Új hozzászólás Aktív témák

• werevolf593

tag

Szevasztopol, avagy Üsgöndür böskü!

Kicsit átgondoltam, mi is lett ebből az "ingyenes" játékból az idő múlásával:

Akik még emlékeznek, anno mennyit menekültünk a rendőrök elől, hogy meglegyen a 100 000 dolláros kár, és az 5 perc, mert akkor jó REP-et fizetett... , és csak így lehetett megvenni brutális árért, hosszú idő múltán a nagy Bömbölőt a játékban lvl 40-es szintnél...., volt presztizse, ha valaki régebben nyomta...

De ez az idő elmúlt, minden kis fingj@ncsi egyből megveheti a zsebpénzéből a legújabb, már gyárilag tuningolt járgányt, aztán usgyi..., és ott is lebzselnek velük minden verseny helyszínén..., mindig az aktuális divatnak megfelelően, anno Lambo murci, most BMW Z4...
    Hol a vérvörös v@l@gba van még egy ilyen "multi"-nak nevezett játék, ahol az aznap regisztrált vérpistike egyenlő, vagy jobb sansszal indul, a játékot mondjuk már egy éve taposó öreg rókák ellen....? Szerintem sehol! :N

Ez már kőkemény pszihológia: apu adj pénzt, mert a barátomnak már megvan a legújabb autó, nekem meg még nincs...., jól figyeljetek, most jön a lényeg: ez a játék ugyan ingyenes, de a pénz beszél már jó ideje..., ha belegondoltok, a Mo.-i sms árak alapján egy Murci 6500 FT-ba kerül, ez azért meredek...,(mondjuk máshol a napi zsebpénz ennyi...) bocs ha hosszú voltam.

Új hozzászólás Aktív témák