Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Okologicky
kezdő
-
Okologicky
kezdő
Jól gondolom, hogy Playasiaról vásárlás után, itthon még áfát kell fizetnem? Köszönöm
-
Okologicky
kezdő
Alzás előrendelésről érdeklődnék, megjelenés napján postázzák vagy csak egyszer majd? Talán van tapasztalata valakinek. Köszönöm
-
Okologicky
kezdő
Sziasztok, little nightmares I nem lapul valakinél a sublót mélyén? Köszönöm
-
Okologicky
kezdő
megoldódott
-
Okologicky
kezdő
Aolion J20 Knight koppincs, tesztek alapján rendben van
-
Okologicky
kezdő
-
Okologicky
kezdő
Tricky doorsra érdemes ránézni ha valaki nem ismeri és szereti az adventure/puzzle/hidden object típusú játékot. Ingyenes, csak a segítségért kell(ene) fizetni.
-
Okologicky
kezdő
Ha valaki belekóstolt mindkettő Zeldába, az echoes of wisdom vagy a link's awakening egyszerűbb/játszhatóbb/könnyebb ?
Köszönöm -
Okologicky
kezdő
A New Super Mario Bros U Deluxe minden karakterével megadott időn belül kell teljesíteni az adott pályát? Nem lehet "csak úgy" elszöszölni vele?
-
Okologicky
kezdő
válasz
penge111
üzenetére
Én elkövettem azt a hibát,hogy a 3 után rögtön nekiálltam a 2 HDnek. Ha valaki egyikkel sem játszott szerintem a 2HDval kezdje. Ezen nekem elcseszett az életkijelzése a szellemeknek,egyszerűbbek a megoldások,könnyebbek a bossok. Kivéve nekem a három ribanc nővért. A 3 nehezebb,szebb,kreatívabb. SZERINTEM
-
Okologicky
kezdő
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Nem csak 3 van?
-
Okologicky
kezdő
Syberiák is olcsók, behúztam mind3-at
-
Okologicky
kezdő
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Úgy a játék feelingjét keresném.
-
Okologicky
kezdő
Tudtok esetleg Neverhood/Armikrog stílusú játékot switchre? Köszönöm
-
Okologicky
kezdő
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Forogj miközben "porszívózol"
De ha már ez idegesít, akkor dobd a játékot.
Ez lesz a legkisebb bajod
-
Okologicky
kezdő
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ne idegesítsd magad,ráérsz még erre. Én a mai napig nem tudom befejezni a játékot. Nekem ez a két szinten Mario/Luigi nem megy. A 2HD az pikk pakk megvolt.
-
Okologicky
kezdő
Elég sok hirdetésben olvasható,hogy tokban nyomtatott borítóval eladó egy játék.Ha nem túl titkos valaki elárulja nekem,hogy ez miért van?
-
Okologicky
kezdő
Figment tetszett. Akciós volt a Figment 2 megvettem. Az egy után egy idegesítő kényszermegcsinált unalmas/ismétlődő játék lett. Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Peugeot, Citroën topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- BestBuy ruhás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Hardcore café
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dekudeals-t nézd

koncsik
Sirandrish