Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demolator
tag
Hali mindenkinek,
VGA kártyát cseréltem, örültem is mert ugye innentől minden játék majd frankón megy max graphon (7600gt) viszont a pro street demo ha az autó törést felteszem maxra hibaüzenettel leáll:
Kivétel (unknown software exception (0xc000001d)) történt az alkalmazásban a következő
helyen:0x00718cc0és a Colin Dirt demo pedig el se akar indulni és mielőtt bármit is tenne ugyanezzel a hibaüzenettel leáll. Kérdésem az lenne, hogy találkozott-e már valaki hasonlóval és ha igen mi lehet a megoldás? én a directx hibájára gondoltam talán az lehet mert nekem úgy tűnik hogy akkor hal be a dolog ha meg akarja hívni a shader 3.0-t ???
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest