Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz zka79 #16725 üzenetére

Még egy megoldás létezik: nézd meg a listában, hogy a 2.8-as CPU-nak milyen szorzói vannak és állítsd be azt az alaplapnak. Elvileg a 2.8-ashoz kisebb feszültség érték tartozik, az alacsonyabb MHz is kevesebb hőt termel.
    A levett oldal lap nem azonos a becsövezéssel! Ha az oldal lapot leveszed, akkor a proci hűtő ventillátor ugyanúgy vissza forgatja a hűtőn átáramlott levegő egy részét+ az alaplap, VGA által termelt meleg levegőből is vissza jut egy része...az a jó megoldás, ha az oldal lap vissza van téve és az oldal lap-cpu hűtő venti közé berakod azt a bizonyos csövet.
    Mikor nekem volt Prescott procim (3.2-es radiátor), én azt csináltam, hogy a cpu hűtő ventilátor 2 rögzítő csavarját kivettem, a 160 grammos dohány tartó doboz műanyag fedelét a kivett csavarokkal rögzítettem a ventilátorra, természetesen a fedelen vágtam akkora kört, amekkora a hűtő ventilátor mérete, a papír hengert pedig levágtam akkorára, ami a rögzített fedél és a ház oldal fala közé passzosan befért. SENKI nem hitte el, hogy a 3.2-es Prescott CPU terhelés alatt 55 fokos volt, netezés közben pedig 45, mindez gyári hűtő bordával... :)

Új hozzászólás Aktív témák