Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
ma is többször, többfelé volt Budapesten, hogy csak tekert de nem tudott betölteni még egy podcastot sem, pedig 4G-n volt, ha nagyon hagytam egy 30-40 másopercig, akkor sikerült neki
Vidéken időképen a radartérképet akartam nézni út közben, 4-5x próbálkozásra sikerült megjeleníteni
Budapest belvárosban délelőtt tanfolyást néztem volna youtubeon háttérzajnak, annyira nem volt képes a hálózat, hogy akadásmentesen lejátszon egy 720p videót
Lidlben kiveszem a zsebemből és felmutatnám qr kódot a pénztárnál, látom ám hogy valami gondja van, hát megint ott figyel az E betű, pedig felkészülésként direkt betöltettem az appal a kódot a szalag elején
Amikor épp rendesen megy, akkor is érezhetően csigalassú a mobilnet
A hívással ellenben eddig semmi gondom nem volt, csak a mobilnet használhatatlan számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest