- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
l.skywalker #13598 üzenetére
Wow, nagyon jol hangzik! Majd ha van mar vele kis tapasztalat, kuldj rola kis infot legyszi! Szerintem vegulis johet ide is, biztos erdekel masokat is ugyis, de ha nagyon off a dolog, akkor johet privatban is, csak jojjon.
-
l.skywalker
titán
Egy Kickstarter kampányban indult, de jól fölétolták az adakozók.
50ezer € volt a cél, majdnem 4 millió lett
Heroes of Might & Magic III The Board Game by Archon Studio — KickstarterDe lehet, hogy még itt be lehet rá fizetni én az első hullámban voltam:
Heroes of Might & Magic III by Archon Studio - Your pledge - GamefoundEddig még csak épp rá tudtam pillantani mai tetszik, hogy lehet egyedül is játszani van benne Campaign mód.
-
opr
nagyúr
válasz
l.skywalker #13596 üzenetére
Oh wow! Most megindult a nyalam! Nem is tudtam, hogy csinaltak belole tarsast! Majd johet tapasztalat. Ha nem akarsz offolni, privatban is, leszarom, csak jojjon.
-
l.skywalker
titán
OFF te berakom ide is, úgy vártam már
-
_drk
addikt
D4 Annyira nem szar csak nem annyira jó, 27et biztos nem ért meg. Hülye haveromék meg a baszó kiadást vették meg nem is tudom mennyiért, ők már az első szezont se nézték meg.
Engem S1 égetett ki, de inkább az hogy gyengék a skillek, a skilltree is hulladék, túl sok a passzív, és nem folyamatos a fejlődés, például a legtöbb ulti egy szar.Elég lett volna pár év múlva megvenni több kieggel akciósan mikor már tele van rakva mindennel is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #13591 üzenetére
Négy éves hardver lesz lassan, ez felejtős. Ennyiért vannak sokkal jobb android handheldek.
-
Bad Pritt
félisten
RPG Maker WITH PS5, PS4 Versions Announced
Nem tudom, hogy Japánon kívül lesz-e rá kereslet, Steamen mondjuk elérhetőek a korábbi részek mindenhol. Mindenesetre egy jó kezdeményezés, kíváncsi leszek, mennyire lesz felhasználóbarát a konzolos felület.
-
Bad Pritt
félisten
Alisa: Developer's Cut - Official Consoles Release Date Trailer
Retro horrorjáték a klasszikus Resident Evil nyomdokain, február 6-án érkezik konzolokra.
-
l.skywalker
titán
válasz
Bad Pritt #13583 üzenetére
Nekem volt pár előrendelésem, amit megbántam volna, ha nincs vele hozzáférésem ilyen béta hétvégékhez. Akkor le is mondtam sokat
Utoljára ez az extraction Robin Hood játék volt, amit a tematikája miatt előrendeltem, majd azzal a lendülettel le is mondtam az első béta után -
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #13581 üzenetére
Nálam a World of Tanks, amire így utólag talán túl sokat költöttem, viszont ott versenyekből vissza is jött nem kevés, szóval annyira nem fáj.
A Scorn a másik, na azt szégyellem, hogy naiv voltam és elhittem a crowdfunding időszakban, hogy ebből értelmes produkció lesz... -
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #13576 üzenetére
Vagy egyáltalán nincs.
-
.LnB
titán
Igen-igen. Láttam az idei New Game Blitz posztodat, és nevettem is. Mert én nem is emlékszem arra, hogy mit vettem meg 2023-ban.
Day1 és teljes áron szerintem semmit. Szinte 0ft-ot költöttem gamingre. Persze nem. De a korábbi évekhez képest nulla.
Természetesen úgy gondolom, hogy a Remedy-hez jó helyre kerül a pénz.ui.: Jót mosolyogtam ezen a kommentváltáson itt skywalker-rel.
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker #13572 üzenetére
Köpködöm is magam rendesen
-
.LnB
titán
Jó már végre olyan tesztekbe beleolvasgatni, amikor egy Ubisoft játékról nem erőltetve írnak jókat, hanem érződik, hogy ebbe a játékban most tényleg van valami.
#13568 Döglött Róka
Tudom, de a DSRemake-et kerülgetem már egy ideje, meg az GP-ben van. Szóval bármikor kipróbálhatnám. Viszont az Alan Wake 2 esetében azt érzem, hogy valami nagyon különlegesből maradok ki, ha nem játszom vele. -
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #13568 üzenetére
Én azt pont azért hagytam félben . Ellenben az Alan Wake remasterrel nem volt bajom…
-
.LnB
titán
Annyira, de annyira kattogok ezen az Alan Wake 2 vásárláson..
De ezek a jumpscare betétek még eltántorítanak. Néztem videót is róla, hát.. Tuti berosálnék. Nem bánnám ha kikapcsolható lenne.
Viszont ez által láttam, hogy a Control Ultimate 2000 párszáz forint (xboxra) . Meg is vettem. Igaz, én day1 játszottam vele, de a DLC-k kimaradtak. Lehet újrajátszom majd az egészet, és közben gondolkodok még az AW2-n.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #13553 üzenetére
Ez a szám már akkor is nagyon sántított, amikor még csak 500millával dicsekedtek. Kicsit számolgatni kell csak. Szerintem borzasztóan manipulált adat lehet. És csak azért nyomják,hogy beszéljen a nép a játékról.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
l.skywalker #13555 üzenetére
A gameplay veri a Fifat és nemrég frissítették a játékot, amiben pl van lehetőség ligát/bajnokságot játszani.
Tavaly elvertem rá ~10Kt. Nagyon hamar lehet komoly csapatod, ez vonzó benne. -
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #13552 üzenetére
Nem is arra gondoltam, hanem a fejlesztők által fix 60-ra be nem lőtt játékok fix 40-en egész jól elfutnak
-
F-ECT$
titán
válasz
l.skywalker #13553 üzenetére
És vajon mennyit költöttek benne?
-
l.skywalker
titán
Bejött a Konaminak az eFootball (PES) ingyenessé tétele, mert a fos minőséggel ellentétben 2,5 év alatt 700 milliószor töltötték le. [link]
Az már más kérdés, hogy letöltés után hány percig játszottak vele -
Bad Pritt
félisten
Jön az első nem Valve által gyártott SteamOS-t használó kézikonzol az Ayaneo Next Lite személyében. Ár és kijelzőn túl a hardver még nem ismert, ma jön több info róla.
-
.LnB
titán
China announces rules to reduce spending on video games
Mostanra kiderült, hogy ez ebben a formában nem fog megvalósulni. De azért én nem tartom akkora hülyeségnek ezt. Persze a kapitalista világban elképzelhetetlen, hogy ilyen szabályozásokat hozzanak. De én egy részével együtt tudok érteni.
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #13543 üzenetére
Nem hülyeség pedig a 120Hz sem, mert VRR nélkül sincs tearing 40Hz-nél sem. Azt meg a steam Decknél már láttuk, hogy a 40Hz az új 60
A viccet félretéve valószínűleg a fix 40fps-t könnyebb megcélozni gyengébb hardveren is, frametime-ban meg jó nagy előrelépés a 30 fps-hez képest (33.3 vs 25).
-
hombre[EU]
veterán
mondjuk a 20-60hz közötti vrr jobban fog neki kelleni,mint a 120hz
-
opr
nagyúr
válasz
l.skywalker #13541 üzenetére
Ha a Rings of Wokeness-rol beszelsz, akkor siman lehet, hogy a miatt kell elkuldeni embereket vegul (nameg azokert nem is kar), eleg nagy arcon csuszas lett a vege szegenynek (megerdemelten szvsz).
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #13529 üzenetére
Az Amazon is leépít 100 embert a Prime Video és Amazon MGM Studios részlegtől. Elég vicces ez azok után, hogy tavaly kihozták a világ legdrágábban elkészített sorozatát, majd utána kirúgják a dolgozóikat. ScreenTime on X: "Amazon to lay off "several hundred" employees across the Prime Video and Amazon MGM Studios https://t.co/BrAauwNOsq" / X (twitter.com)
-
Bad Pritt
félisten
Igen, erről amúgy valami developer forumon is beszéltek fejlesztők. Legyenek minőségi, érdekes mellékküldetések, amiket szívesen játszanak a játékosok és az útvonalak mentén ott lesznek a gyűjthető tárgyak, amiket fel lehet venni. Na az AC formula ennek totálisan az ellentéte.
-
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt #13534 üzenetére
Elden Ring?
Mint mondtam Days Gone.
De ott van a 2 Horizon is ami a kettő között van, de van bőven egyedi helyszín.
Ezek is kb 5 éves fejlesztések voltak.De szerintem egyértelmű hogyha Open Worldot akarsz akkor azt azért kéne mert ötlet is van rá meg hajlandóság hogy valamit csinálsz a nagyobb térrel.
Ha nincs akkor ne csinálj! De tudjuk jól, hogy ezért terjedt el a műfaj mert ugyan azt a dolgot beteszed 20 helyre és kész van a game...
De ha neked jó a sivatagban mászkálni akkor jó. -
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #13532 üzenetére
Ezt én is írtam máshol amúgy, hogy a Hogwarts revelio spammelése után visszasírom az AC-k torony+madár kombóját.
Az biztos, hogy embere válogatja, ki mennyire élvezi az open world tisztogatást, én max ennél a 100 óra alatti kategóriánál jutok el oda, hogy esetleg platina vagy ezres legyen belőle. -
Bad Pritt
félisten
És akkor mennyi ideig fog készülni? 15 év? Hogwarts Legacy 5 évig készült, és így néz ki pl. az ellenségek listája, velük töltöd a játékidő túlnyomó részét:
Hadd ne kommentáljam.
Az 57 mellékküldetés közel kétharmada pár perces fetch quest, elveszett/ellopták az állatom/családi ereklyém/asztrolábiumom, ráadásul keresni se kell, a radar odanavigál.
Merlin trialből van 95 és kilencféle puzzle hozzájuk, bár az is inkább nyolc.
Szükséges ládából majdnem 180 és csak nagyon kis százalékuk van úgy eldugva, hogy gondolkozni kell hozzá, a radar megoldja.
Demiguise-ból 33 és csak fel kell venni.
A hülye repülő kulcsosból is 16 és az mind ugyanolyan.Ha 5 év alatt ennyire futotta, akkor hogy várhatna el a játékos ennél változatosabbat? Nincs minden fejlesztőnek annyi ideje és pénze, mint egy Rockstarnak, Nintendónak vagy CD Projekt Rednek.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #13532 üzenetére
-
l.skywalker
titán
válasz
Bad Pritt #13530 üzenetére
Én az új AC játékokban nagyon szívesen takarítottam ki a régiókat, szó szerint pontról pontra, valahogy, valamiért az nagyon feküdt nekem. Az Origins, Odyssey jobban, a Valhalla kicsit kevésbé. De más játékokban nem, valószínűleg az oka az, hogy az AC játékokban a Viewpoint-ok és a madár companion egyszerűen túlságosan megkönnyíti a felfedezést és tálcán kínálja. Most a Red Dead Redemption 2-vel játszok már egy jó ideje és ott érzem, hogy amit nem mutat a térkép alapból vagy amit csak akkor amikor közelebb érek, azokat felfedezgetem, de nem megyek mélyebbre, csak a küldetések közötti utazgatással töltöm az időm és emiatt egy idő után már csak a lehető leggyorsabban el akarok jutni A-ból B-be. Az AC játékokban viszont megnéztem, hogy a célig miken kell keresztülhaladnom és azokat szépen ki is takarítottam amíg odaértem. Én ez a lusta fajta gamer vagyok, aki szereti, ha az orra alá dugják az információt.
-
l.skywalker
titán
A Duolingo is, mert ők az AI felé fordulnak inkább. Lehet, hogy a játékiparban is az AI miatt küldenek el sok dolgozót? Duolingo lays off staff as language learning app shifts toward AI | CNN Business
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #13523 üzenetére
De ez ízlés kérdése, mert én meg jó párat élveztem, élvezek. És a Hogwart's Legacy-val sincs semmi bajom. Én most hirtelen belegondolva tökre elvoltam a Ghost of Tsushima, Spider-Man, GTA V, Red Dead Redemption 2 játékokkal.
A Hogwart's Legacy-ra is úgy gondolok, hogy nem gondolom rossznak a gyűjtögetni valókat, a mellékes tevékenységeket, csak valahogy nekem most nincs ehhez kedvem. Aztán persze lehet, hogy azért nincs kedvem mert nem jók, de valamiért nem ez az első gondolatom.Én egyre inkább fogadom el azt, hogy valamihez nekem nincs kedvem, hangulatom. Minthogy a játékot okolnám. Nem biztos, hogy jó ez, de ezt veszem észre magamon. Nincs meg a gyűlölet ha valami nem tetszik. Kivéve a Ubisoft címeket.
(Na jó, már ott sincs. Mert annyira sem érdekelnek.)
-
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt #13523 üzenetére
Nem az Open World öli meg, hanem az, hogy semmi értelme nincs azzá tenni, ha nincs tele baszva a térkép mindennel is.
Én azt várnám el ha nem is 5 méterenként, de 10-15 méterenként legyen valami egyedi dolog. Egy olyan szobor, quest, npc, vagy akár ellenfél is lehet loot-tal aminek van értelme és persze nem ugyan az mint mindenhol máshol.Rengeteg játék használja már ezt nagyobb területeket de mégse OW jatekok és azok ugyebár sokkal jobbak mert tele vannak rakva.
Akkor látnám értelmét az OW-nek ha tényleg annyi mindent akarnak belerakni, hogy nem fér el a rendes pályán.
Mondjuk Witcher 3-ban működött. Okés erdők ugyan azok, de más lények más questek.
De ott van a Days Gone is, ahol rengeteg egyedi Visual volt mindenfele. -
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #13513 üzenetére
Ez is PC és Valve: megjelent a Portal Revolution, egy teljes értékű DLC-ként működő Portal 2 mod. 40 új level, új mechanikák, 8 órányi sztori. Must have.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #13521 üzenetére
Az open world önmagában megöli a játékokat szerintem, egy kezemen meg tudom számolni, hány jó open worlddel játszottam 25 év alatt. Ebben a játékban sincs sok értelme, ha a térkép 80%-át kukáznád és lenne egy Roxfort, egy Roxmorts meg egy Tiltott Rengeteg régiód és ott tudnál bóklászni egy sokkal jobb játékot kapnál, ezekben maximálisan megvan a HP hangulat. A többi része végtelenül generic.
Meg amúgy most lehet érdemes is akár Xbox meg PC játékosoknak is visszatenni, mert lejár a PS quest exkluzivitása és magasan ez a legjobb mellékküldi a játékban, baromi jó ötlet volt.
-
Farkassacred
őstag
válasz
l.skywalker #13521 üzenetére
Pl. mintha a Zeldában az összes szentélyt youtube-ról lesném.. elveszne az értelme.
Nálam csak a witcher 3 tudta eddig elérni azt, hogy a platinához neten keresgéljek. -
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #13519 üzenetére
Nem, inkább akkora, mint az előző generációs AC-k (Black Flag, Unity, Syndicate). Meg amúgy kb. úgy is működik a játék nagyrészt.
Most érek amúgy a platinához, 100% megvan a főkarakterrel és egy dolog viszont baromira nem oké a fejlesztők részéről és járna az ejnye-bejnye: nem minden gyűjtögethető dolgot jelez a térképen és a listában. Most akkor vagy legyünk Elden Ring és nem írunk semmit vagy legyünk Assassin's Creed és írunk mindent, de az nem működik, hogy 160 chestet jelez a játék, 20-at meg nem és akkor vakarod a fejet. Amatőr dolog. -
Catman
aktív tag
Nekem az a bajom vele, hogy túl sok. Túl nagy a térkép, gyorsutazás nélkül lehetetlen közlekedni, de így meg elvész a barangolás öröme. Az apró mellékküldetések és gyüjtögethető dolgok unalmasak és abból is rengeteg van (95 merlin trial!) És ami a legidegesítőbb, az a ládák mennyisége. Azt durván túltolták. Valaki írta, hogy valószínűleg kisebbre tervezték az egészet, aztán valaki szólt, hogy legyen nagyobb, és ki kellett tölteni valamivel az üres helyeket...
De amúgy valamiért én nem bírom abbahagyni így sem.
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #13493 üzenetére
Twitch sem aprozza el, 500 dolgozotol valnak meg, ami a letszam 35%os leepitese
Twitch is laying off 500 employees, about 35% of staff, according to a Bloomberg report 🙁 -
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #13501 üzenetére
Nagyon kellett egy ilyen játék, ami ebben a világban játszódik, és ilyen igényes. Azért a Roxfort-ot így látni, az baromi jó. De tényleg nem tökéletes a játék. Valami nekem sem oké vele. Pedig cseppet sem haragszom rá. Valamiért viszont nehezen ülök vissza elé. Először úgy voltam vele, hogy kimaxolom majd. Aztán ez átment abba, hogy befejezem a sztorit. Aztán most a sztori is áll egy másfél hete megint.
Spoiler: A Niamh trial után vagyok. Ami ráadásul baromi jó is volt.
Szerintem simán hozza a mai ow játékok színvonalát (bár amennyivel én manapság játszottam.. na mind1) . Lehet, hogy inkább a stílusra férne rá egy kis ráncfelvarrás. -
l.skywalker
titán
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #13509 üzenetére
Van, amikor 1v10 és köpni-nyelni nem tudsz.
Nem egy Spider-Man, az tény, de a sokféle varázslattal egész jól lehet mixelgetni a harcokat, nekem bejött.
A bossoknál viszont elgurult a gyógyszer, iszonyatos mennyiségű hp-ja van mindnek és sok a gang is körülöttük. -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #13506 üzenetére
Azt gondolnám hogy akkor ezen játékok 2024-ben meg is jelennek, mivel a tavalyi dev-directen 2023-ban megjelent játékokról volt szó.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #13502 üzenetére
Hát ha nem tetszik a harcrendszer akkor felejtős. A puzzle-ök között vannak kifejezetten ötletesek, nem egy God of War szint, de azért megtornáztatja az embert.
-
l.skywalker
titán
Na január 18-án lesz már 10 percben részletesebben szó az Indiana Jones játékról is.
Xbox to Present Developer_Direct, Returning on January 18 - Xbox WireHabár tökmindegy, mert a legjobb Indiana játékok úgy is a 90-es években megjelent point and click-ek maradnak
-
homerhamm
addikt
válasz
hombre[EU] #13500 üzenetére
Nekem nagyon bejött.
Az FH5 és Fifa után a 3. legtöbbet játszott játékom volt 2023-ban.
-
l.skywalker
titán
Igen én is csak a Potterfanatizmus miatt fogom végigtolni minden szegletét. De mire én oda jutok addigra kijön a Kviddics játék
Az original Variety cikkben írják is: [link]
"With all that time and money and magic spent on the game, Haddad and Co. are already working on follow-up additions to the Potterverse’s video game world. That includes the previously announced title featuring Quidditch (the wizard sport that was left out of “Hogwarts Legacy,” to fans’ chagrin), which is currently in the beta-testing phase, but also “a series of other things” that are currently unannounced and “will let the fans be part of this world and stories and characters in deeper and deeper ways,” Haddad says." -
opr
nagyúr
válasz
Hugomnak baromira bejott. Igaz, o nem egy nagy gamer (szerintem ez volt az elso olyan jatek, amivel komolyabban jatszott elete folyaman), meg nagy HP rajongo.
Hogy ne legyen ennyire ferde a skala, a ferje szerint is fasza jatek nagyon, pedig a srac mar azert eleg gamer. Kerdes, merne-e azt mondnai, hogy fos, amikor az asszony ennyire szereti (a jatekot). -
Bad Pritt
félisten
válasz
Én nem vagyok úgy elájulva tőle, mint mások. A HP téma miatt hiánypótló, a felfedezés baromi jó benne, de se a fősztori, se a mellékfeladatok nem tetszettek annyira, az open world meg kifejezetten gyászos, ordít róla, hogy ez egy kisebb játéknak készült, csak valszeg jött fentről az utasítás, hogy kell a content, lásd Mad Max, Shadow of War, Arkham Knight.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Quadro FX 570 eladó
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged