Hirdetés
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen SSD-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri #1708 üzenetére
a nagyobb áruházakban kapható a dobozos verzió, amiben kód van csak. 576kbyte, cd galaxis, mediamarkt, néha ipon.hu is. Ezeket tudom én. Kár, hogy akcióban még nem láttam a kódos megoldást, mert még 1X se vettem meg. Pedig ha fél éve egyetlen egyet meg tudtam volna engedni, akkor mennyi kocsim lenne, de így sajnos ez van. Aztán van sms küldéses verzió, ami 2X drágább, mint a bolti doboz, én mégis eküldtem egy sms-t, mert azt ráérek 2 hónap múlva kifizetni, ha lesz pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Bittorrent topik
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest