Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
mefistofeles #4799 üzenetére
Igoudala megérdemelten nyerte a címet, kiegyensúlyozott volt. Nem kis munkát végzett végig.
És akkor jön a draft. Messze még a SL is :/
-
mefistofeles
veterán
Bekövetkezett az ami Irving kiesésével gyakorlatilag boritékolható volt, megnyerte a döntőt a Warriors, tegyük hozzá teljesen megérdemelten. A döntő MVP Iguodala lett.
Egy ember még ha azt LeBron jamesnak is hívják nem tud nagydöntőt nyerni. Meccsenként igazából egy-egy igazi társa volt, hol Mozgov hol Delladelova (Mozgov az utolsó meccseken nem csak védekezésben de pontokban is feljavult míg utóbbi elszürkült) de ez édeskevés a Warriors egységesebb, hosszab paddal rendelkező csapata ellen.
Ahogy olvasom a végén szoros volt a verseny Steph Curry és Andre Iguodala között, de remek teljesítményével az utóbbi nyert. Büszke lehet erre a címére! -
perempe
veterán
[link]
ki lesz az MVP? lehet-e LeBron, ha a GS nyer? -
Melack
veterán
Hornets Clippers csere érdekes. Hornets nyert, mert eggyel kevesebb emberük van (csereérték emberek közül egyet valszeg kitesznek), míg a Clippers nem jutott előrébb. Továbbra is hiányos a cserepad.
-
ben11
őstag
válasz
mefistofeles #4791 üzenetére
Nézted egyáltalán a meccset, vagy csak végeredmény alapján mondasz ilyen sületlenséget?
Egyáltalán nem volt sima győzelem. 5 perccel a vége előtt is fej-fej mellett voltak. Aztán tudott csak egy jó sorozattal meglépni a GSW, addig hol ez hol az ment 6-7 ponttal el. -
perempe
veterán
18 fast break points a Warriorsnak. lehet-e így NBA döntőt nyerni?
-
perempe
veterán
válasz
mefistofeles #4791 üzenetére
41-et. box score: [link]
-
mefistofeles
veterán
válasz
drfedayn #4790 üzenetére
Ja meg még a superman is, tényleg! Egyébként kétlem, hogy Jordan letudta volna hozni ezt a három meccset. kicsit öreg már hozzá......
Na az utolsó előtti szög a cavs koporsóban, egy újabb sima vereség. Mondjuk LBJ megint hozta a tripladuplát és a 40 pontot!
A 4. meccs statisztikáit nem láttam. Azon hány percet játszott a főnök? -
drfedayn
tag
válasz
mefistofeles #4785 üzenetére
Jordan
-
perempe
veterán
válasz
mefistofeles #4785 üzenetére
láttam a többi meccset is, de nem emlékszem rá biztosan, valószínűleg ott se remekelt. Bron .388-as mutatóval dobott az eddigi 4 meccsen.
-
perempe
veterán
válasz
mefistofeles #4771 üzenetére
most néztem meg a 3. meccset, és a betörései vmi katasztrofálisak a régi önmagához képest.
-
diegho
nagyúr
válasz
perempe #4775 üzenetére
Nem értem én sem. Iggy a 76ers kulcsembere volt (gyakorlatilag olyan one man show volt a csapat, mint most a Cavs). 20 pontos átlagot tudna dobni, ha szerepet kapna a támadásokban. Értem én, hogy Curry és Thompson a két sztár, de amikor gyengén dobnak én nem erőltetném őket. Rögtön rotálnám a csapatot és átállnék arra, hogy Iggy a first scoring option.
-
perempe
veterán
válasz
mefistofeles #4779 üzenetére
így is erőn felül teljesítettek.
Stephen A jósolt Cavs győzelmet, Skip pegid GS-et erre a meccsre.
-
perempe
veterán
válasz
mefistofeles #4776 üzenetére
3 meccset nem vesztett a GS zsinórban idén.
-
mefistofeles
veterán
Persze ez nyilván összetett dolog de az is egyértelmű, hogy LeBron volt a kulcs.
Még ez a meccs kellett volna és akkor lett volna sansz. Ha 3-1 el mennek idegenbe akkor azt a meccset el is dobhatták volna, pihentetve a kulcsembereket, hogy frisseben, hazai pályán egy ki-ki meccsen döntsenek. De innen (szerintem) már nincs vissza út. -
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #4770 üzenetére
Ez nem csak a fáradtságán múlott. A liga legsokoldalúbb védőjét megkapta az egész meccsre. Miért becsülik le sokan Igoudalat? Nem láttátok a 76ers-es időkben? Ha kapna 30+ percet a csapatban, az év védőjátékosa lenne folyamatosan. 1-4-ig minden pozíciót elit szinten tud védeni és nem csak védekezni tud, még mindig van benne annyi, hogy 1on1 megoldja, még mindig be tud ugrani a passzokért, akár PG-t is tud játszani, kintről is tud dobni. Nem mondom, hogy szupersztár, sőt, de az biztos, hogy bármelyik csapatban szívesen látnák.
-
mefistofeles
veterán
Nah véleményem szerint a döntő érdemi része le is zárult.
Innen még két tükörsima warriors sikert gondolok.
Amit mindenki tudott, hogy be fog következni az be is következett. LeBron elfáradt mert ő is ember (vagy valami olyasmi) és ezt nem lehet bírni! Az ő extrája nélkül meg kb. ennyi most a Cavs........
Persze még felfújhatják magukat a következő hazaira de a pályaelőny ismét az ellenfélé és ez mindenképp elég lesz. -
perempe
veterán
2007-re gondolsz?
Bron sehol sincs edzettségre a régi önmagához képest, ki is hagyott 8 meccset januárban. (főleg kihagyása előtt volt látványosan rossz. a palánk közelében önmagához képest csapnivaló dobószázalékot produkált, bár lehet, hogy ebben az új csapatba való beilleszkedés is szerepet játszott.) nem látni már a chase-down block-ot tőle, ami az ő trademarkja volt.
-
Melack
veterán
Szerintem ezt a döntőt egyben letöltöm és megnézem úgy. Sose bírok feleklni rá.
-
diegho
nagyúr
Nagyon kíváncsi vagyok változtat-e Kerr. Én továbbra is azt mondom, hogy Igoudala és Lee nélkül nem tudják megnyerni a döntőt. Semmi értelmét nem látom Barnes-t játszatni, Igoudala sokkal jobb védő és képes Lebront 1on1 megverni a másik oldalon, ráadásul sokkal jobban passzol.
perempe A Cavs sikerének 1 oka van: Lebron James. Aki nem ezt mondja az idióta. Minden csapattársa azért teljesít jobban, mert a liga legjobb játékosa játszik az oldalán és látják, hogy ő mindent belead és ez feltüzeli őket, gyakorlatilag Lebron teszi őket ennyivel jobbá. Vedd ki ebből a csapatból Lebron-t egy negyedre és 20-30 ponttal fogja nyerni a Warriors csak azt a negyedet! Nélküle sehol sem lennének.
-
mefistofeles
veterán
válasz
perempe #4757 üzenetére
Most is azt mondom, a puszta számok és mutatók alapján akár ez is lehet az eredmény de -anélkül, hogy benyalnék LBJ-nek- jelen szituációban és csapatban az a 30% vicc.
Húzza, cipeli, fanatizálja ezt a sérült sztárjai nélküli csapatot.
Mondj bárkit a ligából akit beraksz LBJ helyére ebbe a csapatba. ...aztán gondold végig mi lenne most a döntő állása...... -
perempe
veterán
válasz
mefistofeles #4755 üzenetére
Skip Bayless szerint a Cavs sikerének okai a 2-1-es vezetés után:
30% Bron
20% Delly
50% a csapat többi tagja (Mozgov legjobb center 13-8, JR 11ppg, bár nem annyira hot, Shumpert 11stl, James Jones nagy hármasai)
megemlítette Kyriet is. -
mefistofeles
veterán
Egy cikk amivel tökéletesen egyet tudok érteni.
és még egy írás ami egyben az én (és nyilván még rengeteg ember) félelmeit támasztja alá:
"LeBron történelmi magasságokban
A 123 dobott pont három mérkőzés alatt rekord az NBA-döntők történetében, ráadásul ez eddig kereken 41 pontos átlagot jelent – tehát konkrétan Michael Jordan rekordját ostromolja. Bár az első meccsen kissé túlzásba esett, azóta jóval egészségesebb hozzáállással játszik, többet passzol és bár egy normál csapathoz képest még mindig sokkal többet vállal, ez a Cavs most ezt kívánja meg tőle – hatékonyság ide vagy oda. Természetesen nem csak a pontátlaga bődületes, az az adat mutatja jól a használtságát, hogy a Cavs eddigi 291 pontjából 200-at (!!!) vagy ő szerzett, vagy ő készített elő vagy ő kreálta a helyzetet. A usage rate-je elképesztő, 42,4% eddig a döntőben, ennél már csak az a 47,3 perc a brutálisabb, amit átlagosan a pályán tölt – nehezen elképzelhető, hogy egy ember ilyen szinten ennyi időt tudjon játszani. A harmadik meccsen összesen bő egy perc pihenőt kapott a negyedik negyed elején (igen, ekkor indult a GSW 8-0-s rohanása) és kész, hiába mondta, hogy 40-42 percet bírhat ezen a hőfokon, most sem pihenhetett többet – eddig a lehetséges 154 percből 142-t végigjátszott. Ez több mint tíz perccel múl felül mindenki mást, a használtságáról már szóltunk korábban, ezek tükrében vajon meddig lehet ezt bírni? A harmadik meccsen már volt egy pillanat, amikor sántított egy látszólag ártalmatlan szituáció után és neki a döntőben már többször is begörcsölt a lába..." -
mefistofeles
veterán
válasz
perempe #4753 üzenetére
Alap esetben természetesen nagyon fontos a hatásfok, de ez a döntő a Cavs és főleg LBJ szempontjából semmiképp nem egy hagyományos küzdelem.
Amíg erővel bírja, hogy állandó nyomás alatt tartja a warriors védelmét és képes annyit dobni, hogy összejöjjön a 40 pont (mert valakinek dobni kell a pontokat) rossz hatásfokkal is, addig meg kell ezt csinálnia. Emberfeletti, de ez az egyetlen járható út ezzel az ezer sebből vérző csapattal. -
perempe
veterán
válasz
mefistofeles #4739 üzenetére
40%-kal dob, ami nem túl jó, viszont kiharcolja a büntetőket, ami dicséretes. minden másban jó valószínűleg.
a hatásfok a legfontosabb a hustle play-ek mellett, pl.Jones két hárompontosból bedobott kettőt, és az egyik four-point play volt. alacsonyabb pontszám és szoros eredmény esetén az dönt.
-
mefistofeles
veterán
A Cavs már a határon is túl van....
Ha igaz a hír Dellavedova súlyos kiszáradással és izomgörcsökkel kórházban volt. Már kiengedték és azt nyilatkozta kész a játékra a 4. meccsen.
Ha ezt innen behúzzák akkor leborulok előttük és az egyetlen elfogadható szó a teljesítményükre a "csoda" lesz! -
ben11
őstag
A facebook hangos megint a be nem fújt faultok miatt. Mondjuk Lebron becsúszását én is befújtam volna..
De az igazság ebben van:
-
diegho
nagyúr
válasz
FireKeeper #4749 üzenetére
Ennyit számít egy szupersztár. Ez a playoff!
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #4747 üzenetére
Meglátjuk, én már az elején szóltam, hogy ez nem sima lefutott döntő.
-
mefistofeles
veterán
Nézd, vezetnek és tényleg emberfeletti amit a csapat eddig beleadott (emlékszem még a konferenciadöntőt is kizártnak tartották nekik sokan) de gyakorlatilag 6 emberrel játszanak és LBJ még csak közepes napot sem foghat ki.
A Warriorsnak lélektanilag a Cavs-nak fizikailag nagyon is az lesz! -
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #4745 üzenetére
Rosszul fogalmazol. Itt nem a Cavs-nek kell kiszenvedni a győzelmet.
-
mefistofeles
veterán
Egyértelműen a 4. meccs lesz a döntő!
Ha ki tudja szenvedni a Cavs a győzelmet akkor valahogy háromból még egyet behúznak, főleg úgy, hogy lélektanilag óriási fölényben lesznek. Ha viszont kikapnak akkor szerintem durran a lufi......
Szóval véleményem szerint aki péntek hajnalban nyer az lesz a bajnok! -
ben11
őstag
HAH!
Későn indult be a GSW, vagy kiengedett kicsit a Cavs védelme.
A lényeg 2:1-gyel várjuk a 4.-et. -
diegho
nagyúr
Tehát esélytelen a Cavs... nem tudom miért hitték sokan azt, hogy a Warriors simán nyerni fog. Nyerhet, de ahhoz más felállásban kell játszani. Kevés a könnyű kosár és ugyebár a You live by the jumpshot mondás a you die by the jumpshot-al ér véget. Nincs mese, el kell felejteni a smal ball-t, ott van a Curry, Thompson, Igoudala, Lee, Bogut 5-ös, fel kell állni így és agyonverni a Cavs-t a festékben, ha nem teszi ezt a 4 meccsre Kerr, akkor nem lesz esélyük. Minden tiszteletem Green-é, nagyon jó védőmunkát végez, de Igoudala 1on1 meg tudja oldani bármikor bárki ellen, jól védi a perimétert, jól passzol, jól lép ki a passzokra. Egyszerűen erre van most szükség. Lee pedig még mindig az egyik legjobb post player a ligában, 30+ percet kell játszaniuk ahhoz, hogy a Warriors nyerni tudjon.
-
mefistofeles
veterán
Azért most a Wariorsnál eléggé szorít a cipő....
Ha pénteken is elbukják az idegenbeli meccset akkor nagyából kapáltak nekik...... -
Kickass
őstag
a LeBron okfejtésre tegnap be akartam írni, hogy nem fog minden meccsen 40 pont körül dobálni, inkább nem írok semmit hanem a 4. meccset megnézem élőben
-
stvnppp
senior tag
válasz
perempe #4731 üzenetére
Én nem értem sokszor az NBA csapatok rotációját. Ott van pl Lee, az alapszakaszban alapember volt, és még jól is játszott, PO-ban meg pálya közelébe sem jut.
Vagy ott a Clevelandben Shawn Marion, vagy Mike Miller. Miller talán sérült, de Mariont akkor minek kellett ide hozni?
-
scope2007
addikt
éjjel kiderül
sport1 ismét adja... bár melóban leszek, így telefonról próbálkozom -
perempe
veterán
felfoghatatlan, hogy összeszedett 4 BA-t. komolyra fordítva a szót: nyert-e csapat NBA döntőben 32.2%-kal? szerintem kizárt.
ma biztosan kihozták a maximumot a lehetőségekből: védekezéssel és lepattanózással nyerték a meccset.
miért erőltette ennyire Curry? ott volt Iggy, Lee (egy percet se játszott), Barbosa, Barnes, Livingston stb.
-
perempe
veterán
válasz
mefistofeles #4726 üzenetére
még nem láttam a meccset. a bírók nyomták a vendégeket (LeBron 18 fta) ?
-
mefistofeles
veterán
Le a kalappal a Claveland előtt. Love és Irving nélkül idegenben hozta a meccset. Második meccs, második hosszabbítás. A Clavelandnak az utolsó perceket nem szabadna elszúrnia. Itt is hárommal a vége előtt tíz fával mentek.
Az az igazi gáz, hogy nem tudom meddig bírja LeBron ezt az eszement teljesítményt. Ha ő betlizik, vége.....
Ha most a Cavs az otthonit behúzza akkor tényleg szép csata lesz ez a döntő! -
diegho
nagyúr
Nos?
-
scope2007
addikt
hali all!
tudnátok segíteni?
hol tudnék beszerezni mezeket?
L-es érdekelne főlegmár van 3heat, 1bulls, 1orlando
de még szeretnék venni vagy 4-5 darabot, csak már nincs forrásom -
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #4718 üzenetére
Én 4-2re tippelek inkább, amúgy a Warriorsnak drukkolok.
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #4716 üzenetére
Én azt mondom, hogy a Warriorsban is bárki megsérülhet és amíg James a pályán van bármelyik csapatnak van esélye.
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #4714 üzenetére
Ne írjátok már le a Cavs-t ennyire.
-
mefistofeles
veterán
Irving sérülése súlyos, műtét+2-3 hónap pihi. Innen a Caws bukó....
Reménykedtem egy 6-7 meccses döntőben, de így már az is felejtős...... -
perempe
veterán
a kevés csere miatt sérült meg Irving? az edző túl sokat játszatta? Bron mellédobta?
-
perempe
veterán
Három Cavs kezdő (Varejao, Love, Irving) sérült le, Waiterst pedig elcserélték. Bron maradt csak.
-
perempe
veterán
-
diegho
nagyúr
Irving kiesett, innentől a Warriorsnak nyerni kéne, de szerintem nem lesz ez olyan sima, JR képes szupersztár szinten játszani pár egymást követő meccsen, ha most is megteszi szoros lehet a vége.
-
Melack
veterán
Már várom a döntőt
Remélem a sport tv közvetíti.
-
diegho
nagyúr
A Hawks nagyon könnyen elvérzett. Kisebb csoda lett volna úgy bemenni a döntőbe, hogy nincs igazi sztárjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest