Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Honnan van az a gyönyörű MX5-ös? Szeretnék én is egy olyant, de csak is vászontetőset.

Egyébként szépek lettek a járgányok. Gratula mindhez!Más: a napokban azt vettem észre, hogy a rajt sokat számít a verseny végén.
Van egy RX-7 BE-m és az indulás után megpróbálok mindig előre kerülni. Ezt a következő néhány poweruppal érem el: slingshot + nitro + juggernaut (traffic és rammolók ellen), az utolsóval vigyázni kell kanyargós pályán, mert könnyen visszafelé sülhet el a dolog. Ezzel már elég jó előnyre lehet szert tenni hasonló autók ellen, mondjuk akik gyorsabban rajtolnak, azokkal pedig a lépést lehet felvenni és ha az hibázik Te ott leszel.Tegnap éppen egy erősebb autóval, de alacsonyabb szintű játékossal kerültem szembe az első helyért. Az elején nagyon otthagyta a csapatot, de végig követtem amennyire tudtam. Az utolsó 100-200 méteren viszont hibázott én leelőztem, ezt próbálta korrigálni egy mágnessel ( nem jött össze neki teljesen, de az egyik autó kissé megfogott). Amikor újra egyenesbe értem, akkor jöttek a poweruppok és elkentem a száját, pedig próbált letolni az útról.
Egy kis segítség mindenkinek, aki megfogadja, valamint a tévedés jogát minden esetben fenntartom

Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest