Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
igaz telefont is vettem mellé én hülye, meg is bántam azóta. A '22 novemberben kötött előfizum 11.500 forintos havidíja ma 15.200 forint, kiugrani meg nem lehet belőle jelentős ráfizetés nélkül.
A flottától tartok. Ismerős egy flottás kalandból egy vitás helyzet miatt alig bírt kiszállni, mert azzal fenyegették, hogy a 1x éve meglévő behordozott száma már az ő tulajdonuk, úgyhogy ő mehet a szám marad.
Az én konteóm szerint a szolgáltatók legtöbb csomagja úgy van kialakítva, hogy pont ne feleljen meg a felhasználási igényeknek, ezzel is a nagyobb csomagok felé terelve a népet. A nagyobbat meg úgysem fogják kihasználni, így tulajdonképpen drágábban adják el ugyanazt.
Legalábbis nem nagyon ismerek olyat a közvetlen környezetemben, aki a privát telefonján 150 percnél kevesebbet beszél, de olyat se aki 300-nál többet. Nyilván ez nem reprezentatív minta, de elgondolkodtató hogy miért nincs egyik szolgáltatónál sem semmilyen átmenet a 150 perc és a korlátlan között.
A netnél ez jobban működik de ott is olyan párosítások vannak a csomagokban, hogy mire a megfelelőt megtalálja az ember, biztosan ráfizetés lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen TV-t vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest