Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norwich
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Hát már a mostai szívem akaratát sikerült megvennem: Nissan Skyline 2000GTR

Igazad van!
Szerintem T3-ból venni is fogok egy Ford Shelby GT500 Super Snake-t ami a legeslegjobban tetszik!!! 
T1-ből is azért nemvettem MR2-t mert nekem nem az esetem az a kocsi.. lehet gyors.. lehet nagyon jó.. de nekem a 2000GTR valami elmondhatatlanul tetszik..
És T3-ból a Bentley-met is nagyon szeretem. Mondták h nem valami jó, nem sokan veszik.. de jól jártam vele h megvettem. Nagyon jól megy és mellesleg a kanyarodása is kifogástalan! 
Több kocsit is fogok venni.. de mind a T1, T2, T3 - ból lesz egy olyan amire nagyobb hangsúlyt fektetek majd tuningolásban. A kedvencekre!
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szerintem T3-ból venni is fogok egy Ford Shelby GT500 Super Snake-t ami a legeslegjobban tetszik!!!