-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedmetal
tag
Sziasztok!
Nos. Sikerült összekukáznom kicsivel több, mint 1000 SB-ot, az "Earn SpeedBoost" lehetőséggel tegnap este óta. Tapasztalatok:
- sokáig tart és igen fárasztó, mert várni kell a proxy miatt,
- töltögetheted a kérdőíveket, amihez csak egy USA címet kell kitalálnod, meg nem árt egy kis angol nyelvtudás sem: sokáig tart és igen fárasztóak a kérdések (számomra legalábbis)
vagy
- telepítgethetsz egy csomó alkalmazást a böngésződön keresztül, azon kívül vagy facebookon (kipróbáltam, mert nemsokára ssd-re kerül át a rendszerem, s úgy is újratelepítem) - na ez telegányolja a rendszert, s az ESET Smart Security sem kifejezetten volt mindig boldog.
Mindezt 500 Forintért. Kipróbáltam. Nem csinálom. Inkább a Starter.
Aki mégis neki áll: kötél idegek, sok türelem, és kb. 100 SB/óra a "jutalom".
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest