Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Házimozi belépő szinten
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
E300TD
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ezek a teszt letöltések kb. semmire sem jók. Nekem csak akkor nem működik rendesen, amikor kellene. Itthonról dolgozom, igy, ha utazom valahová, akkor használnám, ami kb így nézett ki az utolsó pár alkalommal:
Kecskemét, hotel, 15 másodperces videot nem tudtam feltölteni fél óra alatt sem
Navigáltam volna egy pizzériába, csak 3x kellett megálnom, mert a wazze-ra sem volt ég a sávszél
Ma este be kellett mennem pestre, darts dutch masters közvetítés, digi online. Gödöllő Bp, oda vissza.Nem volt olyan egy prec, hogy nem szakadt volna meg 3x legalább a közvetítés, kb élvezhetetlen sq felbontáson ....Nem hinném, hogy túlzóak lennének az igényeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Trollok komolyan
- Jövedelem
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest