- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mongi_
aktív tag
válasz
Buldozer99 #4526 üzenetére
Hát nem az EA erőssége a menü, azt azért mondjuk el.
-
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #4523 üzenetére
"mert tul igényes a magyar kommentátor?"
"Fejében az ereje...", jah, meg amikor középkezdésnél tolja be, hogy Góóóóól, az azért elég ciki nem?!
... és azt meg kikérem magamnak, hogy az angolt nem értem.
-
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #4519 üzenetére
Jólvan, örülök, hogy leesett.
Apropó EA rosszakarásáról: Amióta Hajdu B. - Farago R. duó kommentelésében adják ki a Fifát, nem is játszok sport játékokkal. Vajon miért?!
-
mongi_
aktív tag
Hát igy infók nélkül nehéz megmondani, hogy mi a pontos gubanc. Szvsz, tedd újra a vga drivert, esetleg ha nem a legújabb van fennt, akkor azt telepítsd, directx-et frissítsd ha szükséges. Hátha ezek megoldják a problémád.
Szerk.: Most látom a konfigod, öcsémnek is hasonló van. Neki annyit tölt, hogy hihetetlen, lassú is a játék, még alacsony grafikai beállítások mellett is. Lehetséges, hogy az optimizálás nem a legjobb, nem tudom, én még nem probáltam a teljes verziót. A demóval eddig nem volt gondom. A te esetetben meg gyúrnák memória téren, 1gb nem valami ideális, ne adj Isten, ha Vistád van.
A mosatni játékoknak az a minimum követelmény. Sajnos.
-
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #4509 üzenetére
Poénnak szántam
Hát akkor ezek szerint az EA megint kitett magáért.
-
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #4501 üzenetére
Mondjuk gyenge a géped?
-
mongi_
aktív tag
Én direkt a Crysis miatt húztam fel a procimat, segített is.
Nem feltétlen csak a procim miatt kaptam ezeket az értékeket, de elég erősen megdobta a gépem teljesítményét (eredetileg 2,6-os gondolhatod, hogy mennyit jelent a 4ghz-re való ugrás
), a videókártyám is húzott (gyárilag), nem tudom, sztem ez is számít benne valamelyest.
-
mongi_
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #3605 üzenetére
Naa, ne legyél már ennyire kegyetlen.
-
mongi_
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #3599 üzenetére
Elpattant, nem kicsit, nagyon.
Valóban olyan mintha trambulin lenne az asztfaltba építve. A látszat néha csal, előttem van a teljes verzióba az egyik versenymód, keresd meg a pályán az elrejtett trambulinokat...
-
mongi_
aktív tag
1024x768-ban 8x élsimítás mellett: 40-45 frame/sec
1280x1024-ben 8x élsimítás mellett: 30-35 frame/sec
1600x1200-ban 8x élsimítás mellett: 15-20 frame/secMegcsináltam mindegyik felbontás mellett, gondoltam igy áttekinthetőbb/érthetőbb lesz valamelyest és ezzel el is kerülöm a következő méregetéseket.
Ha screenshotok is kellenek, azokat is csinálhatok.
-
mongi_
aktív tag
4000-es intel proci, 2gb 667-es rammal, gef 7900gtgs, asus p5nd2 sli-s lap, 300gb seagate sata II-es hdd meg efféle finomságok...
Nya például ezen a gépen az előbb említett beállításokon tökéletesen fut.
Szerk.: Nem tudom, hogy te miért azzal a 800x600-as felbontással vagy annyira kibékélve, sztem ez kifejezetten jól lett optimizálva, és az általad említett gépeden is tökéletesen futna max. beállításokon is. ugy legalább szép a játék, ha már a gamma többi részét elb@szták.
-
mongi_
aktív tag
Hát a kezdeti "fellángolás" után, én is egy picikét csalódott vagyok. Ezt még tetőzi az is, hogy ZeroCool a GS-nél agyonra dícsérte a játékot (írásaival, képeivel blabla), ezzel is tetőzve az én várakozásomat.
Sajnos azt kell, hogy mondjam, nálam nem aratott elsöprő sikert ez a játék. Jójó, persze ellehet vele játszadozni, max. grafikai beállítás mellett szép a játék, nem is ezzel lenne a gond. De hogy annyira előlreharangozták, hogy ilyen lesz a fizika, meg amolyan lesz a törésmodell, hát olyan sz@r is lett, már elnézést.
A zenékről meg nem is beszélek, mondjuk nem az NFS vonal erőssége az efféle "hangzásvilág". Azért a teljes verziót beszerzem, demó alapján ugye még nem ítélhet 100%-an az ember.
Ha pontoznom kellene akkor 10-ből olyan 6-7-et megér.
-
mongi_
aktív tag
Hát ez is megvolt, jóéjt all, majd holnap folytatom a gémet, most már nincs erőm hozzá.
[link] -
mongi_
aktív tag
Nekem mindjárt lejön. ^^ Moobs torrent
-
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #2809 üzenetére
Én se szenvedek, "szenvedjen vele" a FlashGet.
-
mongi_
aktív tag
Flashgetet letöltöd innen pl.: [link]
Feltelepítés után automatikus beépül az alapértelmezett böngésződbe, általában IE-be, de ha van mellette pl. Mozillád akkor abban is aktíválni tudod. Ezután felkeresed az EA szerverét ([MIRROR]), ahol a demó van és jobb klikkel rámész, " Letöltés Flashgettel " opció, fontos hogy 10 szálat állíts be a letöltésnél, mivel akkor húzza aránylag elfogadható sebességgel a demót. -
mongi_
aktív tag
Max. sebességgel jön ^^ hmhm, igy éjfélkor már tolhatom is
Rakjátok Flashget-ben 10 szálra oszt csókolom. -
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #2777 üzenetére
Képzeld májsztró kigyütt, ezt is megérted...
-
mongi_
aktív tag
" Sokat vártunk rá... hazugság, egy évet és bizony megérte. Egy ideje tolom a teljest, és piszok jó lett. Irányítás, fizika, grafika és kihívás. A demóban belekóstolhattok a jóságba, melyet máris tölthettek lefele. Kedves egészségére mindenkinek! Egyelőre csak az EA-nál és mivel nagyon lassú, nem is tudom mikor ér át, de dolgozom rajta. "
ZeroCool dolgozik a demó átmásolásán, majd GS szerverről húzhatjátok rendes sebességgel, aki meg most tölt ne reménykedjen, egy darabig ugyis iszonyat lassan fog jönni, mivel az egész világhálón egyenlőre csak onnan érhető el a demó, és egy pár millióan onnan szedik épp ebben a pillanatban.
Szerk.: ftp://159.153.197.74/pub/demos/NFS/prostreet/nfsps_pcdemo.exe
Aki még nem tudná... -
mongi_
aktív tag
20kb/s, hmm cool, lényeg a lényeg, legalább jön! VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE
-
mongi_
aktív tag
Nya laza, nálam kezd behalni az EA szerver...
Not Found
The requested URL /pub/demos/NFS/prostreet/ was not found on this server.
Valami csak van már a levegőben.
Jaja, sztem is most megy fel a game.
Türelem emberek, türelem. -
mongi_
aktív tag
Ezt nézzétek, ez tetszik.
Forrás: GS
" nah megvan a levelem is az EAnek, stílusosan csináltam egy fuck.ea@hotmail.com címzett: EA customer support
idézem:
"Dear Electronic Arts. My name is not important, however what's important for (i think) millions of people is the Need For Speed - Pro Street Demo.
Actually why can't you release it now? Why don't you did it already? We are waiting fot the demo all day and still nothing. Ridicilous, this is a DEMO!!! WHY THE DELAY???But to the point. I can say in the name of my country (or maybe in the name of the world!!!), what you did with the crysis demo and what you did in the last months is bullshit. DEMO WHIT SERIAL PROTECTION???? MILLIONS OF PEOLPE ARE WAITING FOR YOU COME ON!!! WAKE UP PEOPLE!!!
PS: Fuck it, but actually you already did , and if this continues(like delayein the crysis demo for 1!!! month) the Gamer society will be angry, and sould i say why is that bad for you? Nooo i think i don't have to... "
-
mongi_
aktív tag
válasz
matteo_szg #2697 üzenetére
Végre valami remény...
-
mongi_
aktív tag
[link]
Azért olvasgassátok, nem csak nálunk nagy a lárma. -
mongi_
aktív tag
Utoljára melyik játék demóját várta ennyire a jónép?!
Nálam ez a "jelenség" új.
Hihetetlen, hogy mik mennek a különöböző fórumokon, mondjuk nálam poénnak elmegy ez az egész várakozás féle, régebben pedig a Karácsonyokat is valahogy igy vártam.
Csak nehogy nagy legyen a kopp... -
mongi_
aktív tag
Hát nagyon ugy néz ki, hogy valaki megint szop@tott minket...
Ennyit erről. Felháborító, hogy egyesek ebből üznek/csinálnak poént, hogy másokat verjenek át. Hát ez van, majd csak egyszer kijön az a fránya demó.
Szerk.: Meg majd pont az EA lesz pontos időpontokra nézve... Ez azért nevetséges egy picit, gondoltam hogy kacsa lesz ez is (bár a h.sz. felrakása pillanatában nem gondoltam, reménykedtem azért, ezekután meg már hagyom az egészet, majd csak lesz már valamikor).
-
mongi_
aktív tag
Állítólag 15h-tól lehet tölteni a demót az EA hivatalos szerveréről...
GS fórum infó, én se mondom biztosnak, csak gondoltam megosztom veletek.Hátha lesz belőle valami.
----------------------------------------------------------------------------------------
Idézném:" AZ "EA" FTP SZERVERE:
ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFS/
ha gyorsabb lettöltésre vágysz: http://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFS/JÓ TÖLTÖGETÉST KÍVÁNOK, 20 PERC MÚLVA! "
----------------------------------------------------------------------------------------
További részletek:
[link]Igzából én se tudom, hogy honnan vették/veszik ezt a 15h-i kiadást...
-
mongi_
aktív tag
Egy kis kedvcsinálóval el is köszönnék, majd reggel meglátom, hogy mi a helyzet.
Jóéjt all!
Szerk.: Ha már volt akkor sry...
-
mongi_
aktív tag
válasz
LordAxwell #2216 üzenetére
Ez is csak tipp...
-
mongi_
aktív tag
válasz
LordAxwell #2213 üzenetére
Kb. 1,5GB környékén...
-
mongi_
aktív tag
Ha annyira nyomon szeretnétek követni, hogy merre,mennyi,mikor lesz nfs ps demó, akkor sztem ezt az oldalt frissítsétek, mint az ökrök:[link] Én meg szépen bedobom a szunyát, a következő 4-5 órában ugyse lesz semmi, megmondták az égiek ^^
-
mongi_
aktív tag
Havernak már megvan, bleee
[link] -
mongi_
aktív tag
Szedem a demót...
Szerk.:Hehe, gondoltam csigázom még egy kicsit a kedélyeket...
-
mongi_
aktív tag
Az utóbbi hónapok videó és képáradatai után végre mindenki saját maga tesztelheti a Need for Speed széria legújabb kiadását, a ProStreet alcímet viselő játékot. A jó hírt nemrég maga az EA jelentette be. A kipróbálható verzióról sajnos további információink nincsenek, így azt sem tudni, hogy a nap mely szakaszában számíthatunk az Interneten való feltűnésére.
Forrás: WP
Remélem sikerült tovább csigáznom a kedélyeket...
-
mongi_
aktív tag
[link]
Csak játszunk már bmmeg... -
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #1984 üzenetére
Hát az megjárta, de azt már az NFS 1-ből is kihagyták. Az Ea nem bírta volna kifizetni a liszensz díjat a Fiatnak.
-
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #1982 üzenetére
Wie bitte?
-
mongi_
aktív tag
Need For Speed Pro Straße:
[link] -
mongi_
aktív tag
Apropó, a demóért érdemes fenntmaradni?
Vagy aki korán kel demót lel?
-
mongi_
aktív tag
[link]
Hát nem tündibündinyalifalicukicumi? -
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #1829 üzenetére
Vmi ilyen:
Sztem is szard le. -
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #1826 üzenetére
Azt hogy fake... szvsz
(visszaszámol egy óra, ami a demó megjelenéséig megy)
-
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #1823 üzenetére
Azért mondom, akkor meg neked tudnod kéne, hogy mikor jön ki...
Egyébként szedd le a Yahoo Widgetes szarságot, és reménykedj, hogy igazat sugall...
[link] -
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #1819 üzenetére
Szevasz, nem kaptam sms-t.
-
mongi_
aktív tag
Csak mondom, hogy a torrenten elkezdtek terjedni Pro Street-es fake demók.
Neee töööcccsed lee! -
mongi_
aktív tag
válasz
Buldozer99 #1804 üzenetére
Azért mondtam, hogy ne nagyon vegyétek be amit az a szar mutat...
-
mongi_
aktív tag
Ez hol van ez a számláló?
-
mongi_
aktív tag
Most el kell hogy menjek.
Valaki küldjön már egy sms-t ha kijött a demó, ezt nem bírom már!
-
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #1706 üzenetére
az üveg még mindig törhetetlen nem tudjátok?
Majd betöröm én az "üveged", ha ezt tovább folytatod...
-
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #1706 üzenetére
Akkor majd leesik az állad, ez tényleg qrva jó lesz...
Kivételesen dolgoztak az Ea-nál!
-
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #1702 üzenetére
annyira nem lehet sz*r
Hogy mondhatsz ilyet?
-
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #1700 üzenetére
Ki nem az?
Van valami reménymorzsa, hogy ma már száguldozhatunk totálkárig?
-
mongi_
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #1697 üzenetére
Akkor csekkoljuk
-
mongi_
aktív tag
[link] Csak jönne már ki...
Apropó, demóról valami hírmorzsa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- 25.000 ft tól elvihető HP 840 G11 Ultra 5
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged