- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emy90
csendes tag
Sziasztok! Nagy segitségre lenne szükségem! Ma lementem megetetni a kutyákat, ezért alvó módba raktam a gépemet. Mikor visszajöttem adott egy kék halált és reseteltem de már nem indult a gép. Kivettem minden mozgó alkatrészt majd visszaraktam és igy sem indul el a gép csak pörögnek a ventilátorok. Semmi sipolás csipogás. Amúgy a gép adatai az adatlapomnál. Ha tudtok segiteni előre is köszi.
-
Telda
addikt
válasz
Biznisz Elek #9245 üzenetére
Codegennel elindul csak kb fél órát megy, mert felforrósodik és lekapcsol.
Nem akarom el hinni hogy ennek a gépnek nem elég az 500W. -
Predator2
addikt
üdv
nemrégiben vásároltam egy új konfigot:
Memória: KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 Blu XMP KIT KHX1600C9D3B1K2/4GX
Merevlemez: WD 1000GB 7200rpm 32Mb SATA2 WD10EALS
Videókártya: GIGABYTE GV-R687OC-1GD HD6870 1GB GDDR5 PCIE
Táp: FSP FSP500-60GHN 500W
CPU: NTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX
Alaplap: GIGABYTE GA-P67A-UD3produkál néhány hibát aminek miértjére nem tudok rájönni
ha alvó állapotba teszem és elfelejtem h abba volt lekapcsolom a hosszabbítót majd később megint használni szeretném akk folyamatosan újraindulgat:
[link]
Vagy facebookon megakarok nézni egy videót és ahoz kell egy driver azt felteszi és utánna kékhalálokat produkálrem tudtok segíteni h miért van és h mit tehetnék ellene win7 x64 op rendszert használok
THX előre is
-
Telda
addikt
válasz
Biznisz Elek #9242 üzenetére
Asrock 770 extreme 3
Phenom II x4 955
Nvidia GTX460
4giga mem
2x500gb vinyo
es ez van az 500W-ot fsp tápra kötve -
Telda
addikt
válasz
Forg3sz #9240 üzenetére
Sziasztok!
A gép bekapcsolása után a vga+cpu ventik max fordulaton pörögnek (mikor normalisan elindul akkor minden venti halk) a monitor fekete, a gép nem indul. Kikapcsolni csak a táp hátulján tudom. Óra kinlódás után, nehezen elindul,ami ki-be kapcsolgatást jelent. A tápot próbáltam másik gépbe ott jó volt. Viszont sípoló hangot ad ki kikapcsolt állapotban (FSP everest 500W). Egy kisebb táppal próbáltam az én gépem, 350w codegen, de ez fél óra után annyira felforrósodik hogy magától lekapcsol a gép. A videokártyának két tápbemenete is van ha ezt dugdosom, akkor nehezen elindul. A kártya másik gépben tökéletesen működik. Amúgy a videokártya mind a 4 bemenetére kell dugni feszültséget vagy csak 2-re? Az alábbi szerelt kábelből megy rá kettő.
Valamint még felraktam a cpuid hwmonitor nevű progit ami gép hőfokait mutatja.
Ami nekem furcsa hogy az AUX mellett 120 fok van, rosszul olvassa ki az adatot? Mert én sehol nem tapasztaltam ekkora hőmérsékletet a gépben. Egyáltalán mi az az AUX? -
Forg3sz
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
A sleep billentyű gomb megnyomás után a gép megbolondult (bár lehet ez lényegtelen). A gép kikapcsolt.
Bekapcsoláskor a ház elején a kék led-sor nem világít, csak a piros. A monitoron nincs jel. A gép bootolás közbe megakad, és újraindul. Azután a gép folyamatosan "megy", nem indul újra, a ventik pörögnek, de a monitoron továbbra sincs kép, és csak a piros led-sor világít folyamatosan.
Ötletek, vélemények?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Jabar
csendes tag
válasz
Biznisz Elek #9238 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
-
Jabar
csendes tag
válasz
Biznisz Elek #9236 üzenetére
-
Jabar
csendes tag
válasz
Biznisz Elek #9234 üzenetére
Megcsináltam a BIOS resetet de sajnos ugyan az a helyzet, a bekapcsológombot a nyomva tartom akkor ki sem kapcsol, csak a táp lekapcsolásával.
Akkor sajnos ezek szerint behalt az alaplapom?
Ebben az esetben ez vihet magával mást is a gépben (VGA, Proci, memória, HDD-k)? -
Jabar
csendes tag
Sziasztok!
Hétfőn egy hdd-re kellett volna rámásolnom pár cuccot, beraktam egy külső usb-s rack-be ami régen működött.
Abban a pillanatban amikor bedugtam az usb csatlakozót kifagyott a gép.
Kihúztam a racket, reseteltem és a gép nem indul el, nem jut el a bios-ig sem, nem csippan csak pörgeti maxon az összes ventilátort (azt amúgy is szokta bekapcsolásnál).
Abban kérném a segítségeteket hogy mi mehetett tönkre? Tippeket, tanácsokat kérnék.
gép:
alaplap: ASUS M2N-E
proci: Athlon 64 x2 6400+
vga: Gigabyte Nvidia 9600 GT
2x2 GB ram
Előre is köszönöm! -
válasz
Biznisz Elek #9231 üzenetére
Kösz.
A kondik rendben vannak, szóval megpróbálok találni valakit aki leteszteli a procit. -
válasz
moonguru #9227 üzenetére
Hát ez nem hangzik túl jól. Amúgy a 4 pines alatt a 2 fekete 2 sárga csatlakozóra gondoltál, vagy arra, ami a dvd lejátszóba meg hdd-be is megy? Az utóbbi nem is volt alaplapra kötve soha, az előbbit pedig hiába húzom ki, nem változik semmi. Amúgy a processzor ventilátora nem pörög, sőt, ha az alaplapra kötöm a 20 pines csatlakozót, akkor a táp ventilátorát sem tudom működésre bírni.
-
moonguru
őstag
válasz
Seraph 16 #9225 üzenetére
Szia!
A tippem:
A 12 Voltos ágon zárlat van az alaplapon!
Ha a processzor feletti 4 pines csatlakozót lehúzod és kényszerrel bekapcsolod a tápot persze közben a 24 pines csatlakozó az alaplapra van dugva és pörög a processzor ventilátor akkor a processzor tápellátó köre ment tönkre (ami vihette magával a processzort is)!
Ha ilyenkor sem indul el a processzor ventilátor akkor az alaplap egyéb részén keletkezett a zárlat!
Persze egy műszerrel is kimérheted a zárlatos ágakat!
-
Sziasztok!
Egy ideje elkezdett fagyogatni a gépem, most meg nem indul (ventik pörögnek, hdd pörög, odd kijön gombnyomásra de se kép se hang). Először a tápra gyanakodtam és kicseréltem egy új FSP-re, de ez nem segített.
- CMOS reset volt (elem kiszed, berak módszerrel)
- ODD-t, HDD-t lehúztam
- Utána kiszedtem a vga-t, de nem sípol (Hangszóró rajta van)
- ramok nélkül se sípol
Lap: Asus m2n-e sli
Proci: AMD Athlon 64 x2 4600+
Ram: 2x1GB Kingmax ddr2
vga: nvidia geforce 8500gtGyanítom, hogy a lap vagy a proci ment el, de melyik?
-
Sziasztok!
Sajnos nálam is bekövetkezett, hogy nem indul a gép. Abban szeretném a segítésgeteket kérni, hogy hol lehet a hiba.
Bekapcsoláskor a stand by lámba egy pillanatra kialszik, majd újra meggyullad, ezt leszámítva semmi reakció, se ventik se semmi.
A gépet szétszedtem csak a proci van a lapon a ventilátorával, a power gomb helyett csavarhúzóval próbáltam rövidre zárni a tűket, de így sem reagál.
Így asszem csak a táp v az alaplap lehet problémás. Voltmérővel neki is estem megállapításaim:
Alaplapnál: 2x10 pines betápnál a zöld kábel helye és a feketék helye között nincs mérhető ellenállás (egy régi gépem van, annál ezek között volt ellenállás)
Táp Régi gépem alaplapját rádugva és a megfelelő tűket rövidre zárva a táp ventije felpörög, de cpu ventije nem (más nem volt rádugva), mellesleg eredetileg vmi teljesen más csatlakozó van a régi gépem tápján, szóval a másik irányba nem tudom próbálgatni.
Ha a hibás gép zöld csatlakozóját egy feketével rövidre zárom, akk ugyancsak megy a táp ventije. Ha azt a négy lyukas csatlakozót dvd lejátszóba dugom, mikoözben a táp ventije megy, akk a lejátszó elején világít a lámba, de a lemezt már nem adja ki (érdekes, hogy egy másik dvd lejátszónál nem is világított a lámba). Az meg végképp érdekes, hogy a régi gépem, ha áram alatt van (igaz összerakva), akkor az említett csatlakozó két széle 5 és 12,6 volt körül ad le, míg a hibás gép esetében, amikor a ventilátor megy (zöld és fekete kábel rövidre zárva), 6 és 0,7 voltot ad le.
Most akkor mi nem stimmel?Sztem az alaplap a rossz, de ha az jó, akkor fölöslegesen cserélném le.
Sajnos hasonló gépről nem igazán tudok a közelemben, úgyhogy az a megoldás nem játszik.
Ja, és ha rádugom az alaplapra, akk a lap indikátorfénye is világít (meg ugye a standby lámpa is), és ha a lapon rövidre zárom a pwr tűket v a bekapcsoló gombbal bekapcsolom, akkor a tápból kijövő 4 lyukas csatlakozókban megnő a feszültség (most hirtelen nem is emlékszem mennyire, de nem 5 és 12v)
Tehát hol a hiba?
További érdekesség, hogy pár hónappal ezelőtt már előjött ez a probléma, akkor hasonlóan szétszedtem az egész gépet, majd összeraktam, és jó lett. Azt hittem, hogy csak vmi érintkezési hiba volt, de most már akár hányszor rakom össze, akármit mozgatok meg, nem változik semmi. -
janaman
csendes tag
Sziasztok !
Adott egy abit is7 alaplap pár napja winfos lefagy, gép ujraindit, és lám csak, a monitor tök sötét viszont a gép vinya, ventik stb zúg búg...
Ramot cseréltem..semmi... procit cseréltem..semmi...
lapot cseréltem egy használt asus p800 belerak ...bekapcsolom, ugyanugy zug bug minden viszont kép nincs, és most jön a csavar , ugye zug bug kép nincs ha viszont F1 et nyomok hoppá bejön az alaplap és del-el továbbenged a biosba, ott beállitok mindent , reset és ujra kezdödik minden előröl....
javaslat?
-
gabber01
addikt
válasz
gabber01 #9211 üzenetére
Erre nincs senkinek ötlete?
Egyébként van amikor nem azonnal indul újra, van hogy pár sec, perc is eltelik.
Kikapcsoltam a BIOSban minden Wake-ON-Lan opciót, meg Winben is ellenőriztem az eth kártyát, nem élesztheti fel a gépet alvó módból. Ha készenlétibe rakom mégis elindul. Viszont kipróbltam hogy kihúzom a net kábelt, és úgy jó volt, nem indult el.
Ha mindent kikapcsoltam, akkor hogy a retkes f*szomba indul el mégis ha be van dugva a kábel??? -
gabber01
addikt
válasz
imrefazekas #9216 üzenetére
Pontosan, arra a speakerre gondoltam.
Nekem ez még mindig nagyon úgy tűnik, hogy a proci áramellátásával lesz vmi. Bár új az alaplap, esetleg mégis lehet hogy a feszültségszabályzása vmiért instabil (hibás kondik pl.).
Elég valószínűtlen, de nem tudok másra gondolni.
Erősen kétlem, hogy táphiba lenne, de ezt sem lehet persze kizárni. De sztem először inkább egy másik alaplapban kéne kipróbálni, ha erre van lehetőség. -
törölt tag
Helo!
Az ház alsó szintén kicsapódott a biztosíték mert egyszerre ment a sütő. mosógép, mosogatógép, stb !
A gép azóta nem kapcsol be, és nem is világít, nem reagál semmire!
Mi lehet a baja? nem füstöl meg semmi!
A táppal van valami?:S
Több konektornál is megpróbáltam :S
-
imrefazekas
csendes tag
válasz
gabber01 #9215 üzenetére
Szia, köszi a választ. Az alaplapi speaker az a csipogó, ami mondjuk induláskor csippan egyet ha minden okés? Hát ez a hosszú állás után nem csipog egyáltalán. Csak pörögnek a ventik. Másodjára már szépen lecsippan, és ekkor minden rendben.
A proci áram hiánya lehet alaplap hiba vagy inkább táp? Nem hiszem hogy teljesen halott lenne a proci, hiszen utána remekül működik. Hétvégén megpróbálok másik tápot szerezni próbára.
Egyébként ha semmi sata eszköz nincs rajta, csak a RAM-ok a helyükön akkor is ugyanzet csinálja
Üdv: Imre -
gabber01
addikt
válasz
imrefazekas #9213 üzenetére
Nem hiszem, hogy félrekötöttél volna bármit is, akkor mindig kínja lenne.
Az alaplapi elem simán lehet, hogy gyengélkedik, de az sem okozna ilyen problémát sztem, csak egyszerűen elfelejtené a BIOS beállításokat, plusz, ha a tápot nem áramtalanítod teljesen, akkor még ez sem okozhatna gondot.
Ilyennel egyébként akkor találkoztam, amikor a proci vmilyen oknál fogva nem kapott elég áramot, vagy halott.
Talán célszerű lenne bekötni az alaplapi speakert, mert a postolásnál jelzi hogy hol és miért állt meg. -
gabber01
addikt
válasz
Freespace #9212 üzenetére
Sztem te a hibernálásra gondolsz.
A készenléti állapot és a hibernálás között elég nagy különbség, hogy előbbinél csak a memóriába menti el az aktuális állapotot, míg utóbbinál lementi a merevlemezre. Előbbi hátránya a magasabb áramfelvétel, utóbbinak, a lassabb indulás.Szóval, nem lehet tényező a szabad hely mérete.
De köszi a tippet. -
imrefazekas
csendes tag
Szaisztok!
Az alábbi konfigurációt rendeltem az IPONT-tól, amit 2 napja meg is kaptam, szóval a gép az új.
Asrock H61M/U3S3
Intel Core i5-2400 3.10GHz Box
Kingmax DDR3 1333MHz 4GB
KINGSTON 96GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V+100 SVP100S2B/96G
Samsung SpinPoint F3 500GB HD502HJ
CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX
Cooler Master Elite 370 Black RC-370-KKN1-GP
NEC ODD
ARCTIC COOLING F12 ProHétfő este raktam össze, már a legelső bekapcsoláskor volt egy megtorpanása, bekapcsoló gomb világít, ventillátorok pörögnek, de semmi más, se vga megjelenítés, se csippanás. Másodjára simán indult. Betudtam az az első lélegzésnek. Utána többszöri újraindítás és leállítás után semmi probléma, biztos működés.
Viszont hosszabb állás után ismét ugyanez történik. Elsőre csak világít, ventik pörögnek. Másodjára és utána minden okés.
Elképzelhető hogy esetleg az alaplapi elem már most merülget?
A samsung F3-t teljesen lehúzva is ugyanez a helyzet. Ma reggel megpróbáltam áttenni a RAM modult a másik slotba. Ennek eredményét délután tudom kipróbálni.
BIOS a legfrissebb az ASROCK honlap szerint.
Valamelyik eszköznél firmware-t kellene frissíteni?
Találkoztatok hasonló esettel már? Ott mi volt a megoldás?
Vagy esetleg félrekötöttem valamit? Csak nehogy hibás legyen valami... Igazából azt sem tudom mit kellene garanciába visszaküldenem.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Imre
-
gabber01
addikt
Hali!
Igazából nem tudom, hogy melyik topicba illene, de talán itt elfér.
Konfig adatlapomon. Nincs semmi baja, de nem lehet készenléti állapotba tenni, se XP, se Win7 alatt. Asztali gépeknél nem működik normálisan? Egyszer működött, azt csá. Azóta ha készenlétibe akartam rakni, akkor egyből visszakapcsol ahogy leáll. Van ennek vmi trükkje? -
Freespace
tag
Sziasztok,
Szeretném a segíségetek kérni a köv problémában:
Adott a gépem amiben eddig egy Chieftec 360W-os táp volt. Ez megérett a cserére úgyhogy beneveztem egy Seasonic M12-be (használt de full jó, vagy mégse?).
Mióta betettem ha hidegen indul a gép (pl.: reggel első indítás) akkor egy rövid sípszó után szaggatott hosszú sípolások voltak.
Alaplap könyvébe erre vidokártya hibát írt. Azonban rájöttem hogy nem amiatt sípol, hanem amikor levettem az oldalát láttam hogy akkor sípol ha megáll a procihítű. Mivel kb. megáll, elindul, meg áll elundul, ezért volt a szaggatott sípolás. (Amikor bemelegszik már egyből forog rendesen)
Be van állítva hogy az alaplap szabályozza a ventit a hőfok függvényében így amikor még kb 20 fokos sincs, nem is lenne baj ha megállna, de akkor a régi táppal miért nem csinálta ezt?Előre is köszönöm a segítséget!
-
pengegyerek
aktív tag
Sziasztok.
Tuningoltam az adatlapomon lévő konfigot az alábbi értékekre beállítva: 400 MHz FSB 1,35 Volt a procinak 800 MHz memória 5,6,6,18-as időzítéssel. Minden stabil egy csomó tesztet futtattam minden stabil de ha kikapcsolom a gépet majd szeretném elindítani nem indul el a beállított értékekkel. A következőt csinálja:- bekapcsolom elindul leáll 1-2 másodperc múlva elindul de nincs semmi kép a monitoron és kész. Újból alapra kell vennem minden majd újból be kell állítani a stabil tuningértékeket de ez már egy idő után nagyon fárasztó. Miért csinálhatja ezt a gépem? -
Sundesz
addikt
válasz
Biznisz Elek #9207 üzenetére
Köszi! Elem biztos jó, mindent megjegyez a bios, amiből nincs új még.
Marad a memória.
-
Sundesz
addikt
Sziasztok!
Múlt héten összeszereltem az új gépemet és minden tökéletesen működött. Viszont másnap reggel nem akart bootolni, a ventik mind felpörögtek maxra (pedig BIOS-ban le vannak véve) és nincs kép. Aztán miután ki majd újra bekapcsolom a gépet simán bootol, ventik sem pörögnek maxon, csak a memóriát leveszi 1066-ra 1333-ról (ha újra belépek a BIOS-ba akkor már 1333-on jár a memória). Amikor nap közben kikapcsolom a gépet vagy újraindítom simán indul, tehát csak a reggel, hosszabb szünet után nem akar bootolni. Mi lehet a gond?
Köszi előre is.
-
TrollMetal
aktív tag
Ilyen öreg gépeknél célszerű megnézni illetve lecserélni a kondenzátorokat.
sok esetben csesztetés után nálam is csak így indul el. (legtöbbször megfáradnak a kondik és hol mennek hol nem)
Ha púposak a kondenzátorok (ha nem tudod mi az google: elektrolit kondenzátorok és ott lesz pár kép, igen érdemes képre keresni)
akkor ott a gond. azonban képesek anélkül is elfáradni hogy kipúposodna.
Másrészről csodálom hogy mégy egyáltalán megy a gép.
Siemens gép.
Első lépésnek huzzál le minden vinyót és társát a gépről kivéve a meghajtót amiről bootolni szeretnél. Ha igy sikerül akkor tudjuk hogy jó a meghajtó. ha nem akkor cserés lesz sztem.
Amennyiben igen kösd rá a vinyót újfent (lehetőleg külön kábelen mert lehet hogy a jumperek összeakadnak, ha tudod a jumperelést akkor jól álljanak a jumperek, ha satás a cucc akkor ezzel nem kell törődni.) Ha minden jól van összerakva ezek után és megint össze akad célszerű egy elemcserét is végezni hátha elfelejti csak a beállításokat.
Esetleg még ha van boot menüje nem csak bios menüje érdemes megpróbálni a bill kombinációt és ott kiválasztani a cd-romot.
Másik ha szar a lemez akkor ezek feleslegesen csináljuk.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Gondoltam összerakom és beindítom a régi jó (12 éves) kis P2-es gépemet.
(MMX300 Proci,64 MB Ram, S3 Trio PCI VGA, SB16 ISA Hangkari, Quantum Fireball 3gb)
A probléma az az hogy hosszas szerelés után elértem hogy adjon visszajelzést a csipogó.(Problémája volt a vga-val meg a memroiával)...
Aztán elértem aztis hogy rajta legyen a jó öreg Win98 és amikor kész lettem a géppel a legközelebbi indításkor bekapcsolt de fekete képernyő, a ventik pörögnek de ugymond életjelet nem ad se csipogást se semmit
Ez mitől lehet?.... Ha elkezdek sz@rakodni vele megmozgatom a vga-t kikapcsolt állapotába vagy átrakom egy másik pci bus-ba meg ugyanezt eljátszom a memoriával akkor egy idő mulva gondol eggyet és ujra müködik betölti a win-t meg minden de ha kikapcsolom ujra kezdödik az egész...
A másik problémám okozója egy Fujitsu Siemens asztali gép.
A gond az hogy össze omlott rajta az Xp és nem tudom ujra rakni mert nem bootol cd-röl.
Pedig beállítottam a bios-ba de simán tovább lép.
Lehet hogy floppy-ról kellene boot-olni a gépet?
Ha igen légyszi segítsetek már benne mert hülye vagyok hozzá.
Hogy kell csinálni Floppy boot lemezt?
Segítségeteket előreis köszi!
Üdv.: Pöttön -
TrollMetal
aktív tag
Egy trükk hogy megnézd önnállóan megy e a tápod. zöld kábeled egy feketével(a nagy 20-24es csatin) összezár és bekapcsol.. ha felpörög megy a táp ha nem nem...
Ez ugye azt nem szűri ki amikor a táp terhelési hibás pl x watt felett lekapcsol... számos ilyennel is találkoztam már...
illetve azt se ha venti hibás és azért nem pörög... -
Mosqu!to
addikt
válasz
Mosqu!to #9177 üzenetére
Egy kis fejlemény a dologgal kapcsolatban:
A gép teljesen stabil, amióta kivettem a kártyát, ergo a galibát biztosan az okozta, viszont átraktam a régi konfigomba, és ott hibátlanul üzemel, már egy órája nyúzom furmarkkal, és semmi gond. A régi gépem: E5200, Gigabyte EP31-DS3L, 2*1GB Kingmax DDR2, Enermax 465W.A tápot nem gyanusítom, mert sokszor elszállt a gép idle állapotban is, és ilyenkor tuti nem terheltem túl a tápot, mert ha most futtatok egy prime tesztet (ami jelentősen megdobja a fogyasztást), akkor sem restartol.
Ami gyanús viszont nekem, az az alaplap. Sajnos elég hülye konstrukció ez a mATX (kép),mert a S-ATA csatlakozók pont a vga végébe kerültek, és így egy kicsit feszítik egymást.
Előfordulhat szerintetek, hogy ez lesz a probléma forrása? Esetleg bármi ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest