Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Ezen nem kell csodálkozni ez egy utcai verseny, milyen béna lenne már ha szellem autókkal mennénk, sokkal felháborítóbb amikor a civil rám húzza a kormányt. Ha meg leramol az ellenfél – egyáltalán mit keres melletted – tolsz neki nitrott, juggert, slinget és el kell lépni, de nem is értem miért magyarázom ezt neked.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem kell a drag, drift esetleg üldözés akár rendőrrel is,
a versenyek már unalmasak. 
Ha érdekel GTR2 szimulátor, dobok online kód (lehet menni billentyűvel is) ott nincs civil, ha meg kitolnak megkaphatja a fekete zászlót, ráadásul ott úgy mennek az autók mint az álom.
Más: ezt nem értem, mi keressünk drag vagy akármilyen pályát, hát már félig készen vannak a lezárt részeken, ezek ott az EA-nál ( De Wellis-ék) észen vannak?

Új hozzászólás Aktív témák

- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a versenyek már unalmasak.