Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Schulz84

csendes tag

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy játékok futtatása közben sípoló hangot ad ki a gép, A hang betöltés közben hangosabb, utána elhalkul, de lehet hallani. Néha a kép is összeesik ha a játék főmenüjében pár percre otthagyom.

Az érdekesség az egészben az, hogy először még fagyott a gép és asztalon hagyva sípolt.. Akkor szervízbe is volt, és nem találtak semmit :( Később kiderült, hogy az eredetileg vásárolt nVidia GeForce GTX 560 okozta a hibát, ami a gyári szériahibából az összes kártyával fennáll. .Garanciába ki is cseréltettem, egy nVidia Geforce GTX 660ra. Azóta fent áll a fent említett probléma.

Mivel úgy gondoltam, esetleg a táp nem bírja (mivel az sípolt - bár az 560 2x6pines és 500Wattot írnak neki, a 660 1x6pin és 450Wattos tápot írnak), kértem kölcsön egy 600Wattos tápot. Azzal is ugyanaz a szitu, Cseréltem elosztót, másik konnektor (mivel 3 fázis van nálunk) és szünetmentes raktam gép elé, lekötöttem a 2. winyót és a dvd meghajtót is. A hang nem szűnt meg szóval úgy néz ki nem 'áramellátás' a probléma eredete.

Hétvégén bátyám gépének helyére raktam a gépet (HD monitor, stb) raktuk a gépet, ott is ugyanaz a helyzet. (Hátha monitor v vmi más miatt).

Volt videokari csere tesóm gtx 460 asára, amivel nagy megdöbbenésre asztalon és játék közben is sípolt(ami az előző 2 karinál külön állt fenn). Szóval ezzel a kártya is ki lett lőve..

Megnéztük továbbá a memóriákat is (2x 4Gb corsair) az se mutatott különbséget.

Esetleg van valamilyen ötletetek, hogy milyen úton módon lehetne kideríteni?
    (Ha szervízbe viszem, 4-5 nap mire elhozhatom, és sajnos 1. alkalommal se találtak semmit)

Üdv Schulz

Új hozzászólás Aktív témák