-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Ezen nem kell csodálkozni ez egy utcai verseny, milyen béna lenne már ha szellem autókkal mennénk, sokkal felháborítóbb amikor a civil rám húzza a kormányt. Ha meg leramol az ellenfél – egyáltalán mit keres melletted – tolsz neki nitrott, juggert, slinget és el kell lépni, de nem is értem miért magyarázom ezt neked.
Nekem kell a drag, drift esetleg üldözés akár rendőrrel is,a versenyek már unalmasak.
Ha érdekel GTR2 szimulátor, dobok online kód (lehet menni billentyűvel is) ott nincs civil, ha meg kitolnak megkaphatja a fekete zászlót, ráadásul ott úgy mennek az autók mint az álom.Más: ezt nem értem, mi keressünk drag vagy akármilyen pályát, hát már félig készen vannak a lezárt részeken, ezek ott az EA-nál ( De Wellis-ék) észen vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest