- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Óóó, el is felejtettem az UT3-at.
Egyelőre csak a német cenzúrázott verzió van, én inkább megvárom míg megjelenik nálunk, az már cenzúramentes lesz.Rzoli89: Hát kinek mi tetszik. Lehet felrakod, elindítod és az év játékával találod szembe magadat.
Nem olyan szörnyű, csak egyszerűen sztem nem jó.
-
athomi
veterán
Milyen konfigod van?
NaNorbert: Fejezd már be ezt a 2 percenkénti kéregetőzést/offolást! Szar a demo, érd be ezzel a komoly élménybeszámolóval! Ha a teljest kérnéd megérteném. Nekem az 1 megás nettel 132kb-al lejött 2 óra alatt.
megj.: Tőlem se kérd, mert én az ország keleti részén! -
mongi_
aktív tag
Hát nagyon ugy néz ki, hogy valaki megint szop@tott minket...
Ennyit erről. Felháborító, hogy egyesek ebből üznek/csinálnak poént, hogy másokat verjenek át. Hát ez van, majd csak egyszer kijön az a fránya demó.
Szerk.: Meg majd pont az EA lesz pontos időpontokra nézve... Ez azért nevetséges egy picit, gondoltam hogy kacsa lesz ez is (bár a h.sz. felrakása pillanatában nem gondoltam, reménykedtem azért, ezekután meg már hagyom az egészet, majd csak lesz már valamikor).
-
domi007
őstag
-
Sirandrish
legenda
hát ezek az uj NFS-ek az U2től egyre sz*rabbak ugy mondhatok ilyet
Dj.Mike: legszebb graf? hát ezis a legujabb..ez alap hogy szebb legyen mint a többi és az a "végre törnek" hááát nemistudom...inkább csak leesik róla 1-1 elem...
az üveg még mindig törhetetlen nem tudjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest