Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
figyu nekem is ATI kártyám van HD4670+Phenom X3 710 és 1280*1024 2xAA minden medium leszámítva Textura High v-sync be Trilinear 25-55FPS átlag 35FPS CCC9.9-el
akadásnak semmi nyoma egyedüli gondom az volt, hogy CPU-t nem pörgette fel C&Q-mellett, de azt kikapcsolva minden OK
akkor most mi is a gond az ATI-val
Barthezz2 : szerintem elég soványka a géped ehhez a játékhoz proci is VGA is és memoria isnem lehet, hogy kevés a video memóriád?
-
tzsolesz
nagyúr
Ha még is az ATI-val van baj, gondolom azért, mert érzékenyebb a CPU limitre.
Én ma 6 órát toltam a játékot, és nem volt vele gondom. remélem mindenki meg oldja a sajátját. Azok az Nv tulajok is akik nem osztották meg velünk ilyen irányú tapasztalataikat. (ennek több oka is lehet... ez nekem, olyan FC2 szindróma, ahol az Nv tulajoknak nem lagolt, csak ATi tulajoknak, aztán kiderült minden külföldi, és hazai tesztből, hogy persze mind két gyártó VGA-ján lagol a játék, ami a motor egyedi hibája. Jaaaaaaaj, de sok paraszt van...)
Remélem DIRT 2 azért nálam jobban fog futni mint nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest