Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    válasz -secret- #2202 üzenetére

    Persze, én is erre játszom, mert anélkül is meglesz a 3 csillagos ferrari(pont neccesen, eggyel több lesz mint a kiváltáshoz kell). Eddig is megmaradtak az elözőek, ha megnézed, mutatja a garázsban.

    Nekem valami hihetetlen szerencsém volt(már ha van ilyen a no limitsben, szerintem minden random függvényt átírtak az EA-nél..)
    majdnem 100 PR-t kellett javítanom a kocsit hogy egyáltalán az ucsó előtti event ucsó versenyéhez szükséges 685ös limitet elérjem. Már lemondtam róla, erre egyik free arany ládából lila motor, másik eventes ládából meg lila nitró esett ki! Ugye tegnap vettem egy event ládát 270 aranyért, 5 BP-t adott, kettőt farmoltam mellé, léptem egy csillagot, az is dobott rajta, ma 2x75ezret begyüjtöttem a tuner trialsból, be is tudtam építeni egy szekér alkatrészt, már 655-ös vagyok.
    Ha nem is tudom elérni a 685öt, az elöző versenyig biztos elgurulok, legfeljebb skippelek azért a 8BP-ért, mert 7 hiányzik hogy megkapjam a ferrarit, azzal pedig azonnal tudok tovább haladni az undergroundban, mert 3 csillagosan is jobb mint a jelenlegi legjobb hoonicornom(757-es, a hurracan meg 744 amit a másik eventen nyertem, "sajátból" a Viper van valahol az 689-es, úgy hogy az undergroudban még el sem értem ahhoz a chapterhez amiben a Viper van, csak folyamatosan vettem BP-ket aranyért a blackmarketről.
    Lejárt a napi goldom, ugye megfogadtam hogy utána abba is hagyom, de ha sikerül megszerezni a ferrarit akkor lesz megint egy kis motiváció a folytatáshoz. Ha ezek után sem sikerül akkor tényleg kuka a játék!

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák