Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dugimatyi
csendes tag
INFO : Most váltottam a korlátlan beszéd+50 giga csomagra 10 hónap hűséggel, és az itt elhangzottakkal szemben és a honlapon nem feltüntetettekkel szemben jár a havi 100 SMS !. Nem szüntették meg !
-
Dugimatyi
csendes tag
Szia ! mi most jöttünk haza olaszországból. több netfonos előfizetés is volt nálunk. Már a repülő leszállásakor automatikusan átállt roamingra és még SMS-t is küldött a rendszer róla. A helyi olasz Vodafone IT hálozatot használta.
Egész nyaralás alatt kiválóan működött ami azért volt szuper mert a Yettel kártyánk ami az Iliad nevű hálózatra csatlakozott fel az tulajdonképpen használhatatlan volt, állandóan ledobált a hálózatról, a sebessége botrányosan lassú volt.
Úgyhogy nagyon meg voltunk elégedve aNetfone-nal, a Yetteles haverunkat meg kiröhögtük, mert majdnem egy 20ast fizet havonta azért a szarért
-
Dugimatyi
csendes tag
Jelenleg 2 előfizetésem van a Netfone-nál. Számhordozással megrendelltem a harmadik előfizetést is. A Vodafonetól hozom át a számot. Október 5én adtam le a megrendelést és a Vodafone November 19én fogja kiadni a számot !
Azaz a Vodafone másfél hónapig (!!!) gátolja a szám átadását !
Régebben is 1-2 hétig húzta az időt a vodafone, de a másfél hónap rendkívül pofátlan !
Megtehet ilyet büntetlenül egy szolgáltató ???
-
Dugimatyi
csendes tag
válasz
Dracula72
üzenetére
Hát teljesen logikus hogy a Netfone azt képzeli hogy a KÜF-ösök ide jönnek át. Kijöttek a KÜF csomagjai és jóval szarabbak mint a Netfone-os csomagok pedig ugyanúgy voda hálózatot használnak.
A tények :
Netfone korlátlan beszélgetés+ 50 GB+ 100 ingyen SMS = 6600 Ft
KÜF korlátlan beszélgetés+ 40 GB+ sms 25 Ft/db = 6989 FtHa ezeket kiírod a KÜF facebook beszélgetésben akkor egyből törlik a kommented és figyelmeztetnek.
A portékájukat azzal a varázsigével adják el hogy ez a vodafone prémium hálózata
A beigért telekomos lehetőségükből sem lett semmi.
Úgyhogy jelenleg csak a birkák kötögetik a szerződéseket náluk. -
Dugimatyi
csendes tag
Éjféltől a Yettel felmondta a szerződést a KUF-val.... Állítólag 40,000 ügyfelet érint. szerintem jön mindenki a Netfone-hoz...
-
Dugimatyi
csendes tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Ez sajnos nem így van. Most kötöttem előfizetést januárban 1Gb és 4 Gb csomagra. Vodafone hálózatot használ mindkettő. Sőt az ügyfélszolgálton ( Ázsia Center) külön szólt előre az ügyintéző hogy vegyem tudomásul hogy Vodafone hálózatot használ ez a 2 csomag ( 1Gb és 4Gb) és ennek tudatában írjam alá a szerződést 10 hónap hűségidővel.
-
Dugimatyi
csendes tag
válasz
djapor96
üzenetére
Én speciel 2 előfizetéssel is eljöttem tőlük tavaly. Addig ugyanis telekom hálozatot használt a Netfone. Kristálytiszta hang, gyors mobilnet hálózat. És amikor elkezdtek vodafone hálózatot használni (ami mai napig így van!) akkor szar lett a hang (mivel 2G-n használják), negyedére csökkent a mobilnet sebessége, sőt sok helyen nem is volt net. A 4G-t még hosszas piszkálás után sem akarták bekapcsolni.
Így eljöttem.
Jelenleg a Yettelnél vannak az előfizetéseim. Van eSIM, 5G hálózat és kristálytiszta hang. És árban ugyanennyi mint a Netfone -
Dugimatyi
csendes tag
Csörögtek ma a Netfone-tól hogy megszűnik a csomagom. Telekom hálózatos, korlátlan beszéd, korlátlan net.
Helyette felajánlottak fos Vodafone hálózatú korlátlan beszéd, 50 giga net csomagot jó drágán.
Úgyhogy irány a yettel , flottában
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest