Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV tunert vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
WASPZotya
tag
válasz
sunny84
üzenetére
Volt E30-am de ellopták pár éve Egerben , hogy rothadjon meg .
Volt már pár kocsim, sok autót vezettem, de ezt szerettem a legjobban.85-ös évjárat volt, és már abban volt klíma, elektromos tükrök, elektromos ablak, elektromos napfénytető stb.
Jó kis gép volt.
A Bömbisek is ki tudnak hozni akkora teljesítményt, csak szeretnek rajta hagyni kis tartalékot.
Amúgy ültem én haverom Civicjében, nem egy életbiztosítás.
200nál villog az utastér világítás, mert a menetszél tépkedni a hátsó ajtót,köszi nem kérem.
Nem mondtam egy szóval sem hogy nem jó a Honda, én is akartam venni anno Vti sedant az Octavia után, de inkább vettem egy Yamaha R6-ot
Jobban megy 
Ha lesz pénzem én tuti Bömbit veszek legközelebb is, nekem az nagyon bejött, és nem egy embert ismerek aki Hondából Bmw-s lett.
Régi nem szétcseszett, szétrohadt jó E30-at nagyon nehéz találni itthon, de ez más típusra is igaz.
Nagyon meg kell nézni mit akarsz megvenni.
Egy biztos, a Ford nem autó!Nincs az az Isten hogy még egyszer vegyek Fordot.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Karácsonyi Akció!! Apple iPhone SE (2020) 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 24GB 1000GB Gar!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Volt már pár kocsim, sok autót vezettem, de ezt szerettem a legjobban.85-ös évjárat volt, és már abban volt klíma, elektromos tükrök, elektromos ablak, elektromos napfénytető stb.
Jobban megy