Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Nem tudtam hogy az emuláció itt szabad téma-e, de akkor beszállok:
Használ itt valaki emulációhoz Joycon kontrollereket? Na mert én is az emuláció miatt kezdtem el összevásárolni Joyconokat, de sajnos eddig lyukra futottam.
Eddig sima xbox kontrollereket használtunk, teljesen stabilan kapcsolódik akár 3-4 darab is az Intel kártyákhoz 8260 (BT 4.3) és 9260 (BT 5+) van otthon. Ezek ugye class1-es BT eszközök, ráadásul elvezettem a gép mögül egy külön külső antennát is, a lényeg hogy eddig atomstabilak voltak.
De ugye az xbox kontrollerekben nincs mozgásérzékelő, meg a gombkiosztás is fel van cserélve.
Ezért gondoltam hogy nem olyan nagy beruházás, veszek két pár utángyártott Joycont és meg van oldva a probléma.
Viszont komplett estéket elszórakoztam de semmilyen módszerrel nem voltam képes stabil kapcsolatot fenntartani a PC és a joyconok között.
Próbáltam először a natív Citron-os támogatást (ez egyébként baromi jó Yuzu klón én ezt használom most), aztán a különböző alternatív megoldásokat: betterjoy, dswindows, a megfelelő kiegészítő driverekkel, stb. Sehogy nem volt jó.
Általában pár percen belül megszakad a kapcsolat és elveszik pár mp-re az irányítás.
Windows eseménynapló csak annyit ír hogy hatókörön kívül került vagy megszakadt a kapcsolat az eszközzel.
Na de gondoltam ha mégis tele van a youtube hogy márpedig ennek mennyire működnie kell, ráadásul a Steam is natívan támogatja ezeket a vezérlőket akkor ennek bizony tényleg működnie kell, és biztosan a fake joyconok a hibásak.
De sajnos nem így van, mert van otthon most 3 eredeti joycon pár is és ezek ugyanúgy eldobálják a kapcsolatot pár percenként mindkét intel kártyával!
Fontos hogy dual joyconként beállítva jön elő egyből a hiba, teszteltem 4db önálló joyconként is őket és úgy egész stabilak maradtak, de azért úgy is volt jelvesztés párszor.
Most ott tartok több órányi youtube videók alatti kommentolvasgatással előfordulhat hogy ez régen valóban ment, és talán windows update tette tönkre a dolgot (realtek chipseteknél mindenképpen), és hogy elvileg pl a broadcom-os 4.0-ás Asus BT400-al mennie kell most is. Én mindenesetre rendeltem hétvégén egyet, pár nap múlva fogok tudni ezzel kapcsolatban visszajelezni hogy megoldotta-e a problémát.
Akinél szuperül muzsikál a dolog megírná hogy pontosan milyen BT eszközzel használja a Joyconokat?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Subaru topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

koncsik
Sirandrish