- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Köszönöm a gyors reagálásokat.
Az alaplap,procival,memóval(2x512 samsung 667Mhz) 1 hete lett vásárolva(cserélve) és beépítve.
Feltelepedett először egy xp blade edition de ok hülyeséget csinált, ezért visszament a régi sp2-es.
A jelenség kb. 2 napja okoz nálam agyrémet.A nagyobb táp gondolatával én is eljátszogattam,a proci-zalman 1400 rpmen-55 fokos a probe szerint...ez még belefér, mert nagyon kicsi a ház.
A gép még nincs tunningolva, mert nekem így is nagyon megfelel de próbaképpen ha minden jól müxik majd kipróbálom a végét.
Az alaplap hibájára-mármint, hogy nem jó- nem is merek gondolni ugyanis saját felelőségemre hoztam el, mert mondták, hogy eléggé sok a hibás asus mostanában...magyarul ha gáz van vitatkozzak én a nagykerrel a cseréről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ és használt Gamer PC számítógép egyedi összeállításban igény szerint széles választékban eladóak!
- Ryzen 7 5700X / 32GB 3600Mhz / 1TB SSD / 850W 80+ Gold / Lian Li ház / Asus TUF B550 / GPU nélkül
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest