- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeadBullet #8913 üzenetére
Az amazonon 15 dollár egy silver starter amihez jár egy carrera s és 5750 boost ha jól emlékszem,amiből kijön 1-1 t1,t2-es csúcs autó.Szerintem nem is kell több a kezdéshez.
-
tutuhawer
őstag
válasz
én egyszer részegen nyomkodtam, mosódott a kép, és úgy lépegettem a profilok közt és töröltem is egyet, de nem sokon múlott a baleset... eddig nem hibáztam, a 002-es profilomat majd' egy éve töröltem, az tudatos volt, de egyébként ma már bánom
Én ostoba.... Corvette, Supra, egyedi WATT energy skyline, WATT energy öreg charger volt , hú de kár értük... csak képen van meg a két járgány sajnos. De maga a profil is értékes volt, ez az eddigi legnagyobb hibám a játékban.
-
NFree
addikt
válasz
Ne ujra kezd csak játsz néha , ugysem tudod abba hagyni nekem se megy igaz nagy érvágás lenne ha elbasznám az accomat , az elején egyszer előfordult 30 szint környékén , de akkor még nem volt benne boost hál isten.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- POe switch, Normál switch és Telekomos router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest