- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen processzort vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
aTom_DJ #3386 üzenetére
Jah, én a neten olvastam, hogy valaki prágában próbálta X360-on és nagyon nehéz volt.
Hát nemtom, nekem kb. annyi kontrolleres gyakorlatom volt, hogy előtte mentem 1 kört a Forza2-ben bekapcsolt esp-vel, meg tc-vel, aztán köv. körben ezeket kikapcsoltuk, mentem még egyet, utána meg Pro Street.
Első versenyen kirepültem az útról, a másodikat megnyertem. A körversenyt meg egyből megnyertem. King fokozaton. Nagyon könnyű. -
Raymond
titán
válasz
aTom_DJ #3386 üzenetére
Gondoltam hogy mar minden le volt irva a demoval kapcsolatban, nem is olvastam vissza. Eleg egyertelmuek a problemak. Mondjuk van egy csomo olyan aprosag is amit mar regota csinalnak (nem atugorhato videok, feleslegesen rezgos kamera) vagy uj baromsag (jobb oldalt van az OK gomb amikor kerdez valamit) van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Büszke apukák és anyukák topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Assetto Corsa EVO
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest