Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen scannert vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
JumboJet
csendes tag
értem,értem, hogy az új NFS ben lesz online mód, meg mitó ( = mitt'omén) csak arról feledkezett meg a Zelektronik Árc, hogy eddig 150 traktort tárolhattam a garázsomban, most jó, ha megin' lesz 5 férőhely. egy ilyen mutatvány után ki akarna online játszani egy ilyen zsidó cég játékával? nembeszélve arról, hogy ismertem oylan orosz játékost aki ebbe belevert majdnem ( barokkos túlzással lehet mondani) 200ezret.
azoknak akkor kezicsókolom? sovány vigasz, hogy jön egy ilyen, amikor annyit fizettek egy ilyen szolgáltatásér, hogy az NFS ük-ük-ük-ük-ük unokáját is ingyen kéne házhoz kapniuk.
ami meg ultragáz; Igaz ugyan, hogy grafikailag olyannyira szép lesz, hogy nem tudod azt, hogy te most játszol, vagy télleg' egy autóban ülsz... csak... elfogynak az igazi elvek. Original versenyeket akarnak, szériaautókkal. Ez működik is a Ferrarinál. csakhogy ez egy nagyonnagy bukás, amit nem vesznek észre.
az NFS fénykora a II széria idején volt... NFSU, NFSU2, NFSMW, NFSC, NFSPS, és ezzel lezárult. talán még a Run, és akkor jóindulatú voltam. hogy miért is??? Talán azért, mert itt utcai autókat tudtál ronggyá tuningolni, és igazi versenyek voltak! jó nagy körökkel, Hondákkal... Ma olyan versenyeket kapsz, hogy menj Maseratival egy akkora kört, mekkora a kerted. No karrier, no küzdelem... Irreális. Deee azért az EA tudja mi kell a játékosoknak. Ha lesz olyan hülye aki ezt bekajálja, akkor megérdemli az EA hogy tovább fennmaradjon a neve.
Új hozzászólás Aktív témák

- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16-24GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest