Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
én örülök, mert így legalább nagykontúrjaiban tiszta a leszorítós témakör. Meg nekem sem rossz teszt, ha direkt leszorításokat elemzünk, jó tudni, mi hogyan történik majd versenyhelyzetben. Persze én tudok sokat, de mindig tanul az ember. A lényeg, hogy nem mindig tankkal jön az ellenfél, de ha mégis, azt is kikerülhetjük, ahogy a nagy laggot is...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest