Hirdetés
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Projektor topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinu
senior tag
Sziasztok,
Problémám akadt az asztali gépemmel. Hónapok óta hibásan működik, de csak most jutottam el odáig, hogy írjak és segítséget kérjek.
Valójában 2 problémám van. Az egyik, és kevésbé fontos az az, hogy a HW listában található BT nem működik megfelelően. Hol jó, hol nem. Amikor nem jó, akkor eszközkezelőben tiltás/engedélyezés, és utána megint működik egy darabig. Mondjuk, hogy együtt tudok vele élni, de ha van rá tippetek azt megköszönöm. A BT adaptert átraktam másik PCI slotba, illetve a BT USB csatlakozóját is átraktam az alapalap egy másik BT csatlakozójába.
A másik, és valóban zavaró dolog pedig a következő:
A PC nem tud újra indulni. Valahol elakad félúton, mert a hardverek még üzemelnek, de 1 nap elteltével sem történik semmi. Ez igaz a sima restartra is, illetve amikor pl a windows frissítés kéri a restartot. Továbbá, van, hogy ha kikapcsolom a gépet akkor a következő bekapcsolásnál nem indul el, csak akkor, ha a tápot lehúzom, várok picit, vissza, bekapcs.
Windows teljes újra telepítés volt, hiba maradt. Eseménynapló kritikus hibának írja, hogy a rendszer nem tudott megfelelően leállni. Próbáltam a lehető legcsupaszabb géppel is, ekkor csak a legszükségesebbek voltak a gépben, de nem jártam sikerrel.
Esetleg másik táppal meg tudom nézni, csak nem tudom, hogy van-e értelme.
Mivel kezdenétek a hiba keresést?HW:
Alaplap: Gigabyte B550 AORUS PRO
Táp: Evga SuperNOVA 850 G3 850W (Van rajta ECO gomb, mindegy milyen állásban van, a hiba jelen van)
Processzor: AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz
RAM: 16GB 3200MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Fury
VGA: GeForce GTX 950 GAMING 2G
WIFI & BT: AX3000 Dual Band Wi-Fi 6
A windows egy 256 GB Intel m.2 ssd-n van, ezen kívül van még egy Samsung 256 gb m.2 ssd és egy 2 TB WD (talán green) HDDKöszönöm, ha tudtok nekem segíteni.
Aron
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest