Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
Krisz79 #13027 üzenetére
Ez ha jól sejtem az Xbox felhő streaming szolgáltatása . Ha van jó neted akkor tudod felhőből stream-elve játszani a Game Pass-os játékokat . Single játékokhoz megfelelő lehet az élmény , online kompetitív mókához felejtős , mivel akármilyen jó neted van valamennyi késleltetés mindig lesz , így hátrányban leszel .
Én egyszer próbáltam , teljesen játszható . Van havi előfizetés is , kipróbálod , aztán ha megfelel , lehet venni az éves előfizetést.
Amúgy tartom a véleményem : casual kezdő konzolnak jobb a Box. Akár a kis Series S . Én próbáltam rajta a Forza Horizon 5-öt és a Fifát is , teljesen jó a teljesítménye .80000 Ft körül már van itt aprón garis gép. Gyerekek biztos jól fognak azzal is szórakozni .
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest