Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
a nagyobb áruházakban kapható a dobozos verzió, amiben kód van csak. 576kbyte, cd galaxis, mediamarkt, néha ipon.hu is. Ezeket tudom én. Kár, hogy akcióban még nem láttam a kódos megoldást, mert még 1X se vettem meg. Pedig ha fél éve egyetlen egyet meg tudtam volna engedni, akkor mennyi kocsim lenne, de így sajnos ez van. Aztán van sms küldéses verzió, ami 2X drágább, mint a bolti doboz, én mégis eküldtem egy sms-t, mert azt ráérek 2 hónap múlva kifizetni, ha lesz pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Canon EOS DSLR topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Memóriakártya topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest