Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
[link]
Bogut szórakoztatóan játszott a franciák ellen -
diegho
nagyúr
Westbrook 3 év 85M+ a Thunderrel. Ez egy okos szerződés szerintem.
-
diegho
nagyúr
Nem jöttek a nyáron várt nagy cserék. Szerintem senki nem akar most kockáztatni, lehet le fog menni 10-15 meccs, mire elkezdődik. Arra mondjuk nagyon kíváncsi vagyok, hogy Januárban, amikor újra szarul fog állni a Kings, Cousins mennyire akarja őket otthagyni, mert kétségtelen, hogy neki bajnokesélyes csapatban a helye, bármennyire balhés is, a jelenlegi legjobb center a ligában, sőt a Shaq utáni időszak legjobb centere. Nem tudom ki fog tudni eleget adni érte, de a Portland most eléggé betárazott lehetséges cserékkel és ahhoz a védő pároshoz szerintem pont passzolna egy ilyen domináns center.
-
perempe
veterán
Amar'e Stoudemire visszavonult [link]
-
perempe
veterán
Waiters -> MIA (6/2)
ez szerintem a legjobb szerződés. -
diegho
nagyúr
[link] Ez elég biztatóan néz ki.
-
perempe
veterán
[link]
nézi vki rajtam kívül az USA felkészülési meccseit? -
Melack
veterán
-
perempe
veterán
előbb-utóbb bejuthatnak a rájátszásba, de a krémet jelenleg a Warriors és a Spurs adja nyugaton. a Minnesota bekerülhet a rájátszásba. [link] [link]
az elitbe meg nehéz bekerülni, mert nagy játékost csak draftolni lehet vagy FA-ként szerződtetni. az se lenne kis eredmény, ha viszonylag vonzó lenne a csapat 2017-ben a FA-ek számára.
-
Süvi
őstag
Van fejlődési potenciál (van is honnan)
-
-
perempe
veterán
én Larryt a többi mögé helyezném. Zubac nagyon biztató a SL alapján, rengeteg blokkot osztott ki. a magasaknál a "standing reach" és a súlypontemelkedés számít a mozgékonysággal, ha blokkolni kell.
a többi csapat a baj: ott a Denver és a Minnesota tele fiatal tehetséggel.
-
diegho
nagyúr
Remény mindig van, de óriási kérdésekre kapunk választ 2 éven belül. Gyakorlatilag minden poszton van most nagyon fiatal játékosunk, viszont egyik sem tűnik jelenleg szupersztár kalibernek (talán Russel). A nagy kérdés, hogy ebből a jelenleg 6 játékosból (Russel, Clarkson, Ingram, Nance Jr., Randle, Zubac) kik fognak 2 éven belül All Star szintre jutni, mert bizony ennyi idő alatt a leendő szupersztárok All Star szintre jutottak. Én nem kívánom azt, hogy nálunk legyen az új James, de egy látványos stabil Playoff csapatnak örülnék. Minden esetre most van először az elmúlt 25 évben, hogy ebben a csapatban minden posztra jut olyan fiatal játékos, akiben megvan a potenciál, hogy All Star lehessen. Zubac pedig bitang nagy steal-nek tűnik, ilyenkor verem a fejem a falba, hogy nem tudtunk egy normális veterán centert hozni, aki képezhetné, mert azt ki merem jelenteni, hogy 2 éven belül keresztbe le fogja nyelni Mozgov-ot, ha megkapja rá a lehetőséget.
Ja és egy valakit még nagyon le kéne igazolni. Kevin Garnett-et, mert úgy érzem jelenleg sem Randle, sem Nance Jr, sem Zubac nem elég kemény. Inkább udvariasak, kellene valaki, aki kicsit beviszi őket az életbe.
-
diegho
nagyúr
Én változtatok az eddigi kívánságomon. Ne cseréljünk Westbrook-ért, neveljünk ki egy jó csapatot. Úgy érzem most minden posztra van olyan játékosunk, akik simán All Star szintre érhetnek fel, ha szépen elkezdenek fejlődni, 2 éven belül már nem kell könyörögni a sztároknak, hogy idejöjjenek, jönnek majd maguktól is. Cousins-t szeretném végre LAkers mezben látni, neki az a sorsa, hogy bajnok legyen velünk, ez meg van írva és kész.
-
perempe
veterán
Saric -> PHI (2 év után)
-
-
diegho
nagyúr
Ezt ne vedd véglegesnek. Úgy érzem, hogy nagyon jó trade alapja van a LAkersnek, így simán lehet ezen még fejleszteni. Randle konkrétan mehetne, akárcsak Young és Williams, sőt egy esetleges Westbrook cserére azt mondom Russel is mehetne, ha Westbrook tuti marad a nyáron. Egy Russel+Randle elfogadható ajánlat lenne érte.
-
diegho
nagyúr
Átlagosnál jobb nem is lehetne, mindenesetre Walton nagy fába vágta a fejszét. Jelenleg úgy néz ki, hogy van:
1-esen: Huertas, Russel, Calderon
2-esen: Clarkson, Young, Williams
3-ason: Ingram, Deng, Black
4-esen: Randle, Nance Jr
5-ösön: Mozgov, Zubac, BrownEz így eléggé gáz lineup, ugyanis:
1-es poszt. Van egy Russel, aki bár passzolni nem nagyon tud, dobni annál inkább, a magassága megvan hozzá, hogy 2-es legyen, de a kettes poszt már tömve van
2.-es poszt: itt van Clarkson, aki egy potenciális sztár lehet, de ki fog neki passzolni? Ott van Young, aki egy teljesen jó Role Player, de itt van még Williams is, aki szintén jó játékos, tehát itt elég erős rotálás várható, ami nem fog jót tenni Clarkson fejlődésének
3-as poszt: itt szintén nagy feladat lesz, hogy az évi 18 milliós Deng, vagy a második pick legyen a pályán, az ésszerű az lenne, ha Ingram kezdene és legalább 25 percet lenne a pályán
4-es: van két azonos képességű játékos, ez talán a legnehezebb feladat, szerintem Nance Jr-ban több a potenciál, jobb a fizikuma úgy gondolom, őt kellene játszatni
5-ös: itt megint gond lesz, Mozgov azért jött, mert sokat szeretne játszani, de Zubac nagyon ígéretes, neki is kellene legalább 20 perc átlagban, érdekes lesz -
perempe
veterán
játékosmozgások (és azok értékelése csapatonként):
[link] -
diegho
nagyúr
Russel barátom elég komoly statot dobott az első 3 meccsen, remélem ezt a formát átviszi a szezonra is, kicsit kell a turnover-en csiszolni és már meg is van az 1-esünk a következő évtizedre.
-
Melack
veterán
Gasol a Spursben.
-
danpress2
csendes tag
"Elbúcsúztunk Tim Duncantől a legőrültebb sztorikkal, kiröhögtük az új Hack-a-Shaq szabályokat és a Summer League-t."
Jó hangulatú mai podcast,sok-sok infóval.
Kösz, ha bekövetitek Facebookon: @SportTerasz - Sportpodcast
Itt hallgatható, vagy letölthető: -
perempe
veterán
Lillard is ott van Vegasban?
Melack:
ki a nagyobb játékos, Kobe vagy Duncan? -
Melack
veterán
-
perempe
veterán
Zubac lehet a legjobb.
kik játszanak tényleg jól a SL-ben? általában azok, akik a második évükre készülnek, és újoncként is jók voltak (pl. Lyles, Booker, Mudiay, Stanley Johnson, Winslow, Josh Richardson). képzett magas (pl. Lyles) meg ritka, mint a fehér holló, nekik jóval egyszerűbb.
-
diegho
nagyúr
Megnézve a LAkers első két meccsét, nem lesz olyan borús ez a jövő. Russel kezd beérni? Larry Nance pedig kezd hasonlítani apura, ami instant monster dunkot jelent.
-
diegho
nagyúr
Eljött a nagy nap, ma végre egy kicsit láthatunk abból, akire a jövőnket bíztuk. Nagyon remélem, hogy legalább egy stabil All Star játékos lesz belőle.
-
perempe
veterán
válasz
zsolti72837 #5651 üzenetére
-
perempe
veterán
ha már Summer League, akkor van élő stream is. [link]
-
perempe
veterán
-
ImACeltic
őstag
Butler a legtöbb oldal szerint 6 ft 7 in, de itt-ott 6 ft 8 in, amit én nem mondanék alacsonynak a 3-as poszthoz. Nyilván a Durant, Greek Freak, Ben Simmons félékkel nehezebb dolga lesz, de mivel az egyik legjobb védő játékos a ligában + nagyon erős, atletikus, ezért nem fog neki problémát okozni szerintem a 3-as posztbeli védekezés.
-
diegho
nagyúr
Wade Bulls...
-
perempe
veterán
Nene -> HOU (2.9/1; ez a legjobb szerződés?)
(vagy csak elfogult vagyok, mert élőben is láttam?) -
Grave_444
nagyúr
David West 1 évre veterán minimumért aláírt a Warriorshoz.
-
perempe
veterán
Gasol -> SAS (Duncan visszavonul?)
-
törölt tag
Ahogy nézem a FIBA teljesen aktív facebook-on most néztem legalábbis mennyi videót tesznek ki, meg a youtube csatornájukon is.
-
diegho
nagyúr
Pár gondolat a Durant move-hoz.
Rövid lesz a pad ez tény, de ha bírja a négyes végig sérülések nélkül (nem fogják) akkor simán bajnokok lesznek.
Jelenleg nincs olyan csapat, ami meg tudná állítani őket, pont a GSW elmúlt két éve miatt, ahol small ball-al meneteltek. Most gyakorlatilag minden top csapat lemondott a top centerekről, pedig a GSW ellenszere a nagyon jó pattanózás, valamint a játék lassítása lenne.
Westbrook ha marad, akkor a következő szezonban rekord statokat fog produkálni, nem csodálkoznék, ha tripla dupla közeli, átlaga lenne – nem lesz olyan rossz az az OKC amúgy, ha Kanter-t értelmesen el tudják cserélni, akkor meg még jobb lesz.
A liga elindult szerintem egy borzasztó rossz irányba a teljesen irreális szerződésekkel. Olyan játékosok kapnak maximumot, vagy maximum közelit, akiket nem hogy az első oldalon, de még a harmadikon sem említenek.Szerintem nem tesz jót ez a salary cap növelés, ezzel még jobban felerősítik a most elindult trendet, mely szerint akkor jó a csapatod, ha legalább 2, de inkább három sztár játékosod van. Hol van az a korszak már, amikor a nagy sztárok maximum a karrierjük végén csatlakoztak top csapatokhoz annak reményében, hogy gyűrűt nyerjenek?
-
diegho
nagyúr
Az a keleti csapat nem lenne öreg kicsit? A GSW-ben most az a pláne, hogy 2 kb csúcson lévő játékos - Curry, Durant - és két még mindig fejlődő mégis sztár alkotja, tehát ők még 3 év múlva is a csúcson lesznek, sőt, a mostaninál erősebbek. Itt az lesz a nagy kérdés, hogy mennyire tudnak majd együtt játszani, valamint mi lesz a Center pozícióval.
Nyugaton most elég érdekes lesz a felállás, a Spurs csak idősebb lett, de nem erősebb, a többiek pedig sosem voltak bajnokesélyes szint (Thundert leszámítva). Keleten egyértelműen tarolni fog a Cavs, de úgy érzem a Magic nagyot lépett előre, ott a másik főcsoport döntős személye eléggé képlékeny. Például nem tudni mit főznek ki a Pacersnél, de úgy érzem ott készül valami nagy trade. -
mtcob
senior tag
A GSW épp történelmi csapatot épít(/ett), ráadásul hatalmas bajnoki gyűrű potenciállal rendelkeznek jelen felállásban (nem mintha idén nem így lett volna), rengetegen lesznek akik beáldozzák a nagyobb fizut azért hogy részesei lehetnek egy-egy bajnoki címnek, legendás csapatnak
Aztán meglátjuk, hogy fog ez kinézni a gyakorlatban, mindenesetre nekem nagyon nem tetszik, a GSW fölény ezentúl mégnagyobb lesz, szoros párharcra nem igen lehet számítani jövőre már nyugaton sem....versengés helyett összeállnak a nagyfiúk, nem túl arányos ligát eredményezve...
Na majd keleten meg összeáll CP, LeBron, Wade, Carmelo + még valaki, aztán majd mehet az adok-kapok a "Nyugat" és "Kelet" között a döntőben
Egyébként ha elsöprő fölényben lesz a GSW, nem elképzelhetetlen egy keleti szupercsapat létrejötte, főleg hogy James terve is ez, mint azt már említette párszor.. -
diegho
nagyúr
Ami érdekes lesz: az elmúlt szezonban a Curry, Thompson, Durant, Green négyes együtt 66 dobást átlagolt. Ezt hogyan fogják összehozni nem tudom, de elég érdekes lesz.
-
mtcob
senior tag
Durant » GSW
Mi lesz itt jövőre.....
-
perempe
veterán
x
-
perempe
veterán
Rondo -> CHI
-
-
diegho
nagyúr
Ha Durant a Celtics-be megy, akkor ott komoly csapat lesz.
-
vallas
őstag
Hát a Dallas a szokás szerint mindenkiről lecsúszik......
Nem értem miért nem akar ide jönni senki, itt játszik a legjobb európai játékos, és a legjobb tulaj is itt van....
-
diegho
nagyúr
Komolyan, a LAkers pályázhat a legidiótább csapat címre. Még mindig nem hiszem el, hogy Deng ide jön. 4 évig évi 18 milliót kiadni egy gyenge játékosért alapból baromság, na de ráadásul ugyanarra a posztra hozni, amire a jövő nagy reménységét draftolták. legalább egy jó védőt hoztak volna... Felfoghatatlan. Ha senkit nem hoznak, csak kiegészítő játékosokat 10M alatt azt mondom okos döntés, mert a fiatalok sok lehetőséget kapnak majd és jövőre lenne hely a fiatal mag mellé egy sztárt hozni. Na de ez... Komolyan elküldöm őket a francba twitteren.
-
törölt tag
-
Grave_444
nagyúr
Luol Deng - 4 év 72 millió Lakers.
-
diegho
nagyúr
Eddig talán 3-4 olyan szerződést látok, ami nincs túlértékelve:
1. Whiteside 4 év 98M - bár fura megszokni az új rendszer nagy számait, ez egy egész jó igazolásnak tűnik
2. Howard 3 év 70,5M - ez akár jól is elsülhet
3. Clarkson 4 év 50M - ez akár steal is lehet, sőt mondjuk ki ez egy big steal, most már nincs az, hogy Kobe-nak kell játszania és dobnia, szerintem megvan benne a sztár potenciál
4. Al Jefferson 3 év 30M - ez akár egy bitang rossz igazolás is lehet, mert a sérülése óta nagyon formán kívül játszik, de ne felejtsük 3 éve ő egy 20/10-es játékos volt és most sincs kiöregedve még -
diegho
nagyúr
Horford, D12, KD van már csak.
-
diegho
nagyúr
Hát ez ennyi volt emberek. Az elmúlt pár év bénázása tönkre vágta a LAkers hírnevét. Ezt már csak úgy lehet visszahozni, ha sztár igazolás nélkül Playoff-ba megyünk, erre viszont nyugaton semmi esélyünk nincs. Ahogy most kinéz évekre elbúcsúztunk a rivaldafénytől, egy ekkora múlttal rendelkező bajnokcsapat 5 év alatt fennállása legmélyebb pontjára süllyedt az elmúlt két szezonban, mindenki azt várta, hogy na majd Kobe után özönleni fognak a sztárok, de senki nem jön ide. Egy Whiteside még csak meghallgatásra sem méltatta a LAkerst! Durant szintén szóba sem áll velünk! Mi ez, ha nem a GM bukása?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest