Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demolator
tag
Hali mindenkinek,
VGA kártyát cseréltem, örültem is mert ugye innentől minden játék majd frankón megy max graphon (7600gt) viszont a pro street demo ha az autó törést felteszem maxra hibaüzenettel leáll:
Kivétel (unknown software exception (0xc000001d)) történt az alkalmazásban a következő
helyen:0x00718cc0és a Colin Dirt demo pedig el se akar indulni és mielőtt bármit is tenne ugyanezzel a hibaüzenettel leáll. Kérdésem az lenne, hogy találkozott-e már valaki hasonlóval és ha igen mi lehet a megoldás? én a directx hibájára gondoltam talán az lehet mert nekem úgy tűnik hogy akkor hal be a dolog ha meg akarja hívni a shader 3.0-t ???
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest