Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Canon EOS DSLR topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egérpad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Eddig oldalt volt befuvás a házba. Aztán azt múlt tettem át hátra inkább kifújás üzembe.
Mindkét variánsnál csinálta már. Az új ventilátor hadrendben kétszer 2 hét alatt. De a mostani kettő eset előtt a legutóbbi 30 napja volt. Teljesen random. Ami állandó az az,hogy Idle alatt csinálja. Böngészéskor. De aztán lehet, hogy terhelés alatt (PUBG játék közben) amikor kifagy a játék nem is (mindíg) a bugos foshalmaz az oka, hanem az emiatt van. Bár akkor csak az alkalmazás crash -el vagy simán anélkül leáll. Billentyűzet/egér befagyás nincs.u.i. értem, hogy maszatolunk. Csak azt reméltem, hogy ez egy olyan hiba, hogy valaki kapásból rávágja, hogy "ja hogy eldobja a perifériákat akkor ez és ez a baj."
Férle ne értsetek köszönöm a törődést.[ Szerkesztve ]
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
Új hozzászólás Aktív témák
- AM4 Gamer Build
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest