
Okologicky
üzenetére
Azt én is megvettem még februárban egy csomagban a kettőt, akkor még 3,2 euro volt. Lehúzás
Nem volt időm még rájuk nézni, nagyon elkapott a Roguebook, majd szép sorjában. -
pzstm
titán
válasz
Okologicky
üzenetére
Nah en ranezek gameplayre, mert az 1+2 most osszesen 3 EUR
-
a2d2
addikt
válasz
Okologicky
üzenetére
Köszi mindenkinek, keresek hétvégén valamit!
-
a2d2
addikt
válasz
Okologicky
üzenetére
GOG-on megvannak már, köszi.
-
a2d2
addikt
válasz
Okologicky
üzenetére
Velem egészen pontosan ez történt: [link]
Elsőre meg tudtam még fogni a kötelet, de utána soha többé, teljes újraindítás után sem
@playmore: most hogy elakadtam, nekiálltam a The survivalist-nek, az meg teljesen jó eddig és az is pár dollár volt.
-
Szabi®
veterán
válasz
Okologicky
üzenetére
Nem, az egyik legrosszabb rész. Szép, látványos, de nem szórakoztató.
-
penge111
addikt
válasz
Okologicky
üzenetére
Teljesen egyet értek azzal amit mondasz, az a jó, hogy több mint egy év telt el mióta a 3-mal játszottam. Így teljesen jó volt egynek.
-
tl-x
addikt
válasz
Okologicky
üzenetére
Plusz az anyaghasználat sem volt az igazi.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Okologicky
üzenetére
Van már negyedik is, de ahogy nézem, megint csúszik a switches változata (azt hittem, hogy már rég megjelent).
-
válasz
Okologicky
üzenetére
Van 3?
Az első két részt imádtam, de valahogy elment mellettem, hogy van folytatás. -
TrishtanAG
senior tag
válasz
Okologicky
üzenetére
A negyediket se hagyd ki, az az egyik legjobb rész amellett, hogy kiválóan sikerült benne modernizálniuk a kalandjáték műfajt.
-
kr:sz
tag
válasz
Okologicky
üzenetére
köszi!
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Okologicky
üzenetére
Debil mókákat? Akkor a Daedalic kalandjátékait ajánlanám, mint pl. az Edna and Harveyt, azok vannak Switchre is.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Okologicky
üzenetére
Gyurma játékot, vagy kalandjátékot?
Utóbbiból van egy rakás.
-
Rony949
őstag
válasz
Okologicky
üzenetére
Most utánanéztem. Egész jónak néz ki. Deku Deals szerint 4 euróra szokták leárazni, legközelebbi akciónál be is húzom. Köszi.
-
válasz
Okologicky
üzenetére
Passz, de legalább oda van írva, hogy nyomtatott borító, el lehet dönteni, hogy kell-e. A pgs.hu meg cseszett/cseszik odaírni ugye, hogy egy kisollóval recésen kivágott, egyoldalasan nyomtatott borítóval küldi a használt portékát, de legalább még csak nem is olcsóbban, mint ha normális állapotban lenne. Szercsilávcsi.
Ma vettem meg amúgy életem első tok nélküli játékát használtan (Luigi's mansion 3), mert elfogyott a hely a 12db-os tokállványban, szóval minek kéne neki, ha úgy sem lehet szem előtt?
Illetve levámolták a japánból rendelt 3dAll starsCollection-ömet, remélem a héten még ideér, mert belekezdtem a SM64-be Switch Online-nal, de nem biztos, hogy megújítom az előfizut, viszont egész megtetszett a játék, szeretném kipörgetni. -
válasz
Okologicky
üzenetére
Összesen 7 darab nyomtatott borítós játékot találtam a magyar piacon (Facebook marketplace + összes csoport, Jófogás, Hardverapró). Ezt kb 800 hirdetésből.
Szám szerint 0.875%-a nyomtatott borítós játék a jelenleg piacon levőknek.
Ez sok lenne?
Amúgy a leggyakoribb eset tapasztalataim alapján, hogy a tulaj aki megveszi a játékot és hurcibálja magával egy idő után a kazetta gépben marad és nem viszi magával a tokot. Aztán jön az eladás pillanata, eladja a Switchet a játékkal együtt. A tok meg nem is érdekli...
Jön egy vállalkozó szellemű nepper aki megveszi és nyomtat hozzá egy borítót és megpróbálja 1500 Ft-tal drágábban eladni.
-
válasz
Okologicky
üzenetére
Valaki a tulajdonosi láncban a kukába dobta a játék dobozát. Én sem értem, hogy miért teszik ezt, egy ekkora értéknél. Régi, papírdobozos játékok (NES, SNES, N64, stb) esetében még lehet valamennyire a korra fogni, de aki egy kemény műanyag tokra sem képes vigyázni...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Okologicky
üzenetére
Sokadik tulaj:
sérült tok,
eltűnt tok,
német/holland borító.
Első gondolatra.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
Okologicky
üzenetére
Az klassz.
Én a kettőt egyben vettem meg.
Most végeztem az 1-el
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Pánik a memóriapiacon
- Haditechnika, harcászat
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

koncsik
Sirandrish