Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schulz84
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy játékok futtatása közben sípoló hangot ad ki a gép, A hang betöltés közben hangosabb, utána elhalkul, de lehet hallani. Néha a kép is összeesik ha a játék főmenüjében pár percre otthagyom.
Az érdekesség az egészben az, hogy először még fagyott a gép és asztalon hagyva sípolt.. Akkor szervízbe is volt, és nem találtak semmit
Később kiderült, hogy az eredetileg vásárolt nVidia GeForce GTX 560 okozta a hibát, ami a gyári szériahibából az összes kártyával fennáll. .Garanciába ki is cseréltettem, egy nVidia Geforce GTX 660ra. Azóta fent áll a fent említett probléma.
Mivel úgy gondoltam, esetleg a táp nem bírja (mivel az sípolt - bár az 560 2x6pines és 500Wattot írnak neki, a 660 1x6pin és 450Wattos tápot írnak), kértem kölcsön egy 600Wattos tápot. Azzal is ugyanaz a szitu, Cseréltem elosztót, másik konnektor (mivel 3 fázis van nálunk) és szünetmentes raktam gép elé, lekötöttem a 2. winyót és a dvd meghajtót is. A hang nem szűnt meg szóval úgy néz ki nem 'áramellátás' a probléma eredete.
Hétvégén bátyám gépének helyére raktam a gépet (HD monitor, stb) raktuk a gépet, ott is ugyanaz a helyzet. (Hátha monitor v vmi más miatt).
Volt videokari csere tesóm gtx 460 asára, amivel nagy megdöbbenésre asztalon és játék közben is sípolt(ami az előző 2 karinál külön állt fenn). Szóval ezzel a kártya is ki lett lőve..
Megnéztük továbbá a memóriákat is (2x 4Gb corsair) az se mutatott különbséget.
Esetleg van valamilyen ötletetek, hogy milyen úton módon lehetne kideríteni?
(Ha szervízbe viszem, 4-5 nap mire elhozhatom, és sajnos 1. alkalommal se találtak semmit)Üdv Schulz
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Fujitsu Esprimo D738 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest